bende Philips FC-8734 1800 Watt var. 3 yıl önce evlenirken almıştım. çok memnunum. özellikle hepa filtresinden öyle bir toz topluyor ki ne var ne yok çekiyor. dediğin model çok pahalı gelmişti hemen hemen özellikleri aynı. bence benim kullandığım modelle bi kıyasla öyle karar ver. Yalnız Philpsten şaşma. Annem Dyson marka almıştı 15 yıl kadar önce 5 yıl içinde bozuldu ve servisi bile tamir edemedi üstelik sadece süpürgeydi. Sonra Philips in halı yıkamalı olan Maratton modelini aldık. Hem süpürge hemde halı yıkamasını 15 yıl kullandı halada kullanıyor. Canavar gibi makine. Bence Philips ten şaşma ve modelleri bi kıyasla derim.
evet aldım bu modeli
tutma yerinde kumandalı oluşu güzel
eğimi azaltan kolu güzel
çekim gücü güzel
sesi fazla değil no da güzel
tek alışık olmadığım yanı her süpermeden sonra toz haznesinin temizlenip yıkanıyor olması
o biraz uğraştırıcı
gerçi her seferinde yapmak zorunda değilsiniz ama cekiş gücü için öneriyorlar
torbasız olmasının tek kötü yanıda bu diyebilirim
tek çarşı diye bi yerden 495 tl aldım
ben çeyizime aldım bu süpürgeden ama henüz kullanmadım. alırken burdaki arkadaşların yorumlarına dayanarak almıştım. alıp memnun kalan çok arkadaş vardı
böyle birşey duymadım ben arkadaşım. evimi yerleştirdim ve süpürgemi kullanmaya başladım. çok güzel. kendimi tebrik ettim güzel bir tercih yaptığım için. em kullanımı rahat hem de emiş gücü çok yüksek. nerdeyse halıyı kaldıracak bir gücü var.ben süpürge alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. ayrıca her süpürmeden sonra hazneyi temizleyeceksiniz diye bir kaide yok. zaten biz ne süpürüyoruz ki olsa olsa toz giriyor hazneye. ama elbetteki taşlı bir yeri falan süpürürseniz her defasında temizlemek gerekebilir. o özellik gözünüzü korkutmasın yaniiii.