Petek Dinçöz: "Korkmaya başladım"

petek işte yine ordan burdan gereksiz gereksiz sallamış öle anlamlı anlamsız konuşmuş.. petek yani pek sallamamak lazım oda öyle..

Doğmamış çocuğa don bile biçmeyen neslin evlatlarından akıl Donduran fikirler . Bebeği de reklam projesi için yapmıştır belki insan azmanı Kocasından.

Adamin petegi yedigi kesin kizlar7 ay once bayagi bir yemis de magazin programinda gormustum bunlari yeni evlendiklerin de petek te adam onu yesin diye duduslarindan ayrılmıyordu para cok olunca bu adam bile opuluyormus

Son yıllarda ünlülerde yarışarak evlenme ve çocuk doğurma furyasımı basladı yoksa bana mı öyle geliyor? İşin körüsü çoğu doğum yaptıktan çok kısa birsüre sonra ayrılıyorlar...halbuki her imkanları var ne yetmiyor anlamıyırum ve anlayamayacağım...
hepsi yaslandi tren kaçmadan bi tane doguruyum diyolar :)
biz buyyouz onlar yaslaniyor ben bile 30 oldum :))

Önce bi milletle gezip tozuyorlar, takılıyorlar...sonra hopp 2 ayda evlenip, çocuk yapıyorlar...çocuk oyuncağına çeviriyorlar, sıkılıncada ayrılıyorlar...bu bakadar basit onlar için...

Korksan da korkmasan da o bebek bi şekilde çıkacak dışarı:KK45:

once bi 4 5 ay magazinden saklar bebegini sora prim yapar bebek... yazik gunah el kadar cocuk ustunden kazanc dusunuyorlar... paralandikca da huzursuzlasiolar.. mustehak...

Valla hamileligini duydugumda cok sevinmistim cunku yanlis hatirlamiyosam bu konuda saglikla ilgili sorunu vardi cok istiyodu.Rabbim kucagina aldirsin.insallah da korkunun ecele faydasi yok maalesef buyuk ihtimal sezeryan olur bu gidisle :KK57:

Back