• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peynir fabrikasında skandal! İşçiler sütle banyo yapıp peynir yaptı!

Maalesef...

Bayram zamanı özellikle bi marka sürekli üretimdeki hijyeniyle haberlerde yerini alır. Süper teknolojik makinalar, el değmemiş üretim falan filan... Bu gösterilen yüzü ne yazık ki...
Mutluluk denince akla ıyy ıyy ıyy mı gelmeli bundan sonra yani o_O
O değilde zayıflamam için bi çikolata fabrikasına girmem lazım. Heralde ancak o zaman yemem onu

Beyaz teneke peynirlerinde tam yağlı yazıyor ama yağı çalıyorlar hiç biri tam yağlı değil

Çikolata fabrikasında 3hafta çalışabilen yakinim anlatır hep nasıl uretildigini... Aylarca çikolata yiyememisti. :KK45: Galoş, eldiven falan yok. Kullandıkları tek bir terlik varmış. Bunu disarida, tuvalette üretimin yapıldığı alanda giyerlermis. Yere dusen çikolatalar çok olurmuş hatta terlikle basıp ayağa yapışan çikolatalar özenle toplanıp tekrar kazana atılırmış. Son kullanma tarihi geçmiş yiyilemeyecek durumdaki cikolatalar bi karışımla birleştirilip ayni sekilde tekrar atılırmış. Kazan başında çalışanların akan terleri ve kıvamını tadını falan anlayabilmeleri için daldirdiklari parmakları hiç anlatmayayim. :KK45: ha bu arada bunlar göz önünde çekinmeden yapılanlar işin birde içeriden imalatı varmış. :)))
Çikolata hastası ben,artık çikolata yemeyeceğim,zaten yemek istemiyordum buda bahanesi oldu ama bu zamana kadar yediğim çikolataları düşününce midem ağzıma geldi. Markayı merak ettim. Hepsi öyle değildir diye avunuyorum şu an.

Peynirde merdiven altı üretimde bizde daha beteri vardır eminim. Bozulan peynirlerden krem peynir yaptıklarını biliyorum en basidinden,krem peynir asla almam.

Back