- 29 Haziran 2022
- 1.541
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi MMorsalkimm
-
Merhaba arkadaşlar. Eşim lenf kanserini 2. kez atlattı 4. Sene bitti. Dün kontrole gittik ama boynunda doktor 2 adet beze gördü. 20 lik dişten de şişmiş olabilir her ihtimale karşı biz pet çekelim dedi. Herhangi bir şikayeti yok eşimin ama ben çok korkuyorumTüp bebek tedavisi oluyordum eğer bu tekrarlarsa herşeyi en baştan almamız gerekiyor tabi herşey yolunda giderse nolur eşimin pet sonucu temiz çıkması için dua eder misiniz? Allah razı olsun hepinizden
Allah razı olsunAllah nasip ederse sizin içn Yasin okuyacağım okursam yazarım.
İnşallah Allah razı olsunİnşallah temiz çikat Rabbım tez zamanda bir de bebek versin size çifte bayram yapın. AMIN
Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun. Yüce Allah korktuğunuzu yaşatmasın. Size ferahlık ve kolaylık diliyorum.
Salı günü çekildi. Sonuçları bekliyoruz. Eşim daha önce atlattığı için kanseri tekrarlayıp tekrarlamadığını öğrenmek için direk pet istediler.pet çekindiniz mi?
ultrasonla bakıldı mı bezelere?
İnşallah tertemiz çıkarSalı günü çekildi. Sonuçları bekliyoruz. Eşim daha önce atlattığı için kanseri tekrarlayıp tekrarlamadığını öğrenmek için direk pet istediler.
İnşallah Allah razı olsunİnşallah tertemiz çıkar
Atlattığı kanser için teşhis nasıl konmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?