Bebek İkinci El Philips Avent Tekli Elektronik Göğüs Pompası-Lansinoh Manuel Göğüs Pompası......

bur_sen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
53
0
Pompalar 2-3 kez kullanıldı bebedor mama saklama kabı ve emzikler sıfır hiç kullanılmadı yanında yine hiç kullanılmamış avent yeni doğan şeffaf emzik hediyedir..
FİYAT:250 TL Pendikden elden teslim yapılır

Son düzenleme:
Almayı düşünenlere pompalarda indirim yapabilirim çıksınlar artık evden ihtiyaç sahiplerine :)

Philips Avent Çantalı Tekli Elektronik Göğüs Pompası-Lansinoh Manuel Göğüs Pompası fiyatı düşürdüm 180 tl ikisi sadece pompalar.

Keşke sıfırını almasaydımda burdan alsaydım çok uyguna veriyorsun bence ikinci çocuğuna saklaa böyle yok fiyatına gidecek

Phılıps in üzerine başka tanımıyorum acayip kaliteli biberonları zaten tek başına 30 tl baştan göreydim bu ilanı tühh

evet gerçekten bedava çantalı ve elek. manuel fiyatından uyguna veriyorum sıfır sayılır sadece denendi o kadar iki çocuk var zaten cnm başka düşünmediğim için evden çıksın istiyorum

merhaba
benimde pompaya ihtiyacım var fakat 150 ancak verebilirim eğer sizin için de uygunsa satın almayı düşünürüm...

sadece elektrikli çantali seti 150 tl verebilirim bana yaramadi size yarar inş. düşünürseniz görüşelim

aynı zamanda manuel ve pil ile de kullanılabiliyor öle değil mi? çanta baska neleri içeriyor acaba ? size neden yaramadı , çok ihtiyacım var şu an elimde baska elektrikli pompa var ama çok az süt sağabiliyorum . bu cihazın yorumları çok iyi bende o yüzden buna ümit bağladım belki bununla daha fazla sağabilirim diye....

ister manuel ister elek. kullanlabiliyo çantasi termosludur içinde buzu var konulanlari soğuk yada sicak muhafaza edebiliyo içinde başka resimde görülenler mevcut 2 adet biberonu var biri büyük biri küçük ihtiyaciniz varsa bu fiyata kaçirmayin derim çantasiz manuel fiyatindan ucuza veriyorum sıfırlar 400 civarıı sadece biberonlar 30 tl civarı filan araştırdıysanız bilirsiniz zaten ..bana yaramadi çünkü sütüm gitmişti malesef 2 kere filan denedim bunla ama geri gelmedi :)

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ürününüzü satınalmak istiyorum acilen ihtiyacım var alışverişi nasıl yapacagız nerden haberleşelim ayrıca buradan bu şekilde olmuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…