Bebek İkinci El Philips avent BEBEK TELSİZİ IŞIKLI,MÜZİKLİ,DERECELİ...kumandalı

papatya3459

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
858
5
118
İstanbul
Merhaba ,;
türkiyede bu üründen bulunmamaktadır ,Telsizi yurt dışından getirttim,bi arkadaşımda görmüştüm bayılmıştım.
*ışıklıdır .
*Farklı melodilerde müziklidir.
*oda sıcaklığı göstergesi vardır ,derecelidir.
*Bebeğiniizn döndüğünü bile size bildirir..
*Hiç yatağınızdan kalkmadan kendi sesinizle onu sakinleştirebilirsiniz.Karşı tarafada kendi sesinizi iletebilirsiniz.
*4.katta oturuyorum ,1 kattaki komşuma indirimde bile çok rahat bi şekilde çekiyor.
*müziğini ve ışığını kendi elinizdeki telsizden ,bebeğin odasındaki telsizi kontrol edebiliyorsunuz,bebeğiniz gece uyandığında nini modunu açabilir ,2 dkka sonra bebeğiniz uykuya daldığında tekrar kapatabilirsiniz.
*bebeğim bazen gece rahatsız olduğunda hiç yerimden kalkmadan hafif lambasını açar,sonra tekrar kapatırdım.
En beğendiğim özelliktir..(Ürünü sırf bu yüzden satınaldım
*ürün adaptörlüdür ,şarj edilebilir.
Ürün bütük bi üründe ğildir ,kendi cep telefonundan daha küçüktür.
ben çok severek kullandım,çok temizdir ,üründe her hangi bir deformasyon yoktur.
elden teslim edilebilir .
150 euroya alınmıştır .
150120 tl arası satmayı dğşünüyorum.

birde sen ocak annelerinde bizimleydin doğru hatırlıyorum dimi neden satıyosun artık kullanmıcakmısın ben efenin odasını yeni ayırıcam oyuzden bakıyorum birde Türkçe dil dimi

birde sen ocak annelerinde bizimleydin doğru hatırlıyorum dimi neden satıyosun artık kullanmıcakmısın ben efenin odasını yeni ayırıcam oyuzden bakıyorum birde Türkçe dil dimi

evet doğru ,ninnili olan ...ve doğru ocak annesi ,evet hiç ihtiyacım yok çünkü beraber yatıyoruz...hevesle aldım ama maalesef kullanamadımm...

bende philips avent bebek telsizi kullandım ilk aylarda oldukça işe yarıyor.Hamile annelere tavsiye ederim

daha önce buradan bebeğimin ana kucağını satmıştım ,alıcak olan arkadaş için ve bizim için uygun bi yerde buluştuk elden ürünü teslim etti ,en azından onunda aklında nasıl bi ürün gelir diye bi kuşku oluşmadı ....
eğer alıcak olan kişiler istanbulda ise ürün uygun bi yerde eldende teslim edilebilir ,ürünün fiyatı ,kendi muadillerine göre çok uygundur...İstanbul da avcılarda oturuyorum ,ürünü kullanmamın nedeni ,aynı yerde yatıyor olmamız ...odasında komidinde öylece duruyorrr,illa satıcam diye bi şey söz konusu değil,çünkü o kadar para veripte aldığınız şeyede kıyamıyorsunuz,o yüzden ilanı verdiğimi bile unutmuşum ,özelden mesaj atan arkadaşlara geri dönüş yapamadım...

fiyatı söylediğim gibi oldukça makul ,ürünün bi tanesi jarzlı ve ayrıca pillidir ,diğeri ise sadece pillidir,pilli olana ben adaptör almıştım , o yüzden her iki aparatıda kullanmak çok kullanışlı olmuştu ,d,ilersen adaptörüde verebilirim ,yapabileceğim kkolaylık bu olabilir ..teşekkürler

Ben alıyorum canım bana gönderebilirsin kimse almadıysa
Özellikleri çok güzel İstanbuldayım bende..

Teşekkür ederim istanbulda oturmuyorum ama size güveniyorum o yüzden satın almak istiyorum srpilhan@hotmail.com adresinden iletişime gecebiliriz...

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…