• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips ıpl cihaz yüz tüylerinde işe yarar mı???

Ebrulibayan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.523
1.961
83
27
Selam kızlar.
Philips evde lazer cihazım var.
Yüzümde faul yerlerimde ki tüyler gözüme çok batmaya başladı.
lazeri yüzüme uygulasam mı sizce? Pişman olur muyum? Tüyler daha çok azıtır mı?
Bıyık bölgeme ve kaş bölgeme atıyorum. Hiç bir çoğalma,kalınlaşma olmadı bu arada.
Faullerde kararsız kaldım.
Bıyığımda ince tüydü kalınlaşmadı.
Ne diyorsunuz?

lazeri yüzüme uygulasam mı sizce? Pişman olur muyum? Tüyler daha çok azıtır mı?
Bıyık bölgeme ve kaş bölgeme atıyorum. Hiç bir çoğalma,kalınlaşma olmadı bu arada.
Faullerde kararsız kaldım.
jilet sürmezseniz çoğalmaz.
arada atış tazelersiniz birde karınca yağı gibi tüy dökücü kremlerle destekleyebilirsiniz.

Boşa oluyor yapma öyle daha bugün lazer yaptim heryerime ki ben çok kıllı bir kadindim şimdi bebek gibi heryerim düZenli yapmak onemli
Eşimin yanaklarına ve ensesine haftalık olarak düzenli atış yaptık. Çok güzel etkisi oldu.
Bende yapmak istiyorum bu aralar ama cesaret edemiyorum. Yüzümde ki tüyler gölge yapıyor sanki. Çok batmaya başladı gözüme :)

Hııı.
Evde traş makinesi var ama sıfır yapmıyor. Ekstra bişey de almak istemiyorum şuan ya🤭🤭
varsa boşa masrafa gerek yok ya sıfır yapmaması iyi aslında kökleri olmalı kılların zaten 1 2 atıştan sonra dökülmeye başlıyor inceliyor görünmez bile

varsa boşa masrafa gerek yok ya sıfır yapmaması iyi aslında kökleri olmalı kılların zaten 1 2 atıştan sonra dökülmeye başlıyor inceliyor görünmez bile
Ben o zaman önce makine ile deniyeyim. Güzel etkisini görürsem onunla devam ederim. Yüzümü jilete alıştırmak istemiyorum ya. Sonra baş edemem diye :(

Ben de kullanıyorum düzenli olarak, işe yarıyor. Lazer öncesi jilet kullandım ben de. Canım çok tatlıdır, ağda ile uğraşamam ki kıl kökleri kalması lazım zaten
Evet kıl kökleri kalması lazım diyorlar. İlk bir ay haftada bir atış yaparım diyorum yüzüme.
Klavuzunda iki haftada bir diyor ama o süre bana uzun geldi.
Siz nasıl yaptınız?

Eşimin yanaklarına ve ensesine haftalık olarak düzenli atış yaptık. Çok güzel etkisi oldu.
Bende yapmak istiyorum bu aralar ama cesaret edemiyorum. Yüzümde ki tüyler gölge yapıyor sanki. Çok batmaya başladı gözüme :)
Ben elmaciklarimdan aşağı lazer yapiyorum bi zararini gormedim :)

Yanlış bilgi veriyorsunuz jiletle sıfır alacak jilet zaten kökü alamiyor derinin içinde kök kaliyoe amaç o lazer sadece kökü görsün diye yuzeyde kıl kalirsa köke ulasamaz

Ben o zaman önce makine ile deniyeyim. Güzel etkisini görürsem onunla devam ederim. Yüzümü jilete alıştırmak istemiyorum ya. Sonra baş edemem diye :(
Arkadaşim yüzun jilete falan alismiyor lazerin amaci bu ben su anda yüzume lazer yapmiyorum bıyiklarim cikarsa hala jilet yapiyorum lazer yapmadan pahal bıyıklı olmadim

Back