• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pexara kullanan oldumu hiç

ipkipk35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
13
3
1
30
Merhaba arkadaşlar bugün psikiyatriye gittim bana yaygın anksiyete panik atak ve agarofobi tanısı koydu ve PAXERA 20 mg verdi 1hafta yarim sonra tam kullan 10 gün sonra gel 30 mg yapcam dedi başlamadım henüz ilaca başlamadan korkuyorum biraz kullananlar var mı sizce ne yapmalıyım destek ve öneri verir misiniz

Merhaba arkadaşlar bugün psikiyatriye gittim bana yaygın anksiyete panik atak ve agarofobi tanısı koydu ve PAXERA 20 mg verdi 1hafta yarim sonra tam kullan 10 gün sonra gel 30 mg yapcam dedi başlamadım henüz ilaca başlamadan korkuyorum biraz kullananlar var mı sizce ne yapmalıyım destek ve öneri verir misiniz
Ben de de anksiyete var.. ben de ilac kullaniyorum secita 15 mg. Aksamlari da uykum duzene girsin diye baska bi ilac daha aliyorum. Kullan bence

Anksiyete tanisi konuldugunda kullandim. Paxerayi İlaci duzenli kullanin. Yani bi gun unuttum ertesi gun baslayayim yapmayin. Cok kotu bir donemde ellerim titriyordu mideme kramp giriyordu ve oanik halindeydim bu ilac sayesinde iyi oldum. Korkulcak bisey yok. İlac almayi ovmuyorum. Ama ice atilanlar vucuttan cikiyor acikcasi vucuda yansiyana kadar bi sekilde kisisel gelisim kitaplariyla videolarla terapiyle duzeliyor. Ama vucuda yansidiktan sonra ilac kullanmak gayet normal geliyor

Kullandım, çok da memnun kaldım, vakti gelince de bıraktım. Agorafobim de beni birakti^^
Korkma,başla. Şimdiki halinden daha mı kötü olacak sanki ilac

Anksiyete için kullanmıştım. Tabi yanında seroquel 400 falan da kullandığım icin tam işe yaradı mı ne yaptı anlamadım ama bol bol su içmek gerekiyor arkasından midemi berbat yapmıştı benim

İlk içtiğiniz zaman vücutta neler oluyor peki
Hiç tepki olmadı. Hatta içtiğim gün 12 mayisti, 13 Mayıs'ta gittgim bahar şenliğinde ilk aşkımla tanışmiştım😂😂 ne uyku, ne mide bulantısı ne bir şey. Gayet de güzel geçti . Pesisira finallerim vardı,bir uyusukluk da yapmadı.
Hemen yarın sabah ilk drajeyi yut bence En Büyük KK En Büyük KK

paxilin muadiliydi o ilaç ben paxil kullanmıştım. Çok iyi gelmişti panik ataktım ve yardımı oldu

Kullandım, çok da memnun kaldım, vakti gelince de bıraktım. Agorafobim de beni birakti^^
Korkma,başla. Şimdiki halinden daha mı kötü olacak sanki ilac
Merhaba bende 2 senedir kullanıyorum ama şu 2 3 gündür mutsuzluk ensemde ve göğüsümde yanma oluyo hemen geçiyo neden anlamadım

Bana çok iyi geldi

Merhaba yaklaşık 10 yıldır 20mg dan 80mga kadar çok değişik dozlarda kullandım paxera ve hala kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Merhaba yaklaşık 10 yıldır 20mg dan 80mga kadar çok değişik dozlarda kullandım paxera ve hala kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Merhaba canım bende 2 sene önce ritim bozukluğundan ablasyon anjio oldum o ara çok kötü oldum kötü bir şey olacak ölücem dedim içimden sabahlara kadar uyuyamadım ağladım ve psikiyatriye gittim dr bana panik atak dedi paxsera + redepra + tranco + bulcos kullandım hemen ilk hafta etkisini gösterdi tam iyilişme 3 ay kullandım ve bıraktım 1 yıl sonra hamile kaldım stresli kötü hamilelik geçirdim keza doğumum da öyleydi gebeyken doğumda hep ölücem ölücem diye sabah ederdim hala da devam ediyor hayattan zevk almıyorum dışarıya çıkmak istemiyorum hiç bir sorun yokken hiç mutlu değilim nasıl olurki insan öleceğini bilerek yaşamak şimdi kızımı emziriyorum ama randevü alıp gitmek istiyorum çünkü artık kendimi tanıyamıyorum birde 8 aydır böyleyim hergünüm negatif kötü düşğnceler beni mahvediyor engel olamıyorum yinemi panik atak yoksa değilmi acaba diyorum siz nasılsınız ölüm korkusu yaşadınızmı

Back