Pes yani... Yln Babas Kaya!

ya konuyu iyi actin valla ben de bu haberi duyunca pesss dedim
bence yılın gayri mesru cocugunun babasi deseler daha iyi olurmus

evet bende gazetetde gördum yuh dıyorum yanı yılın babası demek bence örnek ınsan bircok zorluğa göğüs germış demek evlatları ıcın cırpınan demek bu napmışkı gönlu ıstemış bırınden bı tane yıne canı ıstemış bırınden bı tane daha bır rebortajındada 3 cuyu yapmam ıcın başka bırısı olması lazım demış yılın babasını bak hele

sokaklara cıksınlarda ne sefalet aclık sefıılık ıcınde evletlarını okutmaya calışan babalar var onları görsunler yazık valla

aman aman ne güzel .çok sevindik yılın babası seçildi diye.tatlicadiarzu..banane ya.onun babalıgınıda gördük...şam babası ne olacak.

YILIN BABASI SEÇİLEN KAYA ÇİLİNGİROĞLU: "BABAMI ÇOK ÖZLEDİM"

Olivium'da Çocuklarına Göstermiş Olduğu Sevgi ve Bağlılığından Dolayı "Yılın Babası" Seçilen Kaya Çilingiroğlu Düzenlenen Bir Törenle Ödülünü Aldı.

Olivium'da çocuklarına göstermiş olduğu sevgi ve bağlılığından dolayı "Yılın Babası" seçilen Kaya Çilingiroğlu düzenlenen bir törenle ödülünü aldı.

Hayatta en çok çocuklarına ve rahmetli babasına değer verdiğini vurgulayan Çilingiroğlu, "Hayatın olmazsa olmazları çocuklarımız çok önemli. Her baba çocukları ve ailesi için yaşar. Çocuklarımla çok mutluyum. Zehra nerede nasıl davranacağını bildiğim için kuralcı ve kısıtlayıcı bir baba değilim. Kızım Zehra bu babalar gününde bana hediye olarak kemer almış, önemli olan anımsanmak" dedi.

Çilingiroğlu'na, Olivium tarafından üzerinde çocuklarının resimleri bulunan kol düğmesi hediye edilirken, alışveriş merkezinde bulunan Semiha Şakir Huzur'nde kalan babalara da çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Alıntı.

zehra babasına kemer almış demek.
eminim o küçüçük başıyla şunu demek istemiştir.
- baba bu kemeri gerektiği gibi kullan demeye getirmiştir.
çok afedersin,yeşilim,bu adama çok sinir oluyorum.

zehra babasına kemer almış demek.
eminim o küçüçük başıyla şunu demek istemiştir.
- baba bu kemeri gerektiği gibi kullan demeye getirmiştir.
çok afedersin,yeşilim,bu adama çok sinir oluyorum.

:roflol::roflol::roflol:ay hiç güleceğim yoktu.

X