Saç Şekillendiriciler philips 8355 acil yardım lütfen

rainbow86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
330
0
46
Aydın
kızlar internetten philips 8355 (titreşimli olan)saç düzleştirici siparişi verdim çok güzel olduğunu duymuştum.
ancak az önce bazı yerlerde bu ürün hakkında şikayetler okudum.
kullananlar varmı yorum yaparsanız sevinirim geç olmadan siparişimi değiştirebilirim.
şimdiden teşekkürler.

canım,
ben rowenta siparişi verdim..
philips de güzel..kurutma makinem philips..
ne gibi şikayetler varmış?
kullanım ve memnuniyet kişiden kişiye değişiyor tatlım..saçın yapısına göre..
biraz deneme yanılma işi bu düzleştiriciler..
mesela herkes babyliss pro 230 ve braun iontec olanlardan çok memnun..ama ben değilim ve birini teyzeme verdim diğeri de çabuk bozuldu ve çöpe gitti..

canım öncelikle teşekkür ederim cvp yazdığın için.
şöyle ki ürünün dizaynında uç kısımlar tam birbirine yapışmıyormuş dolayısıyla saç aradan kayıyormuş
philips tüketici hattıyla görüştüm onlarda bu dizaynın saça ısının çok zarar vermemesi için yapıldığını ve ısındıkça iyi sonuçlar alındığını söylediler.bide 8350 modeli var yorumlarda herkes memnun onunda sordum tüketici hattına zaten dizayn aynıymış.sadece 8355 230 dereceye kadar ısınıyormuş,titreşimliymiş ve siyah seramikmiş.
yani senin anlıycağın kafam karıştı ama napalım siparişi kargoya vermişler deneyip görücem artık buraya sonucu yazarım :80:

eveet ürün geldi ve dün gece denedim.
sonuçtan memnunum.yorumlar doğru uç kısımlar tam kapanmıyor ama anladığım kadarıyla bu kötü bişey değil çünkü saç arada tam sıkışmıyor dolayısıyla ısıdan minimum zarar görüyor.ve gayet kısa bir sürede istediğim şekle getirdim saçlarımı uzun olmalarına rağmen.elektriklenme yok.ama en çok hoşuma giden saçlar gerçekten kayıp gidiyor.
sonuç olarak tavsiye ederim :)

güle güle kullancanım..
memnun kalmana çok sevindim..
bazı modellerde yapıyorlar bu plakaların tam kapanmamasını..
ama internetten baktım,çok güzel bir makine gibi duruyor..
güle güle kullan

benimkini de kargoya vermişler..bekliyorum ,inşallah memnun kalırım..
braun ve babylissden hiç memnun kalmamıştım..

saol cnm sende memnun kalırsın inşallah
denedikten sonra bekliyorum yorumunu
şimdiden iyi günlerde kullan :80:

arkadaslar bu duzlestırıcılerle sacı fonlu gıbı ıce kıvrık dısa kıvrık seklde sekıl verılıyor dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…