Pgt+Ngs genetik tanı ile hamile kalanlar

canim_ca

Yavrularimi koru Allahim
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
818
317
Pgt+Ngs genetik tanı ile hamile kalanlar.

2012 yılında tüp bebekle ikiz kızlarım doğdu ikisi de genetik nadir görülen bir hastalıkla dünyaya geldi. 10yıl boyunca teşhis konulamadı.
10 yıl bekledikten sonra doktorlarında tavsiyesi ile yeniden genetik tanı yapılmadan tüp bebek yapabileceğimizi bebeğin yeniden hasta olma ihtimalininin çok düşük olduğu söylendi.
2021 yılında yeniden tüp bebekle hamile kaldım hamileliğimin 13. Haftasında oğlumunda aynı hastalığı taşıdığını öğrendik ve maalesef hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldık.
Oğlumun ardından kızlarımın hastalığının teşhisi konuldu bu sefer bize tüp bebekle genetik tanı sonrası sağlıklı gebelik olabileceği söylendi
Bundan üç ay önce havuz sistemi ile 10 embriyom oldu genetiğe gönderildi 4 dü sağlıklı 6 sağlıksız geldi.
23 ocakta 1 tane sağlıklı 5.gün embriyo transferi oldum
Bugün10. gün bchg sonucum 362 çıktı
Ama hala tedirgin ve korkuyorum sağlıklı olması için dua ediyorum çünkü biliyorum yeniden aynı acıyı yaşayamam dayanamam
Allahım yardım etsin
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

• Beğen
Reactions: sbf
Rabb'im sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Gebeliğiniz nasıl ilerliyor acaba. Benimde translokasyon sorunum var. 14 embriyom var dondurulmuş, 5 ini pgt ye gönderdik. Sağlıklı embriyolarım gelir inşallah. Yorumları okudukça ümidim azalmıştı fakat bu yorumunuzu görünce ümidim yeşerdi. İnşallah benim de sağlıklı embriyolarım gelir genetikten

Rabb'im sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Gebeliğiniz nasıl ilerliyor acaba. Benimde translokasyon sorunum var. 14 embriyom var dondurulmuş, 5 ini pgt ye gönderdik. Sağlıklı embriyolarım gelir inşallah. Yorumları okudukça ümidim azalmıştı fakat bu yorumunuzu görünce ümidim yeşerdi. İnşallah benim de sağlıklı embriyolarım gelir genetikten
Çok teşekkür ederim.Şu anda gebeliğim iyi gidiyor mayıs başı erken morfoloji testi yapılacak her ihtimale karşı perinatalog ve kendi jinekoloji doktorum iki haftada bir kontrole alıyorlar.
Sanırım birazda benim içimin rahatlaması için yapıyorlar çünkü diken üstünde yaşıyorum hala ve farkındalar.
Umarım senin içinde çok güzel sonuçlar gelir embriyo sayın çok güzel mutlaka bir sağlıklı çıkacaktır içinden.
Haber edersen sevinirim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Çok sevindim, içinizi ferah tutun düşünmeyin olumsuz durumları, zor biliyorum ben de çok evhamlı biriyim ama ne kadar stres o kadar zarar bize. Mutlaka haber edeceğim size, bugün aradılar genetikten 2 hafta gibi bir zaman verdiler umarım sağlıklı embriyolarım gelir çok dua ediyorum. İlk denememiz yaşım 26. Rabb'im inşallah nasip eder kucağımıza evlatlarımızı almayı ☺️

Çok sevindim, içinizi ferah tutun düşünmeyin olumsuz durumları, zor biliyorum ben de çok evhamlı biriyim ama ne kadar stres o kadar zarar bize. Mutlaka haber edeceğim size, bugün aradılar genetikten 2 hafta gibi bir zaman verdiler umarım sağlıklı embriyolarım gelir çok dua ediyorum. İlk denememiz yaşım 26. Rabb'im inşallah nasip eder kucağımıza evlatlarımızı almayı ☺️
Amin inşallah canım
Daha yaşın çok genç muhakkak olur Allah gönlüne göre versin.
ben 3 aşılama 7 tüp bebek tedavisi gördüm
Allah Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah

