- Konu Sahibi papatya3459
Merhaba ,;
türkiyede bu üründen bulunmamaktadır ,Telsizi yurt dışından getirttim,bi arkadaşımda görmüştüm bayılmıştım.
*ışıklıdır .
*Farklı melodilerde müziklidir.
*oda sıcaklığı göstergesi vardır ,derecelidir.
*Bebeğiniizn döndüğünü bile size bildirir..
*Hiç yatağınızdan kalkmadan kendi sesinizle onu sakinleştirebilirsiniz.Karşı tarafada kendi sesinizi iletebilirsiniz.
*4.katta oturuyorum ,1 kattaki komşuma indirimde bile çok rahat bi şekilde çekiyor.
*müziğini ve ışığını kendi elinizdeki telsizden ,bebeğin odasındaki telsizi kontrol edebiliyorsunuz,bebeğiniz gece uyandığında nini modunu açabilir ,2 dkka sonra bebeğiniz uykuya daldığında tekrar kapatabilirsiniz.
*bebeğim bazen gece rahatsız olduğunda hiç yerimden kalkmadan hafif lambasını açar,sonra tekrar kapatırdım.
En beğendiğim özelliktir..(Ürünü sırf bu yüzden satınaldım
*ürün adaptörlüdür ,şarj edilebilir.
Ürün bütük bi üründe ğildir ,kendi cep telefonundan daha küçüktür.
ben çok severek kullandım,çok temizdir ,üründe her hangi bir deformasyon yoktur.
elden teslim edilebilir .
150 euroya alınmıştır .
150120 tl arası satmayı dğşünüyorum.
türkiyede bu üründen bulunmamaktadır ,Telsizi yurt dışından getirttim,bi arkadaşımda görmüştüm bayılmıştım.
*ışıklıdır .
*Farklı melodilerde müziklidir.
*oda sıcaklığı göstergesi vardır ,derecelidir.
*Bebeğiniizn döndüğünü bile size bildirir..
*Hiç yatağınızdan kalkmadan kendi sesinizle onu sakinleştirebilirsiniz.Karşı tarafada kendi sesinizi iletebilirsiniz.
*4.katta oturuyorum ,1 kattaki komşuma indirimde bile çok rahat bi şekilde çekiyor.
*müziğini ve ışığını kendi elinizdeki telsizden ,bebeğin odasındaki telsizi kontrol edebiliyorsunuz,bebeğiniz gece uyandığında nini modunu açabilir ,2 dkka sonra bebeğiniz uykuya daldığında tekrar kapatabilirsiniz.
*bebeğim bazen gece rahatsız olduğunda hiç yerimden kalkmadan hafif lambasını açar,sonra tekrar kapatırdım.
En beğendiğim özelliktir..(Ürünü sırf bu yüzden satınaldım
*ürün adaptörlüdür ,şarj edilebilir.
Ürün bütük bi üründe ğildir ,kendi cep telefonundan daha küçüktür.
ben çok severek kullandım,çok temizdir ,üründe her hangi bir deformasyon yoktur.
elden teslim edilebilir .
150 euroya alınmıştır .
150120 tl arası satmayı dğşünüyorum.