- Konu Sahibi papatya3459
skocalini bugun bana ödemeyi çıkartıcak bennde kendisine kargo yapacağım ,herhangi bir sorun çıkmaz ise buradan ürün satılmamıştır diye belirteceğim.
teşekkürler
teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
skocalini bugun bana ödemeyi çıkartıcak bennde kendisine kargo yapacağım ,herhangi bir sorun çıkmaz ise buradan ürün satılmamıştır diye belirteceğim.
teşekkürler
Merhaba ,;
türkiyede bu üründen bulunmamaktadır ,Telsizi yurt dışından getirttim,bi arkadaşımda görmüştüm bayılmıştım.
*ışıklıdır .
*Farklı melodilerde müziklidir.
*oda sıcaklığı göstergesi vardır ,derecelidir.
*Bebeğiniizn döndüğünü bile size bildirir..
*Hiç yatağınızdan kalkmadan kendi sesinizle onu sakinleştirebilirsiniz.Karşı tarafada kendi sesinizi iletebilirsiniz.
*4.katta oturuyorum ,1 kattaki komşuma indirimde bile çok rahat bi şekilde çekiyor.
*müziğini ve ışığını kendi elinizdeki telsizden ,bebeğin odasındaki telsizi kontrol edebiliyorsunuz,bebeğiniz gece uyandığında nini modunu açabilir ,2 dkka sonra bebeğiniz uykuya daldığında tekrar kapatabilirsiniz.
*bebeğim bazen gece rahatsız olduğunda hiç yerimden kalkmadan hafif lambasını açar,sonra tekrar kapatırdım.
En beğendiğim özelliktir..(Ürünü sırf bu yüzden satınaldım
*ürün adaptörlüdür ,şarj edilebilir.
Ürün bütük bi üründe ğildir ,kendi cep telefonundan daha küçüktür.
ben çok severek kullandım,çok temizdir ,üründe her hangi bir deformasyon yoktur.
elden teslim edilebilir .
150 euroya alınmıştır .
150120 tl arası satmayı dğşünüyorum.Eki Görüntüle 773267