• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok alaturka eski hallerini hayal mayal hatırlıyorumda hiç genç kız havası olmamış bunda.50lerde falan yaşamalıymış tam o zamanın tipi var bunda:60:

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

162871_176239602393765_122177571133302_500336_4711086_n.jpg

çok yapay geliyor baanda yüz olarak,hal hareketlerini beğenmiyorum
ama boy pos maşallahı var
boyu ve fiziğine bakınca işte diyorum benim beğendiğim kadın tipi..kara kuru değil kemikleri sayılmıyor..şişman değil çok beğeniyorum fizik olarak
galiba boyu 1.77 cm miş
kilosu kaç acaba

fiziğine diyecek söz yok çoğu kadının imrenerek baktığı bir fiziğe sahip boy pos kilo çok orantılı.Yüzüde her ne kadar estetik olsada şuan çok güzel...gerçi her estetik yaptıranda bu kadar güzel olmaz yüz hatları felan çok düzgün estetik yakışmış yani sonuçta malzeme kaliteliymiş doğuştan :)

Kesinlikle öyle. Estetik yaptıran herkes Petek kadar güzel olsaydı ooooo... Ama olmuyor tabi. Malzeme lazım. :51::51:

estetikte de olsa haticeye değil neticeye bakmak lazım bu kadın estetikle çoğu ünlüden kat kat kat daha güzel olmuş diğer ünlüler bu kadar estetik yaptırıp kusursuz yüz hatlarına sahip olabilirler ama bu kadına yakıştığı gibi yakışmıyor işte bu kadının estetiği albeni kaybına yol açmamış birde ben anlamıyorum bir kadın güzelse neden hemen estetik güzeli denir istemişki yaptırmış yakıştırdıysada ne mutlu ona.

Son düzenleme:
estetikte de olsa haticeye değil neticeye bakmak lazım bu kadın estetikle çoğu ünlüden kat kat kat daha güzel olmuş diğer ünlüler bu kadar estetik yaptırıp kusursuz yüz hatlarına sahip olabilirler ama bu kadına yakıştığı gibi yakışmıyor işte bu kadının estetiği albeni kaybına yol açmamış birde ben anlamıyorum bir kadın güzelse neden hemen estetik güzeli denir istemişki yaptırmış yakıştırdıysada ne mutlu ona.

evet birçok ünlüye bakınca yüzü çok güzel..estetik oturmuş yüzüne..
ben deniz akkayının estetiğini hiç beğenmem mesela..

evet birçok ünlüye bakınca yüzü çok güzel..estetik oturmuş yüzüne..
ben deniz akkayının estetiğini hiç beğenmem mesela..

bence estetikte kendine yakışanı bilmek lazım bende doğal güzellikten yanayım ama estetikli bir kadın güzelse estetikli tabi güzel olur bana yapılsa bende o kadar güzel olurum diyen kadınlara yaptırında görelim diyesim geliyo.

Petek annemin , arkadaşının yeğeni. Halası oluyor yani annemin arkadaşı. Yarın Peteğin 16-17 yaşlarındaki bi fotosunu yüklicem , çok komik :)

Back
X