- 7 Eylül 2013
- 275
- 205
- Konu Sahibi GURBET KUSU
22. Cuzude ben alabilirmiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YAZDIM CNM.ALLAH KABUL ETSIN.22. Cuzude ben alabilirmiyim.
Tmm cnm sileyim ben okurum.Çok özür dilerim okuyamıycam çok üzüldüm ama başlasam da bitiremiycem hakkınızı helal edin
YAZDIM CNM.ALLAH KABUL ETSIN.25. Cüzde benim olsun..
GEC DEGIL CNM IKI GUNDUR ACILDI HATIMIMIZ.ILK SAYFAYA BAKABILIRSIN.10 CUZ BOSTA HANGISINI ISTERSEN YAZAYIM SANADA.Konuyu geç gördüm, ben de almak isterdim: (
Boşluklara dikkat etmemişim, numaraları görünce tamamlandı sandım:) 2 cüz alabilirim ben.GEC DEGIL CNM IKI GUNDUR ACILDI HATIMIMIZ.ILK SAYFAYA BAKABILIRSIN.10 CUZ BOSTA HANGISINI ISTERSEN YAZAYIM SANADA.
29 . CUZU VERSEM OLURMU CNMBoşluklara dikkat etmemişim, numaraları görünce tamamlandı sandım:) 2 cüz alabilirim ben.
20 NISANDAN ONCE OKUYUP BILDIRMENIZ GEREKIYOR CNMBnde almak istiorum ama heran regl olabilirim. En geç ne zamna kadar okumamız gerekio
Hiç farketmez canım, 2 cüz de okuyabilirim 12. ve 13. cüzü alayım ben olur mu?29 . CUZU VERSEM OLURMU CNM
tmm alabilirim o zamn canm. Kaçıncı cuz. 1 tane soyler misn20 NISANDAN ONCE OKUYUP BILDIRMENIZ GEREKIYOR CNM
TMM CNM YAZIYORUM 12.VE 13. CUZ SENINDIR.Hiç farketmez canım, 2 cüz de okuyabilirim 12. ve 13. cüzü alayım ben olur mu?
24. CUZ BOSTA KALDI CNM SANA YAZAYIM ONU OLURMU???tmm alabilirim o zamn canm. Kaçıncı cuz. 1 tane soyler misn
Tamamdır. Amin, hepimizinkini İnşaAllah. Tamam canım bitirince yazarım.TMM CNM YAZIYORUM 12.VE 13. CUZ SENINDIR.RABBIM KABUL ETSIN.BITINCE YAZARSIN CNM OLURMU??