Pfizer

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
duyan var mı çok ünlü bir ilaç firması burada çalışmayı çok istiyorum ama işe alım zor diyorlar

Pfizer büyük bir firma
Daha önce deneyiminiz var mı ?
Hayır şuan öğrenciyim o firmaya girebilmek için amerikada yüksek lisans düşünüyorum ama yl yapsam bile girebilir miyim bilmiyorum gözümde çok mu büyüttüm acaba böyle firmalar neye önem veriyor bilmiyorum

Abdi İbrahim
Gen
Firmalarında çalışanlar var

Sabah 4 uyan
Akşam 9 eve gel

Senin koşulun ne eğitimin deneyimin

Hayır şuan öğrenciyim o firmaya girebilmek için amerikada yüksek lisans düşünüyorum ama yl yapsam bile girebilir miyim bilmiyorum gözümde çok mu büyüttüm acaba böyle firmalar neye önem veriyor bilmiyorum
Gözünüzde çok büyütmüşsünüz sanki
Girmek istediğiniz pozisyon nedir ?
Okuduğunuz bölüm nedir ?

Kimya
Pozisyon olarak emin değilim çünkü hiç iş tecrübem olmadı

Anladım. Bu firmalar çok emek az maaş mantığıyla çalışır. Yani dipten başlayıp yükselmeniz lazım. Ya da çok iyi bir kariyere sahip olmalısınız ki tepede olasınız. Ben sizin yerinizde olsam ilaç sektöründen ziyade sanayi sektörüne yönelirdim ;)

Anladım. Bu firmalar çok emek az maaş mantığıyla çalışır. Yani dipten başlayıp yükselmeniz lazım. Ya da çok iyi bir kariyere sahip olmalısınız ki tepede olasınız. Ben sizin yerinizde olsam ilaç sektöründen ziyade sanayi sektörüne yönelirdim :KK66:
Öyle mi diyorsunuz neden peki yani sanayi sektörü ve bir kadın nasıl olur bilmiyorum sanayi sektörüne yönelirsem kendi işimi kurmak isterim herhalde ama ne yapabilirim hiçbir fikrim yok

Anladım. Bu firmalar çok emek az maaş mantığıyla çalışır. Yani dipten başlayıp yükselmeniz lazım. Ya da çok iyi bir kariyere sahip olmalısınız ki tepede olasınız. Ben sizin yerinizde olsam ilaç sektöründen ziyade sanayi sektörüne yönelirdim :KK66:
Ablacım sanki bana bir sen yardımcı olabilirisin gibi hissettim neden sanayi sektörü dediğinizi merak ediyorum lütfen yanıtsız bırakmayın

Back
X