• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
283347_226007644102689_170436752993112_556037_6419346_n.jpg

Çirkinlerin züğürt tesellisi bu da. O kadar şeyi sürsem ben de güzel olurum.

Ahahahahaha :60::60::60::60::60::60::60::60:

Evet o zaman herkes aynısını yapsın ve bi barbie gibi görünsün bakalım. :52::52::52:

Son düzenleme:
barbienin yandan yemişi olsa gerek:37::37::60::60:

ya herkesin kendi düşüncesi; illa uzatmak mı gerekiyo ? çok merak ediyorum bunu.. yok illa beğenceksin barbie gibi aman da nasıl güzel diyceksin övgüler yağdırıcaksın.

başkasının fikrine biraz saygı yaa.. karşıt görüşlerde olabilmek ve bunu belli biçimler de söylemektedir marifet.. insanları kırarak olmamalı

o ucuz saç rengiyle postişlerle takma kirpikler abartılı makyajlarla assolist kıyafetleri takılarıyla olsa olsa teenage bülent ersoy olur barbie falan değil kimseyi kandırmayın yabancı olsa herkesin dibi düşerdi diyorsunuzda yabancılar peteki büyük ihtimalle bu abartılı makyaj saç baş kıyafetten dolayı gerçek bir kadın değil drag queen sanırlardı, bülent ersoy gibi. peteği kuzenimin nişanbaşını yaptırdığı kuaförde gördüm ve petek dinçöz neredeyse kel arkadaşlar. bu görüntüsüyle ilk önce onu tanıyamadım tabi sonra tanıyıncada küçük çaplı bir şok geçirdim. kaşı ve kirpiği yoktu teninin tonuda bir garip bülent ersoya benzetmemin sebebide sanırım bülent ersoyun o makyajsız meşhur fotosunun aklıma gelmesiydi.

Fıstığımın yeni fotosu. :69::69::69::69::69:

Ama yine diyorum ki keşke 2010 yıılındaki gibi yapsa şu makyajını. O zaman oyuncak bebekler gibi oluyordu. Ama artık yapmıyor malesef. :50::50:

281305_230979583605495_170436752993112_569718_8168704_n.jpg

Nasıl bir daha yapar böyle makyaj acep? Bunlara bakmaya doyamıyorum.:69::69:

d2217407.jpg

86e937a3.jpg

551b2f8f.jpg

fea34775.jpg

Taş bebek ,taş.Maşallah...Elemtere fiş kem gözlere şiş. :D

Çirkinlerin züğürt tesellisi bu da. O kadar şeyi sürsem ben de güzel olurum.

Ahahahahaha :60::60::60::60::60::60::60::60:

Evet o zaman herkes aynısını yapsın ve bi barbie gibi görünsün bakalım. :52::52::52:

çirkin olduğumu düşünmüyorum.şu gördüğüm yapmacık güzele de güzel demiyorum.hele senin bu çirkin! yorumuna ne denir bilmiyorum.herkesin güzelliği kendine.ama DOĞALLLLL ...:24:

estetik makyaj.. bunlarla herkes güzel olur önemli olan doğal güzel olmak bence.bence bu haliyle bile güzel değil o kıyafetleri o makyaj insan hiç mi aynaya bakmaz.onu gördükçe insann aklına bülent ersoy geliyor. kocasının bir proğramı vardı ünlülerin geçmişi hakkında sorular soruyor onların çocukluk gençlik halleri fotoğraflarını gösteriyordu onunkini de göstermşti.
$petekdinzmakyajsiz.webp $petekdncozresmru2.webpgençliği
$petekcocukluk1xh2.webp çocukluğu
$petekin_makyajsiz_hali_sasirtti.webpşimdiki hali
bacaklarındaki selilütler çocukluğumun katili oldu resmen aklıma geldikçe hala midemi bulandırıyor.bu mu barbi ya göz var nizam var...

Son düzenleme:
Yaa arkadaşlar neden herkes birbirinden alıntı yapıp yok o öyle değil sen bilmiyorsun aslında çirkin ya da aslında çok güzel diyorki?
Bunu söylerken üsluba dikkat edelim hepimiz yetişkin insanlarız,birbirinize laf sokunca sanal tatminkarlıkmı oluyor anlamıyorumki.
Herkesin görüşü kendine,saygıdan bahsedenler önce kendileri saygılı olmayı öğrensin.

niye birbirinizi yiyosunuz ki..
siz birbirinizi yerken o milyon dolarları çatır çatır yiyo.
ne gerek var. :63:

estetik yapılıpta bence en güzel olmuş kadın. estetiğin yakıştığı tek kadın diyelim .

eskiden nasılmış makyajsız nasılmış beni ilgilendirmez ben gördüğüme bakıyorum gördüğümde dehşet derece güzel bir kadın saçları ek olabilir banane muhteşem gözüküyor kaşları boyama olabilir olsun o da beni ilgilendirmiyor çünkü harika duruyor kirpikleri takma olabilir hiç önemli değil süper çünkü ve estetiğide ilgilendirmiyor beni çünkü prenses gibi olmuş bu kadar şey yaptıran tek kadın petek değil bunuda biliyorum ve diğer yaptıranlar bu kadar güzel olamıyor işte kadın taşımayı biliyor benim için önemli olanda bu :nazar:

Back
X