İyi geceler kızlar benimde translokasyon sorunum var bugün genetiğe giden iki embriyom var bana da iki hafta ya haber gelir dediler
inşallah sağlıklı gelir diye umut ediyorum hepimizin sonuçları güzel olur inşallah🙏

İyi geceler kızlar benimde translokasyon sorunum var bugün genetiğe giden iki embriyom var bana da iki hafta ya haber gelir dediler
inşallah sağlıklı gelir diye umut ediyorum hepimizin sonuçları güzel olur inşallah🙏
Rabbim inşallah gönlümüzdekini nasip etsin. Kucağımızı boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hemen hemen aynı zamanda alacaz haberleri demek ki. Haberdar edin bizi de, dualarım sizinle.

Amin inşallah canım
Daha yaşın çok genç muhakkak olur Allah gönlüne göre versin.
ben 3 aşılama 7 tüp bebek tedavisi gördüm
Allah Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah
Aminn Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin,. En kısa zamanda en hayırlı haberleri almamızı nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle

Haberleri aynı andan alacaksınız desene.
İnşallah ikinizde olumlu haberler gelir.
Ben bir ay kadar beklemiştim sonuçları yurt dışında olduğum için İspanya’ya genetiğe gitmişti,
Arayıp randevu vermişlerdi bir ay sonra, ben o kadar alıştırmıştım ki negatife kendimi hayal kırıklığına uğramamak için doktor 4tanesi sağlıklı deyince idrak edememiştim.

Beni muhakkak haberdar edin
Dualarım sizinle

Rabbim inşallah gönlümüzdekini nasip etsin. Kucağımızı boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hemen hemen aynı zamanda alacaz haberleri demek ki. Haberdar edin bizi de, dualarım sizinle.
Amin canım Allah razı olsun dularımızı mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine kabul eylesin yaradan herkes gönlünün muradına ersin inşallah. Haber veririm tabiki senden de hayırlı haberler bekliyorum 😇🥰

Haberleri aynı andan alacaksınız desene.
İnşallah ikinizde olumlu haberler gelir.
Ben bir ay kadar beklemiştim sonuçları yurt dışında olduğum için İspanya’ya genetiğe gitmişti,
Arayıp randevu vermişlerdi bir ay sonra, ben o kadar alıştırmıştım ki negatife kendimi hayal kırıklığına uğramamak için doktor 4tanesi sağlıklı deyince idrak edememiştim.

Beni muhakkak haberdar edin
Dualarım sizinle
Yaaa ayy nasıl güzel bir haber, Rabb'im öyle güzel haberleri bize de nasip etsin inşallah 😍

Canım var mı bir haber, benim sonucun henüz gelmedi seni merak ettim bir gelişme oldu mu genetikten.

Canım var mı bir haber, benim sonucun henüz gelmedi seni merak ettim bir gelişme oldu mu genetikten.
Yok canım ya hâlâ haber yok bayram dan sonra gelir diye düşünüyorum. Bu arada senin gönderdiğin merkez neresi?
Yok haber derken telefon geldi sonucum yarın belli olacakmış bugün işleme alınmış dua edermisiniz kızlar benim için 🙏

Ayy çok heyecanlı Rabb'im inşallah hayırlı haberler nasip eder. İnşallah sağlıklı embriyoların çıkar. Transferin en güzel şekilde gerçekleşir ve sonunda evladını kucağına alırsın 😍🥰

Ayy çok heyecanlı Rabb'im inşallah hayırlı haberler nasip eder. İnşallah sağlıklı embriyoların çıkar. Transferin en güzel şekilde gerçekleşir ve sonunda evladını kucağına alırsın 😍🥰
Aminnn aminnnn çok aminnn hepimizin hayalleri bunlar cümlemize nasip olsun inşallah🙏

X