• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El philips avent sterilizatör (mikrodalga) uygun fiyata

• Konu Sahibi Konu Sahibi byd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byd

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
1.101
11
318
Muğla
philips avent sterilizatör (mikrodalga) uygun fiyata
50 tl ye satıyorum arkadaşlar..ilgilenenler varsa konuşalım
$Philips-Avent-Ekspres-Mikrodalga-Sterilizator-2329.jpg

siz kaça almıştınız? elektronik bir bozukluğu var mı? garantisi devam ediyor mu?

siz kaça almıştınız? elektronik bir bozukluğu var mı? garantisi devam ediyor mu?

bir bozukluğu yok,zaten mikrodalgaya koyuluyor o şekilde sterilize ediyor.kullanması çok kolay,ben 120 tl ye almıştım.çok fazla kullanmadım değil hiç kullanmadım çünkü biberon kullanmadık fazla.

bu cihaz resimde görüldügü şekliyle mi mikrodalganın içine koyuyorsunuz acaba bende bunlardan arıyorumda

Evet aynisi.isterseniz foto çekip koyarım.ama aynisi sadece içinde biberon yok.biberon da isterseniz koyarım ayriyetten tabi :)

Ben almayı düşünüyorum ama biberonlar ıslak çıkıyor tekrar serip kurutma gerkiyor diye duydum.öylemi?yardımcı olursanız sevinirim.

Ben almayı düşünüyorum ama biberonlar ıslak çıkıyor tekrar serip kurutma gerkiyor diye duydum.öylemi?yardımcı olursanız sevinirim.

Ben öyle birşey yaşamadım.yaklaşık 4 dak.mikrodalgada duruyor sonra hemen kullabiliyorsunuz.belki arkadaşlar süreyi ayarlayamamistir yada birkaç gün acmayip bekletmislerdir nem yapmıştır..

bugün kargo ücretlerini araştırdım o yüzden yazamadım size. kutusu duruyor mu ürünün?kutu büyüklüğüne göre 10-20 tl arası bişe çıkacak sanırım.20 olursa çok pahalı olur, karar veremedim henüz. mail adresinizi yazarsanız özelden görüşebiliriz.

bugün kargo ücretlerini araştırdım o yüzden yazamadım size. kutusu duruyor mu ürünün?kutu büyüklüğüne göre 10-20 tl arası bişe çıkacak sanırım.20 olursa çok pahalı olur, karar veremedim henüz. mail adresinizi yazarsanız özelden görüşebiliriz.

beydackr@hotmail.com. Mail atarsanız konuşuruz ayrıntılı.

Back