Hayır şuan öğrenciyim o firmaya girebilmek için amerikada yüksek lisans düşünüyorum ama yl yapsam bile girebilir miyim bilmiyorum gözümde çok mu büyüttüm acaba böyle firmalar neye önem veriyor bilmiyorumPfizer büyük bir firma
Daha önce deneyiminiz var mı ?
Gözünüzde çok büyütmüşsünüz sankiHayır şuan öğrenciyim o firmaya girebilmek için amerikada yüksek lisans düşünüyorum ama yl yapsam bile girebilir miyim bilmiyorum gözümde çok mu büyüttüm acaba böyle firmalar neye önem veriyor bilmiyorum
KimyaGözünüzde çok büyütmüşsünüz sanki
Girmek istediğiniz pozisyon nedir ?
Okuduğunuz bölüm nedir ?
kimya okuyorum hiç iş tecrübem yokAbdi İbrahim
Gen
Firmalarında çalışanlar var
Sabah 4 uyan
Akşam 9 eve gel
Senin koşulun ne eğitimin deneyimin
Girmek için ne yapmalıyım orta çalışan tanıdığınız var mı
Nerdesin?Kim
kimya okuyorum hiç iş tecrübem yok
Kimya
Pozisyon olarak emin değilim çünkü hiç iş tecrübem olmadı
Bakma sen onlara ne biliyor ki konuşuyorlarGirmek için ne yapmalıyım orta çalışan tanıdığınız var mı
Öyle mi diyorsunuz neden peki yani sanayi sektörü ve bir kadın nasıl olur bilmiyorum sanayi sektörüne yönelirsem kendi işimi kurmak isterim herhalde ama ne yapabilirim hiçbir fikrim yokAnladım. Bu firmalar çok emek az maaş mantığıyla çalışır. Yani dipten başlayıp yükselmeniz lazım. Ya da çok iyi bir kariyere sahip olmalısınız ki tepede olasınız. Ben sizin yerinizde olsam ilaç sektöründen ziyade sanayi sektörüne yönelirdim
Böyle yerler benden ne ister acabaBakma sen onlara ne biliyor ki konuşuyorlar
Kim ne biliyor da konuluyor allasenGirmek için ne yapmalıyım orta çalışan tanıdığınız var mı
Nerdesin?
Ankara bu işin göbeği
AnkaradayımNerdesin?
Ankara bu işin göbeği
Henüz öğrencisinAnkaradayım
Özel sektör zor evet ama ben öyle biryer istiyorum girebilsem her zorluğuna razıyımdaHenüz öğrencisin
Yavaş yavaş adım at
Ama o firmalar çok zor
Arabanı yakıtını kıyafet paranı verir
Lakin sönürür
Benim için sorar mısın zor diyenlereÖzel sektör zor evet ama ben öyle biryer istiyorum girebilsem her zorluğuna razıyımda
Ablacım sanki bana bir sen yardımcı olabilirisin gibi hissettim neden sanayi sektörü dediğinizi merak ediyorum lütfen yanıtsız bırakmayınAnladım. Bu firmalar çok emek az maaş mantığıyla çalışır. Yani dipten başlayıp yükselmeniz lazım. Ya da çok iyi bir kariyere sahip olmalısınız ki tepede olasınız. Ben sizin yerinizde olsam ilaç sektöründen ziyade sanayi sektörüne yönelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?