- 20 Ocak 2021
- 1.523
- 1.961
- 83
- 27
- Konu Sahibi Ebrulibayan
-
jilet sürmezseniz çoğalmaz.lazeri yüzüme uygulasam mı sizce? Pişman olur muyum? Tüyler daha çok azıtır mı?
Bıyık bölgeme ve kaş bölgeme atıyorum. Hiç bir çoğalma,kalınlaşma olmadı bu arada.
Faullerde kararsız kaldım.
Faulleri neyle almayı önerirsiniz?jilet sürmezseniz çoğalmaz.
arada atış tazelersiniz birde karınca yağı gibi tüy dökücü kremlerle destekleyebilirsiniz.
Evet lazer öncesi jilet veya ustırayla alın derler genelde.Coğalmaz ben direk jilet yapıp yaptim her seferinde en etkili yontemde öyle zaten
Boşa oluyor yapma öyle daha bugün lazer yaptim heryerime ki ben çok kıllı bir kadindim şimdi bebek gibi heryerim düZenli yapmak onemliEvet lazer öncesi jilet veya ustırayla alın derler genelde.
Bi ara direk tüylerin üstüne atış yaptım sadece tüyleri yüzeysel yaktı.
traş makinesi kullanıyorum ben tavsiye ederim aynı markanın. Sarı renk kibar birşey. veya mini tüy alma makinesi var pilli o da güzelFaulleri neyle almayı önerirsiniz?
Ağda? İp?
Hııı.traş makinesi kullanıyorum ben tavsiye ederim aynı markanın. Sarı renk kibar birşey. veya mini tüy alma makinesi var pilli o da güzel
Eşimin yanaklarına ve ensesine haftalık olarak düzenli atış yaptık. Çok güzel etkisi oldu.Boşa oluyor yapma öyle daha bugün lazer yaptim heryerime ki ben çok kıllı bir kadindim şimdi bebek gibi heryerim düZenli yapmak onemli
varsa boşa masrafa gerek yok ya sıfır yapmaması iyi aslında kökleri olmalı kılların zaten 1 2 atıştan sonra dökülmeye başlıyor inceliyor görünmez bileHııı.
Evde traş makinesi var ama sıfır yapmıyor. Ekstra bişey de almak istemiyorum şuan ya
Ben o zaman önce makine ile deniyeyim. Güzel etkisini görürsem onunla devam ederim. Yüzümü jilete alıştırmak istemiyorum ya. Sonra baş edemem diyevarsa boşa masrafa gerek yok ya sıfır yapmaması iyi aslında kökleri olmalı kılların zaten 1 2 atıştan sonra dökülmeye başlıyor inceliyor görünmez bile
Evet kıl kökleri kalması lazım diyorlar. İlk bir ay haftada bir atış yaparım diyorum yüzüme.Ben de kullanıyorum düzenli olarak, işe yarıyor. Lazer öncesi jilet kullandım ben de. Canım çok tatlıdır, ağda ile uğraşamam ki kıl kökleri kalması lazım zaten
Yüz bölgesi olduğu için sık yapmadım, 3-4 haftada bir yaptım.Evet kıl kökleri kalması lazım diyorlar. İlk bir ay haftada bir atış yaparım diyorum yüzüme.
Klavuzunda iki haftada bir diyor ama o süre bana uzun geldi.
Siz nasıl yaptınız?
Her çıkışında tekrar jilet mi yaptınız?Yüz bölgesi olduğu için sık yapmadım, 3-4 haftada bir yaptım.
Ben elmaciklarimdan aşağı lazer yapiyorum bi zararini gormedim :)Eşimin yanaklarına ve ensesine haftalık olarak düzenli atış yaptık. Çok güzel etkisi oldu.
Bende yapmak istiyorum bu aralar ama cesaret edemiyorum. Yüzümde ki tüyler gölge yapıyor sanki. Çok batmaya başladı gözüme :)
Evet şimdi hiç yok :)Her çıkışında tekrar jilet mi yaptınız?
Yanlış bilgi veriyorsunuz jiletle sıfır alacak jilet zaten kökü alamiyor derinin içinde kök kaliyoe amaç o lazer sadece kökü görsün diye yuzeyde kıl kalirsa köke ulasamazvarsa boşa masrafa gerek yok ya sıfır yapmaması iyi aslında kökleri olmalı kılların zaten 1 2 atıştan sonra dökülmeye başlıyor inceliyor görünmez bile
Arkadaşim yüzun jilete falan alismiyor lazerin amaci bu ben su anda yüzume lazer yapmiyorum bıyiklarim cikarsa hala jilet yapiyorum lazer yapmadan pahal bıyıklı olmadimBen o zaman önce makine ile deniyeyim. Güzel etkisini görürsem onunla devam ederim. Yüzümü jilete alıştırmak istemiyorum ya. Sonra baş edemem diye
En yakın 2 hafta da 1Evet kıl kökleri kalması lazım diyorlar. İlk bir ay haftada bir atış yaparım diyorum yüzüme.
Klavuzunda iki haftada bir diyor ama o süre bana uzun geldi.
Siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?