• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
41008_10150268403280343_136874510342_14559317_6085631_n.jpg

karnini icine cekippoz vermesi beni uyuz ediyor sanki birinin ustune atliyacakmis gibi

Bence o fotoların tümünde komik çıkmış. sempatiksalakcinni
Böyle aptal aptal şekillere bürünüyor işte bazen. :delphin:

Saçları yine iyi duruyordu şimdi çok kötü olmuş. :bbo:

çok abartı yaaa yele gibi saç.2 metre aşırı dolgun felan.. doğaya aykırıohaoldumsmile

böyle genç biri niye kendınden çok buyuk bırıyle yıllrca beraber oldu tamam diyeliım ama niye evlenıpte ayrıldı peki :bbo: çok saçma pozler veriyor bu da ayrı konu sexsy olucam diye komik oluyo biri onu uyarmalı CADIARZU

Hiç beğenmiyorum bu kadını.Çok yapay:hulya:

ben çok seviyorum çok sıcak kanlı annemler programına gitmişlerdi çok sıcak davranmış yüzü estetikli olabilir ben fiziğini çok beğeniyorum süper vallah özellikle bacakları çok güzel düzgün ve dolgun çok hoş

ben çok seviyorum çok sıcak kanlı annemler programına gitmişlerdi çok sıcak davranmış yüzü estetikli olabilir ben fiziğini çok beğeniyorum süper vallah özellikle bacakları çok güzel düzgün ve dolgun çok hoş

Bence de öyle. Kadında malzeme olmasa estetikle bu hale gelemezdi ayrıca.
Yüzü de fiziği de süper. ;)

Bu sabah çoooookkk güzeldi Petek. Epeydir gözüme hoş gelmiyordu ama bugün müthişti. :asigim:

Back
X