Prospektusu falan yok canim içinde yaBunun içinde prospektüsü falan yok mu? Kendini iyi hissettirmiyor ise kullanma canım. En kötü eczaneye falan danış bence.
reklamda şu var gün içinde vitamin ihtiyaçlarını gideriyorum diyor.bende bipolar var hiç içmedim içsem hiper aktife bağlarım heralde.etkisi geçer ille sabah almaya çalış. sınav çalışmandan çok çalıştığını icra etme açısından fayda olur gibi sınavın olacağı günün içindeKizlar finaller basliyor bende konsantrasyonum artsin diye pharmaton almistim aksam yemeğinden sonra içtim.
Uykudan uyanmistim kafam allak bullakti ders calismam gereken zaman da ise yaramadi.Daha önce de kullanmistim etkisini bi kaç saate hissediyordum.
Aksam uyumak için resmen kivrandim uyutmadi hala uykum yok.
Nasil uyucam aksama bilmiyorum yine uyutmazsa diye korkuyorum.
Bi de bende anksiyete var pharmatonu içtikten sonra içsel sikinti oluşuyor acaba pharmaton anksiyeteyi tetikler mi ki bi bilgisi olan var mi kizlar?
Kizlar finaller basliyor bende konsantrasyonum artsin diye pharmaton almistim aksam yemeğinden sonra içtim.
Uykudan uyanmistim kafam allak bullakti ders calismam gereken zaman da ise yaramadi.Daha önce de kullanmistim etkisini bi kaç saate hissediyordum.
Aksam uyumak için resmen kivrandim uyutmadi hala uykum yok.
Nasil uyucam aksama bilmiyorum yine uyutmazsa diye korkuyorum.
Bi de bende anksiyete var pharmatonu içtikten sonra içsel sikinti oluşuyor acaba pharmaton anksiyeteyi tetikler mi ki bi bilgisi olan var mi kizlar?
Reçetesiz satiliyor bu ilaç zaten vitamin takviyesi ama sen doktora bi danis bence.Arkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak. Bazı besinlere alerjim var, o yüzden ben de içerisinde D vitamini, magnezyum, çinko, kalsiyum mineralleri olan vitamin-mineral hapı kullanmak istiyorum. Anladığım kadarıyla bunun içinde hepsi var. Peki bunu doktora danışmadan kullanabilir miyiz? Ayrıca bunu senede kaç ay kullanmak gerekiyor?
peki, teşekkürler.Reçetesiz satiliyor bu ilaç zaten vitamin takviyesi ama sen doktora bi danis bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?