PES ETMEKTEN KORKUYORUM!

Gpolat50

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
55
9
16
34
Merhaba benim gibi olan hiç tanımadığım Yüzlerini bile görmediğim arkadaşlarım27 yaşındayım6 yıllık evliyim 3 tane çocuğum varilk çocuğumu doğurduğunda lohusayken panik atak oldum 6 yıldır panik atakla zaten uğraşıyorumfakat 4 ay önce annemin boğazında tümör olduğunu öğrendik ve bu beni bayağı yıktıO günden sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmadı ailemi çocuklarımı eşimin hayatımhepsi gözümde karartı psikiyatri gittim önce depresyon dedi antidepresan kullanmamı istedi Fakat o zaman emziriyordum Pasiflora diye bir şurup verdi onu kullanıyorumsonraki aylarda antidepresan verdi fakat ağır geldiği için kullanamadım bıraktırdıdaha sonra reçeteme anksiyete yazdıBazen çok zorlanıyorum Canıma kıymak aklıma geliyor fakat korkuyorum yapmak istemiyorum kendime zarar vermekten korkuyorumçocuklarıma baktığımda anneliğimi hissedemiyorum ve bu beni çok üzüyor onların hiçbir suçu yokne yapacağımı bilmiyorum Bir kafesin içinde sıkışmış gibiyimvarsa benim gibi olanlar ve bu durum anlatanlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var((

Çok geçmiş olsun, allah fermanını versin.
Sadece konumu üste taşımak için yazdım, bunun dışında faydası dokunacak bir bilgi ya da tecrübeye sahip değilim..

Düşünmek yapmak değildir canim..
Yapmak istesen korkmazdin..
Sabret..dua et..cok iyi bir psikoterapiye git..

3 çocukla çok zor oluyor canım keşke terapiye gitme imkanm olsaydı belki kafamın içindeki sorularn cevabınıda bulabilirdimm
Iyi hissetmek adında bir kitap var canim.onu al ve oku..denilenleri uygula. Güvendiğin bir yakınımla durumunu paylas..psikoterapiyengitmek için de imkan üret canim..

Teşekkür ederim inşallah işe yarar bende sana dua ederm
Inan ve iste canim.
Sabahları 4o dakika yuruyus yap.Duzenli bir yaşam tarzı oluştur kendine.saglikli beslen ..olumsuz düşünceler gelebikir.gelsin.geldigi gibi de gider ..merak etme..Inan ve iste ..

eşimde var panik atak.
eskiden çok atak geçiriyordu.
psikiyatra gitti nefes egzersizleri çalıştılar.
biraz faydalı oldu.
bir de kendini bırakmamak dirayetli olmak da çok önemli.
mesela aklına kötü şeyler getirmemek, iyi olduğunu olacağını düşünmek olumlama yapmak gibi.
umarım sende iyi olursun.
Rabbim şifasını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…