• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pharma supralife men ihtiyacı olanlar

Beklenen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
3.559
10.789
208
31
Arkadaşlar elimde bu ilaç var kullanacak olanlara ücretsiz göndereceğim hiç kullanılmadı . Bu ilacı aldığımda hamile olduğumu öğrenince kullanmadı eşim

canm merhaba . eşimde dna hasarı varmı bilmiorm ama sayısı 18 milyon . sayı az olunca harekete dahi bakılmadı . doktor vitamin yazmıs 3 ay kullan gel tekrar bakarız demiş . saha önce hiç gebelik olmadı bende . sen nasıl hamile kaldın canım . ikinci aya girdik onumuzdeki ay eşim tekrar sperm testi olacak . bu konularda cok tecrübesiziz . bende sorun yok bu arada

canm merhaba . eşimde dna hasarı varmı bilmiorm ama sayısı 18 milyon . sayı az olunca harekete dahi bakılmadı . doktor vitamin yazmıs 3 ay kullan gel tekrar bakarız demiş . saha önce hiç gebelik olmadı bende . sen nasıl hamile kaldın canım . ikinci aya girdik onumuzdeki ay eşim tekrar sperm testi olacak . bu konularda cok tecrübesiziz . bende sorun yok bu arada
Bnmm eşimde sperm sayısı 15 milyondu kaç doktora gittik bir sıkıntı olmadığını söylediler 2 aşılama 3 tüp bebek yaptık olmadı .en son Kaan aydos hocayla tanıştık eşim muayene oldu ve sperm dnasında hasar olduğunu söyledi üç ay ilaç kullandı eşim 4. Ay başka bi ilaç daha berdi ek olarak ve 4.ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Eğer sperm de hasar olursa kaç kere tüp bebek yaparsanız yapım tutunma olmaz demişti doktorumuz. İki yaşında bi oğlum var ve şuan ikinciye hamileyim inşallah Rabbim dizede nasip eder

Bnmm eşimde sperm sayısı 15 milyondu kaç doktora gittik bir sıkıntı olmadığını söylediler 2 aşılama 3 tüp bebek yaptık olmadı .en son Kaan aydos hocayla tanıştık eşim muayene oldu ve sperm dnasında hasar olduğunu söyledi üç ay ilaç kullandı eşim 4. Ay başka bi ilaç daha berdi ek olarak ve 4.ay sonunda hamile olduğumu öğrendim. Eğer sperm de hasar olursa kaç kere tüp bebek yaparsanız yapım tutunma olmaz demişti doktorumuz. İki yaşında bi oğlum var ve şuan ikinciye hamileyim inşallah Rabbim dizede nasip eder
maşallah canm 🙏🏻🧿 dna hasarına bakmıolarki hadi diyince . iyi bi doktor bulmak lazım . kaan hoxayı biliorm o ankarada . ben mersinde yaşıorm buraya ankara uzak baya . keşke mersinde de dna sına kadar bakan bi hoca olsa :( vitamin olarak hangi marka kullandınız canm . bide dna hasarı için ne uyguladı . hormon ilacı yada başka bi ilaç falanmı ❤️

Bi araştır canım illaki yakın yerde vardır . Biz supralife üç ay kıllandık üç ay teatrio verdi doktor teatrionun nirinvi ayında hamile kaldım ek olarak haftada 3 gün nohut yemeği yaptım eşime ama ıslattığımız suyu dökmüyoruz onla pişiriyoruz .ısırgan otu çayı günde iki fincan . Sabahları incir içine ceviz koyup verdim keçiboynuzu özü kullanmıştık eşime

Ama size şunu söyleyeyim ne zamanki çocuk için stres yapmazsanıZ o zaman hamile kalırsınız bn en son artık asla bizim normal yoldan çocuğumuz olmuyor tüp bebek son çaremiz deyip kabullendiğim zaman oldu

canm o dediğin vitamine bakacagım mutlaka . ben bi prof var üniversite hastanesinde .
ücretli muane edior tüp bebek aşılama yapıo . ona bi gitmeyi düşünüorm . olmadı ilk aşılama isteyecegm . stres yapmayalım desekte malesef yapılıo . yaşım 34 cok zaman kaybetmek istemiorm herseyim hayırlısı olsnn ne diyelim :)

Arkadaşlar elimde bu ilaç var kullanacak olanlara ücretsiz göndereceğim hiç kullanılmadı . Bu ilacı aldığımda hamile olduğumu öğrenince kullanmadı eşim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ilacı birine verdiniz mi eşimde sperm sorunu var

Bi araştır canım illaki yakın yerde vardır . Biz supralife üç ay kıllandık üç ay teatrio verdi doktor teatrionun nirinvi ayında hamile kaldım ek olarak haftada 3 gün nohut yemeği yaptım eşime ama ıslattığımız suyu dökmüyoruz onla pişiriyoruz .ısırgan otu çayı günde iki fincan . Sabahları incir içine ceviz koyup verdim keçiboynuzu özü kullanmıştık eşime
Meraba hasar yuzde kaçtı sizde

Hasar tam olarak yüzde kaçtı hatırlamıyorum ama doktor sadece hasar var demişti yüzde söylememişti
Benim eşimde de DNA hasarı vardı. Sperm sayısında düşüktü. Biz eczacı bir arkadışımın tavsiyesi üzerine in men diye bir ürün kullandık incir pharma in men OMEGA 3 ile beraber kullandı 4 ay kullandıktan sonra tekrar doktora gittik tekrardan tahlil verdik DNA hasarının giderildiğini ve sperm sayısında da yüksek oranda artış olduğunu söyledi. Doktordayken 2 günlük gecikmem olduğunu belirttim hemen kan testi yapıldı ve hamile olduğumu öğrendim ☺️ ilaç işe yaradımı acaba diye gittik hamilelik haberimi alıp döndük. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back