Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
PGT (genetik tanı) sonucu embriyosu bozuk çıkanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ocak 2022
- 1.043
- 1.774
- 83
Neden o ikisine de test yaptirmadiniz? Maliyetten dolayi mi?Arkadaşlar 4 embriyodan iki tanesine genetik tanı pgt yaptırdık kromozom bozuk dediler tutmaz dediler. Kalan iki taneden birini transfer ettireceğiz ama çok saçma değil mi onlar da bozuktur o zaman niye koyduruyoruz ki Bu konuda bilgisi olan vat mı?
- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Canm öncelikle sonuç kromozom bozuk gelmiş yani “transfer edilemez” gelmiş. Tutmaz dediler demişsin ama orayı yanlış anlamışsın sanırım. Tutadabilir olay tutup tutmayacağı değil. Kromozom bozuk yani hasta çocuk olur demek.Arkadaşlar 4 embriyodan iki tanesine genetik tanı pgt yaptırdık kromozom bozuk dediler tutmaz dediler. Kalan iki taneden birini transfer ettireceğiz ama çok saçma değil mi onlar da bozuktur o zaman niye koyduruyoruz ki Bu konuda bilgisi olan vat mı?
Diğer 2si ne de pgt yaptırmanız gerek. Pgt yapmadan transfer ettirmeniz bu durumda doğru olmaz
Evet 10 bin daha vermemiz gerekiyorduNeden o ikisine de test yaptirmadiniz? Maliyetten dolayi mi?
- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 40
Benim 5. Gün embriyo larından 5 tane pgt artı NGs yapıldı . 2 tane kromozom Bozuk 3 tane normal vardı. Şimdi 1 transfer olumsuz 2. Transfer pozitif 4 haftalık hamileyim. Hepsi bozuk diye bişey yokkiArkadaşlar 4 embriyodan iki tanesine genetik tanı pgt yaptırdık kromozom bozuk dediler tutmaz dediler. Kalan iki taneden birini transfer ettireceğiz ama çok saçma değil mi onlar da bozuktur o zaman niye koyduruyoruz ki Bu konuda bilgisi olan vat mı?
- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 40
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Ngs li embrıyonuz mu negatif olan ilk transfer?Benim 5. Gün embriyo larından 5 tane pgt artı NGs yapıldı . 2 tane kromozom Bozuk 3 tane normal vardı. Şimdi 1 transfer olumsuz 2. Transfer pozitif 4 haftalık hamileyim. Hepsi bozuk diye bişey yokki
- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 40
Evet hepsi pgt ve ngs liydi .ama nasip ilki tutmadı 2. Bakalım nasip 5 hafta olduNgs li embrıyonuz mu negatif olan ilk transfer?
- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 40
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Yerleşme kanamasıdır merak etmeyın. Kaliteleri nasıldı embrıyoların?Şimdide kahverengi lekelenmeler var
- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 40
Çok iyiydiYerleşme kanamasıdır merak etmeyın. Kaliteleri nasıldı embrıyoların?
- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 40
Bugün Ankara şehir hastanesine gittim muayenede kesenin düzensiz olduğunu ve çok aşagıya yerleştiğini düşmek üzere olduğunu söylediler. Eğer 1 hafta içerisinde kanamalar yoğunlaşırsa acile , eğer artmazsa kontrole gidicem. Yani düşünebiliyormusunuz hem gen hem kromozomlara bakılmış hiç bi sorun yokken benek çok aşagıda düşmek üzere . Rabbimin var bi bildiği diyorum artık yapacak birleşim yok tıp ne aşamadaysa kullandık ama yok .
- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 40
- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
Neden pgt yapıldı genetik bir durumunuz mu var ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım ondan sordum sağlıklı yumurta bulmak zormuş malesef benim gibi olanlardaPgt tanesi 225 dolar aynısı ngs de tanesi 225 dolar . Sadece 1 embriyo ya harcadığın 450 dolar
- 23 Ocak 2023
- 20
- 10
- 1
- 41
selam, toplam tedavi masrafi nekadar tuttu?Pgt tanesi 225 dolar aynısı ngs de tanesi 225 dolar . Sadece 1 embriyo ya harcadığın 450 dolar
- 17 Kasım 2022
- 46
- 10
- 18
- 28
Merhaba tedavi görüyor musunuz aynı durumdayımNeden pgt yapıldı genetik bir durumunuz mu var ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım ondan sordum sağlıklı yumurta bulmak zormuş malesef benim gibi olanlarda
- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
Hayır daha 1 ay oldu kürtaj olalı araştırma aşamasındaym hem de dinlenneMerhaba tedavi görüyor musunuz aynı durumdayım
- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
Hayır daha 1 ay oldu kürtaj olalı araştırma aşamasındaym hem de dinlenne
Merhaba ben tedaviye başladım siz ne yaptınız merak ettimMerhaba tedavi görüyor musunuz aynı durumdayım