• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt embryon kaç tane transfer etdirmişdiniz???

gunesh9

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
905
498
23
36
Pgt embryon kaç tane transfer etdirmişdiniz??? Kaçı tutdu ? Bende 2 tane varda kaç 1 nimş 2 simi transfer edeyim kararsız kaldım (

Pgt embryon kaç tane transfer etdirmişdiniz??? Kaçı tutdu ? Bende 2 tane varda kaç 1 nimş 2 simi transfer edeyim kararsız kaldım (
Bizimde 2 tane vardı ikiz istedigimiz için hep 2-2 yolladık teste. Şükür 2 tane de sağlam bulduk ama Doktor son dakika bizi vazgeçirdi. Genetikli embriyolarda ben hep 1 tane yükledim dedi (bahçeci, mra) çoğul isterken ikisini de kaybedebilirsin, ikiz gebelik her zaman risklidir, 27 haftada erken doğum başlayabilir, zayıfsın taşıyamazsın dedi(55kg) simdi doktora dua ediyorum. ıyiki de öyle yapmış. 2 taneyle kafayı yerdim :)))

Bizimde 2 tane vardı ikiz istedigimiz için hep 2-2 yolladık teste. Şükür 2 tane de sağlam bulduk ama Doktor son dakika bizi vazgeçirdi. Genetikli embriyolarda ben hep 1 tane yükledim dedi (bahçeci, mra) çoğul isterken ikisini de kaybedebilirsin, ikiz gebelik her zaman risklidir, 27 haftada erken doğum başlayabilir, zayıfsın taşıyamazsın dedi(55kg) simdi doktora dua ediyorum. ıyiki de öyle yapmış. 2 taneyle kafayı yerdim :)))
Merhaba, ilk transferınızde pozitif gordunuzmu?
benımde pgt gıden ve saglıklı sonuclanan 4 embrıyom var ocakta trasnfer olacagız. biraz endıselıyım..

Sağlıkla büyütün , pekı 2 cı transfer edeckmısını dondurlmuşu? Kaçıncı denemenızde oldu ? Pgt yapdırdınuz?

Sağlıkla büyütün , pekı 2 cı transfer edeckmısını dondurlmuşu? Kaçıncı denemenızde oldu ? Pgt yapdırdınuz?
5.transferimde kavuştum bebeğime. İlk pgt li transferimdi ama. İlk pgt li denemede tutmuş oldu ve evet ikinciyi de yükleyeceğiz insaallah bebeğim biraz daha büyüyünce

Merhaba, ilk transferınızde pozitif gordunuzmu?
benımde pgt gıden ve saglıklı sonuclanan 4 embrıyom var ocakta trasnfer olacagız. biraz endıselıyım..
Pgt li ilk transferde tuttu çok şükür. Ama onun öncesinde 4 negatif denemem var onlar pgt sizdi

Spontane gebelıkte bir düşüğüm oldu, 6 ay sonra dış gebelık geçirdim tek tüpümü aldılar. Doktorum islem öncesinde yapılmasını daha uygun gördi fakat kararı bana bıraktı.
Amladım eski yaşadıklarunuzda normalda ilkde doktorlar söylemez ondan şaşırdım

Back