- Konu Sahibi papatya3459
-
philips avent marka bebek telsizini 100 tlye indirdim ,ihtiyacım yoktur,elimden çıkarmak istiyorum ...
birde sen ocak annelerinde bizimleydin doğru hatırlıyorum dimi neden satıyosun artık kullanmıcakmısın ben efenin odasını yeni ayırıcam oyuzden bakıyorum birde Türkçe dil dimi
ürünü sattınızmı acaba?
ürün satılmamıştır ,şehir dışındaydım mesajlara yeni dönüş yapabiliyorum
merhaba sizden haber bekliyorum telsiz için konuşmuştuk.....
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/650992-acil-bebek-telsizi-ariyorum.html
fiyatı söylediğim gibi oldukça makul ,ürünün bi tanesi jarzlı ve ayrıca pillidir ,diğeri ise sadece pillidir,pilli olana ben adaptör almıştım , o yüzden her iki aparatıda kullanmak çok kullanışlı olmuştu ,d,ilersen adaptörüde verebilirim ,yapabileceğim kkolaylık bu olabilir ..teşekkürler
fiyatı söylediğim gibi oldukça makul ,ürünün bi tanesi jarzlı ve ayrıca pillidir ,diğeri ise sadece pillidir,pilli olana ben adaptör almıştım , o yüzden her iki aparatıda kullanmak çok kullanışlı olmuştu ,d,ilersen adaptörüde verebilirim ,yapabileceğim kkolaylık bu olabilir ..teşekkürler
Ben alıyorum canım bana gönderebilirsin kimse almadıysa
Özellikleri çok güzel İstanbuldayım bende..
skocaalini daha önce talip olduğu için ona söz verdim ,eğer kendisi vazgeçer ise size satabilirim ,siz nerde oturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?