Lazer Epilasyon Philips lazer epilasyon aleti kullanan var mi

Lazer gibi yakıyor mu gerçekten

Lazer gibi yakıyor mu gerçekten
hayır lazer gibi yakmıyor, acısı onun yarısı kadar, ufacık toplu iğne batmış gibi, kesinlkle dayanılmayacak bir acısı yok yani...önemli olan acıdan ziyade, içinde 2 hafta içinde tüyleriniz uzayıp dökülecek yazıyor, 2 hafta sonra tekrar uygulama yapın yazıyor...şimd bakalım cidden uzayıp dökülecekler mi

İlk zamanlar dökülür de önemli olan bi süre geçtikten sonra hem gerçekten kıllar inceliyor hem de ince tüylere etki ediyor mu onlar da önemli kullanımın devamı için.

Bende almak istiyorum kızlar hangisini alsam philips mi remington mu :/

Kızlar reklamlarda notrox diye bi markanında lazer epilasyon cihazı var duyan yada bu marka hakkında bilgisi olan var mı.hatta az önce kk da bile reklamını gördüm iyice merak ettimmm

Ben de bunu yazacaktim.kullananlar yazsinda bizde alalim.
Evet ya şimdi artık her şey kolaylaştı lazere gidip o kadar para harcayacağımıza kendimiz lazer cihazı alıp evde istediğimiz zaman temiz temiz yaparız en güzeliii.

Bende almak istiyorum ama hangisi en iyisi ve izun sureli kullannim saglar ampul degisimi atis sayisi faln aralarinda hangi farklar vat

merhaba acaba remington mu yoksa philips mi memnun kaldığnız ürün..bencede uzun süreli uyutsa bile rahat rahat temiz temiz dolaşmak gibisi yok..
merhaba acaba remington mu yoksa philips mi memnun kaldığnız ürün..bencede uzun süreli uyutsa bile rahat rahat temiz temiz dolaşmak gibisi yok..
yapalı 15 gun oldu tum tuylerım dokuldu arkadaslar... ben eskı phılıps çalışanıyım... phılıps bu konuda remıngtondan zayıf durumda... cok cok memnunum.... tertemız ve rahat... ılerleyen donemlerde tuylerın gelışımını yazarım...

arkadaşlar bnde almayı düşünüyorum fakat size birşey sormak istiyorum. tüm yorumları tek tek okudum kullanan arkadaşlar genellikle her yerinizde kullanabilirsiniz yazmışlar. ben her yerden kastın ne oldugunu tam anlayamadım yani mesela genital bölgede de kullanılabilir mi biraz açık oldu kusura bakmayın ama hiçbir yerde cvp bulamadım bu soruya..

Merhaba arkadaşlar bende bu epilasyon aletinden almak istiyorum daha once koltuk altima yaptirmistim cok rahat ettim ama genital bolgeme de yaptirdim hemde 8 seans pek ise yaramadi n

Slm bende yeni aldım ama ingilizce nasıl yapılması gerektiğini bilmiyorum jiletlememmi gerek ilk başta bi keremi uygulama gerek yoksa 2 defa mi yardimci olurmusun

slm canım bende aldım pilis yeni ama nasıl kullanacam bilmiyorum turkce kullanım anlatılmamış her seansta jiletlemekmi gerek tşürler

Selam arkadaşlar bence metkezlerde yaptirdigimizin aynisi oldugundan jiletle alip 2_3 gun sonra yapabiliriz ki vuruslari nereye yapacagimiz belli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…