ya bende lazere gittim ama iş dolayısıyla sadece 2 seans gidebildim şimdi evde olunca baya rahat olucak bu gidemiyorum çünkü ondan düşünüyorum da bazı yerlerde okudum işte bırakınca yine çıkarıyormuş diye birşeyler ondan danışayım dedim teşekkür ederim cevabın için aklıma yattı iyice bu iş
yani orası da doğru alıcam ya yattı iyice kafama şimdi de marka sıkıntısı başladı phlips mi alsam silkn glide mı?En kötüsünü düşün salonda da lazere girsen tamamen bitmesi için garanti verilmiyor.Dolayısıyla da elinin altında olan istediğin zaman kullanabileceğin bir cihaz daha mantıklı bence...
yani orası da doğru alıcam ya yattı iyice kafama şimdi de marka sıkıntısı başladı phlips mi alsam silkn glide mı?
hangi modeli peki ?ben de lumea kullanıyorum, baya araştırarak almıştım, yabancı forumlardaki yorumlara bakarak. şahsen kendim de memnunum
Selamlar.bende koyu ve yoğun çıkan kıllarımdan muzdaribim.bikaç yerle göruştum yakın zamanda.beyaz tenli ve koyu tenli olduğum için lazerin oldukça işe yarayacagı soyleniyor ancak bu yeni çıkan evde lazer aletleri de aklımı çeliyor.bu grup haricinde de çok yorum yok.sizce alıp kullanmalımıyım.ve de yaz geldi sayılır kullanmalıysam şimdi başlamalımıyım.tatil deniz olayı falan en fazla 1hafta olacak zaten.o yönden sıkıntı yok.
yani orası da doğru alıcam ya yattı iyice kafama şimdi de marka sıkıntısı başladı phlips mi alsam silkn glide mı?
SılknGlıde ı bilmiyorum açıkçası çok fazla tercih edilmediği için olsa gerek fazla da yoruma rastlamamıştım.Ben Philipsten gayet memnunum modeli de SC2006/11 sadece bazen birazcık ağır geliyor o kadar :) Yeni modeli çıkmış ona bi göz at istersen...
Ya rahatsız ediyorum ama bende bir şey sormak istiyorum. Koltuk altı ve genital bölgeye ne ağda ne epilatör yapamıyorum çok canım yanıyor. Kullandığın üründen almak istiyorum merak ettiğim kullandık diyelim ne kadr zmnda kıl çıkıyor ve jiletle almış gibi mi yoksa ağda yapmış gibi tek tük mü tek merak ettiğim bu? Şimdiden teşekkürler.. :)
Merhaba philips epilasyon aleti çikarmiş yeni alıp kullanan varmi fiyatıda 1000 tl düşündüğünde bna mantıklı geldi kullanan tavsiye eden var mi bn almayı düşünüyorum dışarda epilasyon fıyatları iyi muhitlerde yüksek kampanyali yerler arastırdım hep makinalar eski yardımcı olursaniz sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben philips lazer epilasyon kullaniyorum gercekten kesinlikle öneririm ben çok yapmamama ragmen yuzumdeki denk getirdigim bazi yerler döküldü gercekten muhtesem bişey bacagimda ve kolumdada oyle ve hic acitmiyor öneririm:) Atisida 2 bayana 7 sene yeter diye duymustum
Ben özel hastanede lazer epilasyona gidiyordum yuzum icin aynen benimde o şekil oldu ama philips sayesinde gercekten gozle gorulur bi fark ortaya cikti öneririm :)Ben güzellik merkezinde favori bölgeme epilasyona başlamıştım çok fazla tüy yoktu ama ben rahatsız oluyordum epilasyona başladıktan sonra sakal şeklinde çıkmaya başladı her yere yayıldı çok pişmanım yaptırdığıma bu aletle biter umarım
Ne zamandır kullanıyorsunuz acabaBen özel hastanede lazer epilasyona gidiyordum yuzum icin aynen benimde o şekil oldu ama philips sayesinde gercekten gozle gorulur bi fark ortaya cikti öneririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?