pharmaton kullananlar???

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Arkadaşlar bir şey danışacaktım aranızda pharmaton vitamin ilacı kullanan var mı? Özellikle ders konusunda zihin toparlayıcı yazılmış. Olumlu etkisini gören var mıdır? Çok teşekkür ederim hepinize şimdiden:KK19:

7 sene önce kullandım.iştahımı açsın diye verdi doktor.kısa sürede 5 6 kilo alınca bıraktım.zihin açıcı özelliğini bilmem ama iştahı açtığı kesin

Şekerim 30 tlymiş kutusu.

Ben yapay şeylere karşıyım. Yani üreticisine çok güvensem dahi sıcak bakmam açıkçası.
30 tlye ceviz, badem , yaban mersini al ye derim iyi bir kuruyemişçiden. Zihin için en etkili vitamin B grubu. B grubunu vücut üretemez ve deposu çabuk tükenir, B12 her yiyecekte bulunmaz. Bu yüzden alımına dikkat etmen gerek.

B12 vitamini için ceviz, badem ye.
Genel sağlık için demir çok önemli. Koyu yeşil yapraklı sebze ve kırmızı et düzenli ye.
Spor da sağlıklı zihin için önemli bence. İnsanın beynine oksijen gidiyor :)
Çinkoyu dert edinmeye gerek yok. Nerdeyse her yiyecekte var zaten.

Son düzenleme:

Ben yapay şeylere karşıyım. Yani üreticisine çok güvensem dahi sıcak bakmam açıkçası.
30 tlye ceviz, badem , yaban mersini al ye derim iyi bir kuruyemişçiden. Zihin için en etkili vitamin B grubu. B grubunu vücut üretemez ve deposu çabuk tükenir, B12 her yiyecekte bulunmaz. Bu yüzden alımına dikkat etmen gerek.

Genel sağlık için demir çok önemli. Koyu yeşil yapraklı sebze ve kırmızı et düzenli ye.

30 muymuş.ben 7 sene önce 50 tl ye almıştım.

Benim kardeşim kullanıyor,ders çalışmakta etkisi olduğu için almıştık.
İşe yaradığını falan söyledi ama iştahını da baya açıyormuş. Öyle bi durum var.

37 lira yenı sordum kajuda alsın konu sahibi :)

30 muymuş.ben 7 sene önce 50 tl ye almıştım.

Babam 42 tl ye aldı :) Ayrıca haklsın tatlandırıcı bende okudum üzerinde yazıyr yaa:(((

Ben aldım Kocaman ya midem bulanıyor benim zaten haplardan bu haptan daha büyük kullanmadım bıraktım

Benim kardeşim kullanıyor,ders çalışmakta etkisi olduğu için almıştık.
İşe yaradığını falan söyledi ama iştahını da baya açıyormuş. Öyle bi durum var.

Ay vazgectim babam kullanınca yeni aldı yani 1 hafta olmadı diyim araştrdım derse etki ediyr vs yazınca sorayım size dedim teşekkür ederim :)

Ay vazgectim babam kullanınca yeni aldı yani 1 hafta olmadı diyim araştrdım derse etki ediyr vs yazınca sorayım size dedim teşekkür ederim :)
Derse etkili evet ama iştah açması sıkıntı:)) ama belki herkese aynı etkisi yoktur ya.
Ne demek rica ederim:)

b12 vitamınıal eczaneden ya ben para tuzağı olduğunu düşünüyorum günlük c vitamınını eksiksiz alırsam hem yorgun olmazsın hemde uyuşukluk olmaz

Katılıyorum. Adam gibi bir ilaç firmasının denetim altında ürettiği vitamin almak daha doğru. B vitaminleri satılıyor, konu sahibesi unutkansa, halsizse B vitamini satın alıp depolarını şarj edebilir.

Katılıyorum. Adam gibi bir ilaç firmasının denetim altında ürettiği vitamin almak daha doğru. B vitaminleri satılıyor, konu sahibesi unutkansa, halsizse B vitamini satın alıp depolarını şarj edebilir.

Zaten pazartesi bütün vitaminlerim için kan alınacak d eksikliği var zaten kullanıyrum ilaç da geçmedi gitti şu uyku hali :(( halsizlık yok ama uyku hali kaldı :( teşekkür ederim yorumunuz için

b12 vitamınıal eczaneden ya ben para tuzağı olduğunu düşünüyorum günlük c vitamınını eksiksiz alırsam hem yorgun olmazsın hemde uyuşukluk olmaz

Bunu deneyeceğimm çok teşekkür ederim :KK60:

Solgar vm2000 multivitamin olarak en iyisidir. Bunu mutlaka tavsiye ediyorum. Herkese iyi geliyor. Pharmatonda dığru düzgün vitamin yok. Bi etkisini de hissetmedim. Ben sürekli dönüşümlü olarak besin takviyesi alıyorum. New life efa nın omega3ünü sürekli kullnırım. Vm2000i 1 ay ara verip 1 ay kullanıyorum. Bazı aylar vm2000 yerne kalsiyum magneyum d vit. Koyuyorum. Romatizmam var çünkü. Hatta hastalıklarla ilgili konum var bağışıklığım çok zayıf. Bu işlere verdim kendimi :D hafif halsiz hissettim mi boğaz ağrısı burun akıntısı gibi UMCA kullanmaya başlıyorum bir hafta. Hastalanmadan düzeliyorum. Eşimin tiroit sorunu oldupu için o düzenli b vitamini alıyor omega3le beraber. Tahlillerinizi yaptırın kendinizi dinleyin.

Solgar vm2000 multivitamin olarak en iyisidir. Bunu mutlaka tavsiye ediyorum. Herkese iyi geliyor. Pharmatonda dığru düzgün vitamin yok. Bi etkisini de hissetmedim. Ben sürekli dönüşümlü olarak besin takviyesi alıyorum. New life efa nın omega3ünü sürekli kullnırım. Vm2000i 1 ay ara verip 1 ay kullanıyorum. Bazı aylar vm2000 yerne kalsiyum magneyum d vit. Koyuyorum. Romatizmam var çünkü. Hatta hastalıklarla ilgili konum var bağışıklığım çok zayıf. Bu işlere verdim kendimi :KK70: hafif halsiz hissettim mi boğaz ağrısı burun akıntısı gibi UMCA kullanmaya başlıyorum bir hafta. Hastalanmadan düzeliyorum. Eşimin tiroit sorunu oldupu için o düzenli b vitamini alıyor omega3le beraber. Tahlillerinizi yaptırın kendinizi dinleyin.

Pazartesi drn yanına gidicem zaten soracagım bu vitamin işini çokkkk teşekkür ederimm ya:KK37:

Arkadaşlar bir şey danışacaktım aranızda pharmaton vitamin ilacı kullanan var mı? Özellikle ders konusunda zihin toparlayıcı yazılmış. Olumlu etkisini gören var mıdır? Çok teşekkür ederim hepinize şimdiden:KK19:
Bende ise yaramadi

Back
X