Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pgt embryon kaç tane transfer etdirmişdiniz???
- Konu Sahibi gunesh9
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizimde 2 tane vardı ikiz istedigimiz için hep 2-2 yolladık teste. Şükür 2 tane de sağlam bulduk ama Doktor son dakika bizi vazgeçirdi. Genetikli embriyolarda ben hep 1 tane yükledim dedi (bahçeci, mra) çoğul isterken ikisini de kaybedebilirsin, ikiz gebelik her zaman risklidir, 27 haftada erken doğum başlayabilir, zayıfsın taşıyamazsın dedi(55kg) simdi doktora dua ediyorum. ıyiki de öyle yapmış. 2 taneyle kafayı yerdim :)))Pgt embryon kaç tane transfer etdirmişdiniz??? Kaçı tutdu ? Bende 2 tane varda kaç 1 nimş 2 simi transfer edeyim kararsız kaldım (
Merhaba, ilk transferınızde pozitif gordunuzmu?Bizimde 2 tane vardı ikiz istedigimiz için hep 2-2 yolladık teste. Şükür 2 tane de sağlam bulduk ama Doktor son dakika bizi vazgeçirdi. Genetikli embriyolarda ben hep 1 tane yükledim dedi (bahçeci, mra) çoğul isterken ikisini de kaybedebilirsin, ikiz gebelik her zaman risklidir, 27 haftada erken doğum başlayabilir, zayıfsın taşıyamazsın dedi(55kg) simdi doktora dua ediyorum. ıyiki de öyle yapmış. 2 taneyle kafayı yerdim :)))
benımde pgt gıden ve saglıklı sonuclanan 4 embrıyom var ocakta trasnfer olacagız. biraz endıselıyım..
Sağlıkla büyütün , pekı 2 cı transfer edeckmısını dondurlmuşu? Kaçıncı denemenızde oldu ? Pgt yapdırdınuz?Bizimde 2 tane vardı ikiz istedigimiz için hep 2-2 yolladık teste. Şükür 2 tane de sağlam bulduk ama Doktor son dakika bizi vazgeçirdi. Genetikli embriyolarda ben hep 1 tane yükledim dedi (bahçeci, mra) çoğul isterken ikisini de kaybedebilirsin, ikiz gebelik her zaman risklidir, 27 haftada erken doğum başlayabilir, zayıfsın taşıyamazsın dedi(55kg) simdi doktora dua ediyorum. ıyiki de öyle yapmış. 2 taneyle kafayı yerdim :)))
Sizde kaçıncı transfer?Merhaba, ilk transferınızde pozitif gordunuzmu?
benımde pgt gıden ve saglıklı sonuclanan 4 embrıyom var ocakta trasnfer olacagız. biraz endıselıyım..
benım ılk transferım olacakSizde kaçıncı transfer?
İlkde pgt yapdırdınız? Neden ?benım ılk transferım olacak
Spontane gebelıkte bir düşüğüm oldu, 6 ay sonra dış gebelık geçirdim tek tüpümü aldılar. Doktorum islem öncesinde yapılmasını daha uygun gördi fakat kararı bana bıraktı.İlkde pgt yapdırdınız? Neden ?
5.transferimde kavuştum bebeğime. İlk pgt li transferimdi ama. İlk pgt li denemede tutmuş oldu ve evet ikinciyi de yükleyeceğiz insaallah bebeğim biraz daha büyüyünceSağlıkla büyütün , pekı 2 cı transfer edeckmısını dondurlmuşu? Kaçıncı denemenızde oldu ? Pgt yapdırdınuz?
Pgt li ilk transferde tuttu çok şükür. Ama onun öncesinde 4 negatif denemem var onlar pgt sizdiMerhaba, ilk transferınızde pozitif gordunuzmu?
Amladım eski yaşadıklarunuzda normalda ilkde doktorlar söylemez ondan şaşırdımSpontane gebelıkte bir düşüğüm oldu, 6 ay sonra dış gebelık geçirdim tek tüpümü aldılar. Doktorum islem öncesinde yapılmasını daha uygun gördi fakat kararı bana bıraktı.
InshAllah sağlıkla , bende bu 3 cu olcak ama ilk pgt li olcak5.transferimde kavuştum bebeğime. İlk pgt li transferimdi ama. İlk pgt li denemede tutmuş oldu ve evet ikinciyi de yükleyeceğiz insaallah bebeğim biraz daha büyüyünce