sizinkine benzeyen bir sorunumuz var bizimde bizde 5. denemeyi yapıcaz yazın inşallah memorialde yaptırdık semra hanımda ama 5. yi başka bir yere mi gitsek diyoruz bilemiyorum kafam çok karışık bu konudaarkadaşlar merhaba,
eşimde 3. ve 15. kromozomlarda translokasyon- 9. kromozomunda da inversiyon var ve Memorial da ilk denememizi yaptık. 7 embriyo 5. güne geldi fakat 1 i pgt den sağlıklı çıktı oda malesef bana tutunmadı. Önericeğiniz biri bir kurum yada herhangi birşey var mı? Baya moralimiz bozuldu haliyle.. Sizlerden tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum hem benimle hem de benim gibi sorunları olan insanlarla.
Ben hem türkiye de hem de yurtdışındaki tüm uygulamaları araştırıyorum. Bulduğum tüm bilgileri sizlerle paylaşacağım.
Anladım canım elinden geleni yapmışın ama maalesef tutunamamş bu işler biraz da şans işi bence Allah yardımcımız olsunBende kan pıhtılaşması vardı ve doktor transferle birlikte clexane verdi 10 gün onu kullan dedi fiyatı 286 tl.
Rahim filmide çektirdim benimde düşüğüm oldu kasım ayında, ondan sonra genel olarak herşeye bakmaya çalıştılar. Sen nerede yaptırıcaksın tedavini?
Merhaba, oncelikle hayirli olsun insaallah kucagina saglikla alirsin bebisini. Nerede yaptirdin kacincida tuttu ve transferden sonra nelere dikkat ettin? Bizide rahatlatabilir misinBizde de translokasyon var. Ngs sonucu tek embriyo sağlıklı çıktı oda tutundu çok şükür.ümidinizi yitirmeyin.Allah büyük...
Aynen oyle Allah hepimizin yardimcisi olsun insaallah canimAnladım canım elinden geleni yapmışın ama maalesef tutunamamş bu işler biraz da şans işi bence Allah yardımcımız olsun
Sonucunu bizede yaz belki yardimci olabiliriz insaallah translokasyon yoktur..Günaydın, iyi pazarlar
Bahceci Fulya hastasıyım.
Bizim bildiğimiz bi hastalığımız yok henüz. Ama Ngs den sağlıklı embriyo gelmeyince doktor kromozom testi istedi, onu yaptırınca görücez bakalım.
Teşekkür ederim.Recai Papuççu da yaptırdım.2 yıl önce bir tüp bebek denemesi oldu ama o zaman translokasyon olduğunu bilmiyoduk.ngs yapılmadı.öğrenince genlab da ngs yapıldı.ilkinde tuttu. Transferden sonra bi kaç gün dikkat ettim sonra işe dönüp normal hayatıma devam ettim.inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin.ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah..Merhaba, oncelikle hayirli olsun insaallah kucagina saglikla alirsin bebisini. Nerede yaptirdin kacincida tuttu ve transferden sonra nelere dikkat ettin? Bizide rahatlatabilir misin
Farklı bir uygulaması oldu mu olduysa nedirArkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben 9. tedavimde 6 aylık hamileyim. Bir sürü doktora gittim, onlarca ilaç kullandım: Ama sonucum hep olumsuz oluyordu. Maslak'ta Bülent Tıraşa gittim. Havuz sistemi yaptı. 3 kez yumurta topladı. Genetik test yaptı. 15 embriyodan bir tane sağlam buldular oda tutmadı. 50 milyara yakın masrafı sadece burada yaptım. İlk başta Bülent hoca bakıyor sonra onu görene aşk olsun. İlk görüşmeler Bülent hocada gerisi yalan. Ben hiç memnun kalmadım. Sonuçtan sonrada ne aradılar ne de sordular.
İstanbul Memorial Ataşehir Hastanesinde Cem Demirel'de 2 kez denedik. Allah var çok ilgili bir doktor. Tedavinin birinde benim yumurtam olmadı(Bu tedavide bizden ücret bile almadı) birinde de sağlam embriyo olmadı. Son olarak bahçeci fulya da son bir kez şansımızı denemek istedik. Dr Müstecep Kavrut. Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonuç aldık. Bahçeci gerçekten de bu işte kendisini ispat etmiş bence TEK yer. Kesinlikle sağa sola, reklamlara aldanmayın. Ben çok geç tecrübe ettim. Bahçeci Fulya'ya gidin derim...
Bu güzel mübarek günlerin hurmetine rabbim sevindirsin seni inşallah hayırlı haberler alırsın inşallah..Merhaba, 2 ay sonra 39 olcam. 2016’dan günümüze toplam 7 tüp bebek denememiz oldu.
İlk 2 tüp bebek denemesinde 2’şer embriyo transferi negatif sonuçlandıktan sonra
3. de 4 embriyonun 2’sini genetik teste gönderip diğer 2’sini transfer ettik sonuç negatif. Pgt’ye gidenlerde de kromozom bozukluğu çıktı.
4. Denemede yine 4 kaliteli embriyo 5. Güne ulaştı. Hepsi pgt’ye gitti, yine hepsinde kromozom bozukluğu çıktı.
Hastaneyi değiştirdik.
5. Denemede 2 embriyo transfer edildi, ilk defa hamile kaldım ama 7. Haftada düşükle sonuçlandı kürtaj yapıldı.
6. Denemede 3 adet kaliteli embriyo pgt’ye gitti yine kromozom anamolisi çıktı.
7. Denememde 2 embriyo genetiğe gitti ve bir kaç güne sonuç gelecek. Bu kadar çaresiz durumda olup süpriz yaşayan var mıdır çok merak ediyorum.
İnşallah sağolunBu güzel mübarek günlerin hurmetine rabbim sevindirsin seni inşallah hayırlı haberler alırsın inşallah..
Merhabalar Eşinizin kromozon un da sorun olduğunu ilk trasnfer olduğunda bilmiyo muydunuz acaba? Belki fe sağlıksız olduğu için tutunmamis tir.. 5. Gün Embriyolarin genetige yolluyo lar sanırım bi doktorunla görüş istersen.. dondurulmuş Embriyolarin genetige yolların ona göre olmaz dersler sonuçta karar senin belki içlerinden 1 tanesi sağlıklı ve oda tutanacak hiç belli olmaz.. sadece 12. Kromozon un da mı sıkıntı dengeli trasnlokasyon değil ozamanMerhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ben ocak ayında dr bülent tıraşa tüp yaptırdım 16 yumurtadan 11 i döllendi 5. Güne 5 tane kaldı ikisi transfer oldu tutmadı. Eşimin 12. Kromozomunda sorun varmış genetik tarama ile yeniden başlanabilir dediler. Benim 3 tane dondurulmuş var sizce baştan mı başlasam onlarımı denesen tutarmı acaba