• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt ile tüp bebek sahibi olan var mı? Süreciniz nasıl ilerledi?

Merhaba size bir sorum olacaktı 😊biz de pgt ile tüp bebek yaptırma aşamasındayız,çok şükür embriyo sayımız iyi,hepsine pgt yaptırmamız mümkün değil 😕bize şöyle dediler,hepsinden biyopsi olalım,önce bir miktarına genetik çalışalım,olumsuz gelirse diğer aldığımız biyopsilerden çalışalım,embriyo dondurup çözdürmek sağlıklı değilmiş.anlamadığım şu,aldıkları biyopsi ilk gönderilenlerin sonucu gelene kadar sağlıklı duruyor mu ki💁‍♀️
Tabiki duruyor biyopsi aldıktan sonra donduruluyor çünkü donmuş embrıyo yıllarca sağlıklı bekleyebiliyor sonra transfer zamanı çözdürülüp transfer yapılıyor

ben böyle bir şey duymadım hepsinden biyopsi almak falan açıkçası o yüzden o konuya yorum yapamam maalesef. benimde embriyo sayım çok fazlaydı çok şükür. maddi olarak 4 tanesini gönderme imkanım vardı. onları gönderdim. 3 tanesi çok iyi geldi. embriyolar oluşturuldu. dondurulma yapılmadan önce pgt örnekleri alındı sonra donduruldu. aradan 2 ay geçti transfer için çözüldü bir tanesi. aynı şekilde çözüldü çok şükür. şimdi sağlıklı çok şükür hiçbir sorunu olmayan bir bebeğe hamileyim :KK200: umarım sizinde bütün süreciniz sağlıkla ilerler
Evet ben de duymadım öncesinde,gidince soracağım bakalım.inşaallah gönderdiklerimizden sağlıklı gelenler olur ve sonrasına hiç gerek kalmaz ve transfer olur 🙂teşekkürler,siz de sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ❤️

İntergenle çalışıyor ve biz çok memnunuz 2 adet embriyomuz geldi hem sma hemde kromozomal tarama yaptırdık laboratuvara 2 embriyo için 20 bin tl ödedik toplamda fiyat açısından çok uygun ve tl ile ödeme alıyorlar tavsiye ederim 🌸 ben ve eşim sma taşıyıcısıyız o yüzden pgt yaptırıyoruz.

İntergenle çalışıyor ve biz çok memnunuz 2 adet embriyomuz geldi hem sma hemde kromozomal tarama yaptırdık laboratuvara 2 embriyo için 20 bin tl ödedik toplamda fiyat açısından çok uygun ve tl ile ödeme alıyorlar tavsiye ederim 🌸 ben ve eşim sma taşıyıcısıyız o yüzden pgt yaptırıyoruz.
Merhaba,
Ben ve eşimde Sma taşıyıcısıyız. Henüz sürecin başındayız. Ankara da Bilkent hastanesin de bu tedavinin yapıldığını duymuştuk. Ancak bunu İstanbul da yapan güvenebileceğimiz önereceğiniz bir hastane doktor var mıdır ? Siz sürecin şuan hangi aşamasındasınız acaba bilgi verebilir misiniz?

Merhaba,
Ben ve eşimde Sma taşıyıcısıyız. Henüz sürecin başındayız. Ankara da Bilkent hastanesin de bu tedavinin yapıldığını duymuştuk. Ancak bunu İstanbul da yapan güvenebileceğimiz önereceğiniz bir hastane doktor var mıdır ? Siz sürecin şuan hangi aşamasındasınız acaba bilgi verebilir misiniz?
Merhaba ben şu an gebeyim canım, Ankarada yaptırdık biz Mehtap polatta, İstanbulda bi çok özelde yapılıyor diye biliyorum

Ben Acibadem Maslak ile de gorusmustum ve orada tedavi olan yakin bir arkadasim da vardi. Bana gore ana farklari Acibadem'de daha fazla ilac kullandiriyorlar, Memorial az ilactan yana. (Bu her iki merkez icin hastaya gore de farklilik gosterebilir bazen.) Memorial'da prp tarzi bilimsel temeli olmayan tedaviler yapilmiyor, daha az ticari odakli olduklarini dusunuyorum. Ikisinin de labinin iyi oldugunu dusunuyorum. Fiyatlar konusunda Memorial daha uygun, ozellikle muhasebe muduru ile birebir gorusup indirim talebinde bulunabiliyorsunuz. Bir de Semra Hoca cok degerli bir profesor ve dunya capinda arastirmalara katiliyor. Ozellikle son donemde mozaik embriyolar uzerine, uluslararasi bilimsel arenada bir kendisini bir de onceden Bahceci'nin labini kuran ve 16 seneye yakin yoneten cok degerli bir embriyolog olan Necati Findikli'yi gorebilirsiniz. Yani genetik konusunda Turkiye'de benim gorusume gore en iyi merkez Sisli Memorial. Cunku bu konuda surekli arastirma yapiyorlar ve globaldeki calismalara katiliyorlar. (Ben bir akademisyen oldugum icin bu calismalari yakindan takip ediyorum.) Bir de Semra Hoca icin ek bir ucret odemiyorsunuz, Bulent Tras ek ucret talep ediyor. Semra Hoca birebir sizinle ilgilenmiyor ama ne zaman talep ederseniz kendisi ile gorusturuyorlar. Bulent Tras ek ucret karsiligi sizinle birebir ilgileniyor.
Sürekli Semra hocadan destek almak istesek oluyor mu?

Merhaba ben şu an gebeyim canım, Ankarada yaptırdık biz Mehtap polatta, İstanbulda bi çok özelde yapılıyor diye biliyorum
Siz İstanbuldan mı gidiyorsunuz peki ? Ankara da süreç nasıl ilerliyor? Sıklıkla gitmek gereken işlemler mi oluyor acaba ? Bizde tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Ancak henüz hastane konusunda karar veremedik. Nasıl ilerleyeceğimiz konusunda soru işaretlerimiz var

Back
X