• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pharmaton hakkında..

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar 2 kutu yani 2 ay kadar kullandım kilo almak için ilk 10 günde iştahımı açar gibi oldu yedim 2 kilo aldım ancak sonrasında aldığım o kiloyuda verdim...eczacı bana en etkili kilo aldırma ilacının bu olduğunu söledi bende de işe yaramadı gibi sizce devam etmelimiyim?kullanan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum

o ilaç vitamin eksikliğininde kullanıldıgını biliyorm halsizliğede iyi gelio enerji veren bi ilaç ama kilo nasıl aldırıyo anlamdm saçma geldi brz iştahmı açtı vitamin se olablr gerçi..:34:

kızlar 2 kutu yani 2 ay kadar kullandım kilo almak için ilk 10 günde iştahımı açar gibi oldu yedim 2 kilo aldım ancak sonrasında aldığım o kiloyuda verdim...eczacı bana en etkili kilo aldırma ilacının bu olduğunu söledi bende de işe yaramadı gibi sizce devam etmelimiyim?kullanan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum

işe yaradımı ilaç kilo aldırdı mı?

o zaman şu iştah açıcı şuruptan kullan benim iştahımı açtı gerçekten işe yarıyor

Back