Öyle bir şey olduğunda hastane zaten biberonla vermiyor şırınga ya da kaşık biberonla besliyorlarmış. Benim doğum yaptığım hastanedeki hemşire kesinlikle çantana biberon koyma biberonla vermiyoruz demişti. Kendinizi hiç o psikolojiye sokmayın bence sütüm gelmez vs. nasıl olsa çantam da biberon var gibisinden. Ben işim olduğu zamanlar süt sağıp bırakmak için philips avent kullanıyorum meme reddi yapmadı sıkıntı olmadı pp olanını alabilirsiniz ama küçükken zaten kendisi tutamadığı için küçük boy cam alırsanız siz tutacaksınız zaten kırılmaz o yüzden çantayıda fırlatmazsanız bir yere yine kolay kolay kırılacak bir cam değilMesela sütüm gelmez doğumda hastaneden isterlerse mama takviyesi vs gidip eczaneden al nerde kaynatacaksın derdi olmasın diye şimdiden hazırlayıp hastane çantasına tertemiz koymak istiyorumMasumlar Apartmanı Safiye olarak tanıyabilirsiniz beni
Ben ilk donemlerde medelanin biberonunu kullanmistim. Ha sonralari avent de kullandim hic kirilmadiPhilips Avent’in cam oluşundan beni çok korkuttular yok çabuk kırılıyor yok çatlıyor falan. Ki ben cam sağlıktır diyerek Philips alacaktım engel oldular paran boşa gidiyor diye. Sonra arkadaş Lansinoh önerdi memeye en yakın silikon dedi ne kadar doğru acaba? Memeye en yakın ve en güzel biberon önerisi verir misiniz ? Ayrıca doğum yapmadım daha set olarak almam mantıklı mı? Alırsam 2li Lansinoh veya 3lü avent mi önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden
Açıkçası doğumu bekleyin sütünüzü bekleyin diyenlere katılmıyorum ben. Her zaman tedbirli olmak iyidir çünkü. Ben avent cam olanı almıştım hamileyken hastane çantasına koyanları anlamsız buluyordum ama bizim ihtiyacımız oldu. Benim sütüm 7 gün sonra geldi bu süreçte sürekli sürekli emzirdim ama süt gelmediği için mama verdik ve biberonla verdik yani bunun için git biberonu al kaynat vs inanın çocuk açlıktan ağlıyor yani o an her şeyin hazır olması önemli bence. Evet kullanmayabilir kutusunda kenarda durabilir bu çok daha iyi olabilir ama bence alınmalıPhilips Avent’in cam oluşundan beni çok korkuttular yok çabuk kırılıyor yok çatlıyor falan. Ki ben cam sağlıktır diyerek Philips alacaktım engel oldular paran boşa gidiyor diye. Sonra arkadaş Lansinoh önerdi memeye en yakın silikon dedi ne kadar doğru acaba? Memeye en yakın ve en güzel biberon önerisi verir misiniz ? Ayrıca doğum yapmadım daha set olarak almam mantıklı mı? Alırsam 2li Lansinoh veya 3lü avent mi önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden
Ben Chicco nun cam biberonunu almıştım. Oğlum 2 yaşında geçenlerde yeni yere atıp kırdı. Bayağı memnundum aslında şu an ikinci bebeğime hamileyim yine aynısını almayı düşünüyorum. Plastiklerde evet BPA vs içermiyor ama yine de cam daha sağlıklı geliyor bana.Philips Avent’in cam oluşundan beni çok korkuttular yok çabuk kırılıyor yok çatlıyor falan. Ki ben cam sağlıktır diyerek Philips alacaktım engel oldular paran boşa gidiyor diye. Sonra arkadaş Lansinoh önerdi memeye en yakın silikon dedi ne kadar doğru acaba? Memeye en yakın ve en güzel biberon önerisi verir misiniz ? Ayrıca doğum yapmadım daha set olarak almam mantıklı mı? Alırsam 2li Lansinoh veya 3lü avent mi önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden
Philips avent natural başlık sadece bunu tuttu. Yuvarlak kafalı olanlar anne göğüsüne en yakın olan başlık bunlar. Bebeğim hem beni emiyor hemde sağımla besliyoruz.Philips Avent’in cam oluşundan beni çok korkuttular yok çabuk kırılıyor yok çatlıyor falan. Ki ben cam sağlıktır diyerek Philips alacaktım engel oldular paran boşa gidiyor diye. Sonra arkadaş Lansinoh önerdi memeye en yakın silikon dedi ne kadar doğru acaba? Memeye en yakın ve en güzel biberon önerisi verir misiniz ? Ayrıca doğum yapmadım daha set olarak almam mantıklı mı? Alırsam 2li Lansinoh veya 3lü avent mi önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?