Philips için genel olarak acı; 5 üzerinden 1 bile değil tabi genitalde 2 ya da 3'e çıkabilir (ayrıca acı eşiğin düşükse durumda değişir)
kızlar merhaba,
Kıldır tüydür bu konuda bende çok muzdaripim.Epilasyon aleti kullandım heryerim batık oldu,ağda yaptım incelmedi yok tuzu yok limonu derken bi türlü azalmadı.Sonunda bahar gibi seansı 300 liradan lazere gireyim dedim.Onunda randevusu vs derken işten vakit bulamadım 1 seansta bıraktım.Ürünü görünce hadi bakalım dedim çok araştırdım acaba dedim bu kadar para verilirmi dedim ama içime sindi ve bir hevesle aldım.
Tavsiyem şudur; Lazer salonunda bile tüylerinizden tamamen kurtulamayacağınızı biliyorsunuz o yüzden mucize beklemeyin.Ancak evinizin rahatlığında üstelik de 15 dk gibi kısa bir sürede tertemiz acısız ve tamamen işiniz bitmiş oluyor.Tüy durumuna gelince dediğim gibi salonda 1 seans artı 15 gün sonra kontrol seansı aldığımda tüylerin dökülme durumu nasılsa aynı oluyor.Tüyler ya çatır çatır kopuyor ya da elinizi attığınızda elinize geliyor.Sadece 2 uygulamada bile benim gibi yoğun ve sert tüyleri olanlar farkı bariz şekilde göreceklerdir
Remington ile kıyaslamasını hiç yapmadım ihtiyaçta duymadım.Cihazın atış sayısı malum arkadaşlar.Bu da demek oluyor ki 3-4 kişinin lazer ihtiyacını gideriyor.Kullanımı da çok rahat.Şarj ettikten sonra vücudunuzun tamamını rahat rahat bitiriyorsunuz.Şimdilik benim yazacaklarım bunlar, sormak istediğiniz olursa buralardayım