• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pharmaton

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.159
1.747
333
Bolu
Kizlar finaller basliyor bende konsantrasyonum artsin diye pharmaton almistim aksam yemeğinden sonra içtim.
Uykudan uyanmistim kafam allak bullakti ders calismam gereken zaman da ise yaramadi.Daha önce de kullanmistim etkisini bi kaç saate hissediyordum.

Aksam uyumak için resmen kivrandim uyutmadi hala uykum yok.
Nasil uyucam aksama bilmiyorum yine uyutmazsa diye korkuyorum.

Bi de bende anksiyete var pharmatonu içtikten sonra içsel sikinti oluşuyor acaba pharmaton anksiyeteyi tetikler mi ki bi bilgisi olan var mi kizlar?

Bunun içinde prospektüsü falan yok mu? Kendini iyi hissettirmiyor ise kullanma canım. En kötü eczaneye falan danış bence.

Bu konu ile ilgili doktorunuzla yada eczacinizla konusmaniz daha sağlıklı bir neticeye ulastiracaktir.

Bende KPSS ye hazırlanırken kullanmıştım. Ama mide agrısı yaptı. Kahve tek cözüm. Şade kahve ya da Türk kahvesi iç. Cin gibi olursun

Pharmaton sabah kahvaltıdan sonra alınır,
Vitamin mineral ve vücuda enerji veren maddeleri mevcut..
Amacınız neydi de gece aldınız?
Pharmaton kişiyi zinde tutan bir ilaç..

e pharmatonu gece alırsanız tabi ki uyuyamazsınız, ne beklemiştiniz…

Pharmaton ağır bir vitamin. 2 günde bir içiyordum ben. Ve bu tarz vitaminler sabah kahvaltı sonrası içilmeli. Gece içmeniz sağlıklı değil..
Psikolojikman da uyuyamıyorum diye odaklanmışsınızdır.
Ve tetikleyebilir, muhteviyatı itibari ile bazı vitaminler ankesiyete tedavisinde kullanılır ama bunun dozu ağır gelmiş olabilir.
Diğer yandan uykusuzluk başlı başına bir tetikleme etkeni zaten.
Bence doktorunuza danışmadan kullanmayın.

Kizlar finaller basliyor bende konsantrasyonum artsin diye pharmaton almistim aksam yemeğinden sonra içtim.
Uykudan uyanmistim kafam allak bullakti ders calismam gereken zaman da ise yaramadi.Daha önce de kullanmistim etkisini bi kaç saate hissediyordum.

Bi de bende anksiyete var pharmatonu içtikten sonra içsel sikinti oluşuyor acaba pharmaton anksiyeteyi tetikler mi ki bi bilgisi olan var mi kizlar?
reklamda şu var gün içinde vitamin ihtiyaçlarını gideriyorum diyor.bende bipolar var hiç içmedim içsem hiper aktife bağlarım heralde.etkisi geçer ille sabah almaya çalış. sınav çalışmandan çok çalıştığını icra etme açısından fayda olur gibi sınavın olacağı günün içinde

pharmaton konsantrasyon artırmaz enerji verir. beklenen etkiyi göstermiş uyutmamış.
sabah kahvaltıdan sonra tok karnına al bir dahakine gün içerisinde enerjik olmanda faydası olur.
gece uykunun açılmasını istiyorsan elma ye. kahve diyenler var ama midene zarar verir tecrübe ile sabittir. o kahveler nescafeler midemde gastrite sebep oldu.
o sebeple en iyi uyku açıcı elmadır tavsiye ederim.

Arkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak. Bazı besinlere alerjim var, o yüzden ben de içerisinde D vitamini, magnezyum, çinko, kalsiyum mineralleri olan vitamin-mineral hapı kullanmak istiyorum. Anladığım kadarıyla bunun içinde hepsi var. Peki bunu doktora danışmadan kullanabilir miyiz? Ayrıca bunu senede kaç ay kullanmak gerekiyor?

Arkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak. Bazı besinlere alerjim var, o yüzden ben de içerisinde D vitamini, magnezyum, çinko, kalsiyum mineralleri olan vitamin-mineral hapı kullanmak istiyorum. Anladığım kadarıyla bunun içinde hepsi var. Peki bunu doktora danışmadan kullanabilir miyiz? Ayrıca bunu senede kaç ay kullanmak gerekiyor?
Reçetesiz satiliyor bu ilaç zaten vitamin takviyesi ama sen doktora bi danis bence.

Gece uykusuz kalmamın muhtemel olduğu günlerde kullanıyorum zararını görmedim bugüne kadar, dinç tuttuğunu düşünüyorum

Back