• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PGT sonuçlarınızı ne kadar süre sonra aldınız?

gizzz09

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
229
285
23
Merhaba arkadaşlar, tüp bebek sürecindeyim, ilk embriyomuz PGT'ye gittiğinde 8 gün sonra dönüş gelmişti.
Bu defa 21 gün oldu ama henüz dönüş gelmedi, bu şekilde süre. yaşayan var mı?
Genetik taramadan ne kadar sonra dönüş aldınız :((

İlki 9 günde geldi ikincisi 1 günde. Laboratuvarin çalışma günüyle alakalı bir durum. 1 günde sonuç gelince arayıp yetkiliyle konuşmuştum. Şüpheye düştüm nasıl oluyor diye. O da şu şekilde açıklamıştı.20 li paket gibi kit gibi düşünün o 20 sayıyı tamamlamadan işlemlere başlayamıyoruz, 19 tane gelse 20.ciyi 2 ay da olsa beklemek zorundayiz,sizin embriyolariniz o sayıyı tamamlamistir ve sonuç hemen çıkmıştır. Yoksa yapılan işlem bir kaç saatlik,bir onceki sonucun 9 gunu beklemesinin sebebi o paket sayısıdır. Demisti

İlki 9 günde geldi ikincisi 1 günde. Laboratuvarin çalışma günüyle alakalı bir durum. 1 günde sonuç gelince arayıp yetkiliyle konuşmuştum. Şüpheye düştüm nasıl oluyor diye. O da şu şekilde açıklamıştı.20 li paket gibi kit gibi düşünün o 20 sayıyı tamamlamadan işlemlere başlayamıyoruz, 19 tane gelse 20.ciyi 2 ay da olsa beklemek zorundayiz,sizin embriyolariniz o sayıyı tamamlamistir ve sonuç hemen çıkmıştır. Yoksa yapılan işlem bir kaç saatlik,bir onceki sonucun 9 gunu beklemesinin sebebi o paket sayısıdır. Demisti
aa bunu bilmiyordumm, o zaman daha fazla embriyo bekliyorlar yani :/ teşekkür ederim bilgi için

Merhaba arkadaşlar, tüp bebek sürecindeyim, ilk embriyomuz PGT'ye gittiğinde 8 gün sonra dönüş gelmişti.
Bu defa 21 gün oldu ama henüz dönüş gelmedi, bu şekilde süre. yaşayan var mı?
Genetik taramadan ne kadar sonra dönüş aldınız :KK43:(
Yaptırdığıniz tüp bebek fiyatı ne kadar tuttu pgt ile

Back