• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burnunu beğenenlere çok şaşıyorum .Bana göre oldukça kusurlu :/ Her kalkık ,kavisli ve de küçük burun güzel değildir ,bunu anlayın artık .

Bende hiç beğenmem böyle fındık burun, hokka burun tarzı burunları bir ara estetik ameliyatla sadece büyük burundan kurtulma derdi vardı ve herkeste fabrikasyon bu tarz burunlar olurdu şimdi tabi insanlar bilinçli daha doğal ve yüze yakışan burun tercih ediyorlar.

10 kg vermiş sporla birlikte.Beğenirdim,ama kg gidince daha da beğendim kendisini. :)

saçlarını ve bacaklarını cok begenıyorum onun dısında kliplerinde dans edıcem dıye kendını cok komık durumlara sokuyor bıraz daha narin dans etsın kavga eder gıbı değil..........

Kardeşi ve gelinleriyle birlikte..

A_Y1aRvCAAAbETW.jpg:large

A_YpmqrCUAANqyp.jpg:large

A-O9PmXCIAEqW0o.jpg:large

Böylesi bir zayıflık yakışmamış ona. :///
Silikonları çok çirkin. ://
O ne biçim göğüs öyle ya. :50:
Elbiseye diyecek laf bulamıyorum. :ssz:

hmc8s.jpg

hmc8p.jpg

hmc8k.jpg

hmcbq.jpg

hmcdp.jpg

hmcdz.jpg

Çok zayıflamış.. Buna rağmen yüzü çökmemiş.. Beğendim ben çok güzel olmuş. Önceden kalındı biraz bana hantal geliyordu. Böyle lolita kıvamında. Doğru değişimler yapıyor, silikonları şaşırttı ondan beklenmicek bişey.

çok alaturka... burnu cok yapay. öte yandan dudaklarıyla oynamıs.
sonuc gun gectikçe adnan hocacılara benzemekte.

dunyada estetik trendleri dogala yakın gorunumu desteklerken bizim ülkemizde hala unlulerin hatırı sayılır bir kısmı kendilerini inatla 90 yapımı b sınıfı erotik filmlerde oynayanlara benzetmeye calısmaları cok kotu

Vücudu güzel olmuş zayıflayınca ama yüzüne ne olmuş anlamadım.Yine bir şey mi yaptırmış acaba.Çok garip görünüyor.

Galiba yüzüne de bir şeyler yaptırmış.

Vucudu cok kotu erkekmı kadınmı ellerı bilekleri falan çok iri hiç sevmem iri kadınları .:108: narin estetik değil:( zayıflamış ama hala iri kıyım:(
Yüzü makyajlıyken hoş ama:ssz:

Son düzenleme:
Bu fotoyu ilk kez gördüm galiba.
Çok tatlı. :))

hrghh.jpg

Yeni klip çekiyormuş. Kim bilir yine nasıl berbat bir şarkı ile çıkacak karşımıza. :D

jyt30.jpg

Kendı kulvarında olanlar ılerı arasında dağlar var,
Sankı hala 90'lı yıllardaymıs gb bır havası var cok ıtıcı hele allı pullu kıyafetler ağır bulent ersoy tarzı makyaj falan..

Artık bıraz gelıstırmelı kendını, doğal bır goruntu cızmeli..
Bu anlamda kendını en ıyı gelıstıren ve modern olan kısı Gulben Ergen mesela .. bıraz onu ornek alsın
Bu arada Gulben Ergenı de sevmem ama en azından bundan bınkat daha ıyı duruyor iş ve mesleğe bakıs acısıyla.

Back
X