Saç Şekillendiriciler Philips Hp8361 ProCare Keratin Düzleştirici

siren16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
362
1
116
Ankara
Philips Hp8361 ProCare Keratin Düzleştirici'yi kullanan varmı aranızda arkadaşlar..

Keratinli Seramik Plakalar – Sağlıklı, Parlak saçlar için
Ion Teknolojisi – Parlak, elektriklenmeyen saçlar için
230 dereceye kadar ısınma – Profesyonel sonuçlar için
Sonic Teknolojisi – Daha az zamanda mükemmel sonuçlar
Isı geçirmez saklama çantası
Dijital gösterge - Ayarlanabilir sıcaklık
Güvenlik için kilit

Son düzenleme:
bu ürün bugün elime ulaştı, philips ten kazandım stil sensin sitesinden..denedim hemen, süper bir ürün ya..böyle birşey beklemiyordum doğrusu..gerçi saçlarım zaten çok inatçı değildir ama belime kadar olduğu için sabır istiyo..

bende netten sipariş ettim bakalım gelir herhalde yarın deneyeceğim inşallah memnun kalırım.

çok memnun kaldım özellikle haftada bir kaç kez fön çektirenler için ideal bence çok kısa sürede sonuc alabiliyorsunuz titreşim özelliği sayesinde süre daha da kısalıyor ve saçlarınız dümdüzzz... :):4::6:

çok memnun kaldım özellikle haftada bir kaç kez fön çektirenler için ideal bence çok kısa sürede sonuc alabiliyorsunuz titreşim özelliği sayesinde süre daha da kısalıyor ve saçlarınız dümdüzzz... :):4::6:

Uçları yaıpratma durumu nasıl? çok yıpratıyor mu?

ürün bugün elime ulaştı fakat plakalar arasında boşluk var tam karşılamıyor 3-4 seferde ancak düzleştiriyor elinde bu model olanlarında aynı sorun varmı arasında boşluk varmı :14:

ürün bugün elime ulaştı fakat plakalar arasında boşluk var tam karşılamıyor 3-4 seferde ancak düzleştiriyor elinde bu model olanlarında aynı sorun varmı arasında boşluk varmı :14:

cnm üzüldüm inşallah üründe sorun vardır değiştirirsin :14:
seni üzmek istemem ama ürünü denediğimde bende tek saferde düzleştirme elde edemedim 6-7 kere geçmek gerekiyordu ama sonunda sonuç güzeldi
ard arda geçtiğimiz için saç aşırı ısınıyordu ve saçı tutmak çok zorlamıştı beni inşallah memnun kalırsın :44:

bende iki aydır forumda araştırıyodum en son bu modele karar vermiştim, bu gün sevgilim süpriz yapıp almış.
bi tutamda denedim 170 derecede benim huysuz inatçı su dalgalarımı dümdüz ve yumuşacık yaptı,ki saçlarım kalın tellidir.
ama bakalım daha tüm saçta denemedim, saçlarım 70cm falan şuan, nisan sonu kestirinceye kadar nasıl beklicem bilemiyorum:25:

deneyince bende yazarım tam yorumumu.

Merhaba ; philips pro xl benim uzun zamandir kullandigim duzlestiricimdi , plaklari yipranana kadar kullandim , yeni duzlestirici alma vakti gelmisti ben de yine philips keratinli aldim ... vasat bir ürün. Ilk kullanimda dalga yapiim dedim plaklar hemen yiprandi , plaklar tam kapanmıyor, sicakligi 230 derece yapiyorum yine de duzlesmiyor, 4 kere 5 kere gectim bi turlu istedigim gibi olmuyor , ertesi gun bozuluyor , halbuki pro xl de hic boyle sorun yasamadim, bir kere duzlestirir bir hafta bozulmadan kullanırdım , gittim geri verdim keratinliyi , philips sonic xl aldim bakalim bu nasil ... saclarim kalın telli ve cok , genis plaklarla kuaforden cikmis gibiydi pro xl ile .... ama philips in servisine gittim pro xl artik uretilmiyormus , sonic xl aldim umarim bu iyidir

Kızlar benden size tavsiye saclariniz kalin telliyse geniş plakli duzlestirici tercih edin , sonic xl den memnun kaldim ki saclarim kalin telli ve cok ...

Son düzenleme:
üründen çok memnunum ama titreşim olayını hala çözemedim arada sırada titriyor onun dışında inatçı tüm saçlara mükemmel çözüm ben tavsiye ederim..:46::46:

ewet banada oyle geldi yaptıktan sonra bi saat geçmeden hemen bozuluyo hiç beğenmedımuzun zamandır hangısını alsam dıye karar veremiyodum bihafta once aldım resmen param cope gıttııı

Back
X