Saç Şekillendiriciler Philips 4657 Saç Maşası

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
Merhaba kızlar,
Heves ettim saç maşası aldım. Bir iki kere denedim evde ama istediğim gibi olmadı bir türlü.:1no2:
Bu markayı kullanan var mı acaba? Nasıl kullanıyorsunuz saç maşasını uçtan sararak mı, yoksa saç kökünden mi sarıyorsunuz?
Ben istiyorumki böyle su dalgası gibi doğal dursun ama saçımı buruşturuyor orantılı olmuyor dalgalarım.
Yorumlarınızı bekliyorum.a.s.

Teşekkürler canım a.s.
Umarım alışırım kullanmaya beceremedim çünkü.kaydirigubbakcemile3
Aldığım yerdeki kız bana saçının ucunu maşaya koyacaksın sonra saracaksın dedi. Mutlaka saçın ucundan başla dedi o yüzden öyle denedim.
Bir de dipten deneyeyim olur inşallahkaydirigubbakcemile5

uctan dibe doğru maşayı sarıcaksın çıok bast ve biras beklemen gerekiooo markası iiyse bu daha kolay olur

Hehh tam olarak istediğim bu işte doğal dursun istiyorum
Pişman oldum valla bu maşayı aldığıma umarım alışabilirim.

Ayy inanamıyorum harika oldu canım sayende başardım.
Allah razı olsun senden:1hug:
Benim saçlarım dümdüz Şimdi dediğin gibi dipten başladım dışa doğru sardım o kadar tatlı oldukikaydirigubbakcemile2
Meğersem ben beceremiyormuşum:roflol:
Bugün benim doğum günüm hadi onu da araya sıkıştırayım:roflol:
Çok teşekkürler ilgilendiğin içina.s.

Canım benim çok teşşekür ederim:1hug:
Şuanda lülemlerimle oynuyom valla:icecream::roflol:
Çok sevdim ben işi
Allah cümlemize nasip etsin mutluluğua.s.

kızlar aynı markadan arkadaşım da vardı benim saçlarımı yaptığın da harika oldu bende yaklaşık bi kaç gün önce aldım kendi saçımı yaptığım da cadıya döndüm buradaki tavsiyeleri dinliyeceğim bakalım nasıl olucak teşekkürler bilgileriniz için inşallah pişman olmam :)

evet arkadaşlar ilk yaptığım da dediğim gibi cadıya dönmüştüm nerdeyse pişman olmak üzereyken arkadaşımı çağırdım ve taktiği öğrendim şimdi gerçekten kuaförden çıkmış gibi bukleler yapabiliyorum artık çok memnunum çoookk iyi ki almışım :) :sm_cool:kaydirigubbakcemile2

Ya kızlar resim koysanız bizlere de yardımcı olsanız bende aldım olmuo ya pöfff

slm arkadaşlar ben de şu saat itibariyle üye durumdayım :) ya ben de bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu 4657 modelini aldım dün biraz denedim saçlarım yağlı diye daha fazla ypmak istemedim şimdilik iyi sonuç aldım bakalım saçlarımı yıkayınca yapcam o zaman sonucu yazcam :) arkadaşım yapıyo kuaförden çıkmış gibi oluo ben de öyle saça bayılıyorum umarım kullanabilirim hepiniz kullanım konusunda bilgiler yazmışsınız onları da değerlendircem:icecream:

bayanlar ben philipsin 4684 nolu maşasını aldım ama çok iri dalgalar yaratiyor ben şahsen daha kıvrımlı olmasını bukle bukle olmasını istemiştim ama memnun kalmadım bilmiyorum belkide ben henüz alışamadım aslında seramik kaplama ve oldukça kaliteli bir ürün ama genede olmadı işte...değiştirmek istedim ama satan yer kabul etmedi neyse bakıcaz artık. ......

bnde phılıps'in 4683 modeli var 25 mm ilk başlarda yapamamıştım yavaş yavaş alıştım bukleler oluyor :)

Bende 2 gün önce aldım 4657. Gayet iyi çok iyi :) Sonuç alamayanlar yapamıyosunuzdur büyük ihtimalle kolay aslında kökten uca doğru sarcaksınız. Benim saçlarım düz olduğu halde 2 gün dayanıyo. Tavsiye ederim =))

arkadaşlar philipsin kalın saç maşasını kullanan var mı? varsa yardımcı olabilirler mi bende almayı dusunuyorum fakat saçlarım düz ve ince telli her maşa tutmuyo bi saat içinde hemen düşüyo önerebileceiniz bi marka varsa yARDIMCI OLUR MUSUNZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…