Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ise yarıyor acaba ilaç sperm kalitesini mi etkiliyorArkadaşlar elimde bu ilaç var kullanacak olanlara ücretsiz göndereceğim hiç kullanılmadı . Bu ilacı aldığımda hamile olduğumu öğrenince kullanmadı eşim
Ne ise yarıyor acaba ilaç sperm kalitesini mi etkiliyo
Evet sperm sayısını kalitesini ve hareketliliğe iyi geliyor eşimde dna hasarı vardı spermde doktor vermişti
Bnmm eşimde sperm sayısı 15 milyondu kaç doktora gittik bir sıkıntı olmadığını söylediler 2 aşılama 3 tüp bebek yaptık olmadı .en son Kaan aydos hocayla tanıştık eşim muayene oldu ve sperm dnasında hasar olduğunu söyledi üç ay ilaç kullandı eşim 4. Ay başka bi ilaç daha berdi ek olarak ve 4.ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Eğer sperm de hasar olursa kaç kere tüp bebek yaparsanız yapım tutunma olmaz demişti doktorumuz. İki yaşında bi oğlum var ve şuan ikinciye hamileyim inşallah Rabbim dizede nasip edercanm merhaba . eşimde dna hasarı varmı bilmiorm ama sayısı 18 milyon . sayı az olunca harekete dahi bakılmadı . doktor vitamin yazmıs 3 ay kullan gel tekrar bakarız demiş . saha önce hiç gebelik olmadı bende . sen nasıl hamile kaldın canım . ikinci aya girdik onumuzdeki ay eşim tekrar sperm testi olacak . bu konularda cok tecrübesiziz . bende sorun yok bu arada
Bnmm eşimde sperm sayısı 15 milyondu kaç doktora gittik bir sıkıntı olmadığını söylediler 2 aşılama 3 tüp bebek yaptık olmadı .en son Kaan aydos hocayla tanıştık eşim muayene oldu ve sperm dnasında hasar olduğunu söyledi üç ay ilaç kullandı eşim 4. Ay başka bi ilaç daha berdi ek olarak ve 4.ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Eğer sperm de hasar olursa kaç kere tüp bebek yaparsanız yapım tutunma olmaz demişti doktorumuz. İki yaşında bi oğlum var ve şuan ikinciye hamileyim inşallah Rabbim dizede nasip eder
Bnmm eşimde sperm sayısı 15 milyondu kaç doktora gittik bir sıkıntı olmadığını söylediler 2 aşılama 3 tüp bebek yaptık olmadı .en son Kaan aydos hocayla tanıştık eşim muayene oldu ve sperm dnasında hasar olduğunu söyledi üç ay ilaç kullandı eşim 4. Ay başka bi ilaç daha berdi ek olarak ve 4.ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Eğer sperm de hasar olursa kaç kere tüp bebek yaparsanız yapım tutunma olmaz demişti doktorumuz. İki yaşında bi oğlum var ve şuan ikinciye hamileyim inşallah Rabbim dizede nasip eder
maşallah canm dna hasarına bakmıolarki hadi diyince . iyi bi doktor bulmak lazım . kaan hoxayı biliorm o ankarada . ben mersinde yaşıorm buraya ankara uzak baya . keşke mersinde de dna sına kadar bakan bi hoca olsa vitamin olarak hangi marka kullandınız canm . bide dna hasarı için ne uyguladı . hormon ilacı yada başka bi ilaç falanmıBnmm eşimde sperm sayısı 15 milyondu kaç doktora gittik bir sıkıntı olmadığını söylediler 2 aşılama 3 tüp bebek yaptık olmadı .en son Kaan aydos hocayla tanıştık eşim muayene oldu ve sperm dnasında hasar olduğunu söyledi üç ay ilaç kullandı eşim 4. Ay başka bi ilaç daha berdi ek olarak ve 4.ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Eğer sperm de hasar olursa kaç kere tüp bebek yaparsanız yapım tutunma olmaz demişti doktorumuz. İki yaşında bi oğlum var ve şuan ikinciye hamileyim inşallah Rabbim dizede nasip eder
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ilacı birine verdiniz mi eşimde sperm sorunu varArkadaşlar elimde bu ilaç var kullanacak olanlara ücretsiz göndereceğim hiç kullanılmadı . Bu ilacı aldığımda hamile olduğumu öğrenince kullanmadı eşim
Yok daha kimseye vermedim özelden adres gönderirseniz size göndereyimMerhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ilacı birine verdiniz mi eşimde sperm sorunu var
Yazdım canımYok daha kimseye vermedim özelden adres gönderirseniz size göndereyim
Ürünü verdiniz mi başkasınaArkadaşlar elimde bu ilaç var kullanacak olanlara ücretsiz göndereceğim hiç kullanılmadı . Bu ilacı aldığımda hamile olduğumu öğrenince kullanmadı eşim
Meraba hasar yuzde kaçtı sizdeBi araştır canım illaki yakın yerde vardır . Biz supralife üç ay kıllandık üç ay teatrio verdi doktor teatrionun nirinvi ayında hamile kaldım ek olarak haftada 3 gün nohut yemeği yaptım eşime ama ıslattığımız suyu dökmüyoruz onla pişiriyoruz .ısırgan otu çayı günde iki fincan . Sabahları incir içine ceviz koyup verdim keçiboynuzu özü kullanmıştık eşime
Verdim canımÜrünü verdiniz mi başkasına
Hasar tam olarak yüzde kaçtı hatırlamıyorum ama doktor sadece hasar var demişti yüzde söylememiştiMeraba hasar yuzde kaçtı sizde
Benim eşimde de DNA hasarı vardı. Sperm sayısında düşüktü. Biz eczacı bir arkadışımın tavsiyesi üzerine in men diye bir ürün kullandık incir pharma in men OMEGA 3 ile beraber kullandı 4 ay kullandıktan sonra tekrar doktora gittik tekrardan tahlil verdik DNA hasarının giderildiğini ve sperm sayısında da yüksek oranda artış olduğunu söyledi. Doktordayken 2 günlük gecikmem olduğunu belirttim hemen kan testi yapıldı ve hamile olduğumu öğrendim ilaç işe yaradımı acaba diye gittik hamilelik haberimi alıp döndük. Allah isteyen herkese nasip etsin.Hasar tam olarak yüzde kaçtı hatırlamıyorum ama doktor sadece hasar var demişti yüzde söylememişti