Merhaba benim gibi olan hiç tanımadığım Yüzlerini bile görmediğim arkadaşlarım27 yaşındayım6 yıllık evliyim 3 tane çocuğum varilk çocuğumu doğurduğunda lohusayken panik atak oldum 6 yıldır panik atakla zaten uğraşıyorumfakat 4 ay önce annemin boğazında tümör olduğunu öğrendik ve bu beni bayağı yıktıO günden sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmadı ailemi çocuklarımı eşimin hayatımhepsi gözümde karartı psikiyatri gittim önce depresyon dedi antidepresan kullanmamı istedi Fakat o zaman emziriyordum Pasiflora diye bir şurup verdi onu kullanıyorumsonraki aylarda antidepresan verdi fakat ağır geldiği için kullanamadım bıraktırdıdaha sonra reçeteme anksiyete yazdıBazen çok zorlanıyorum Canıma kıymak aklıma geliyor fakat korkuyorum yapmak istemiyorum kendime zarar vermekten korkuyorumçocuklarıma baktığımda anneliğimi hissedemiyorum ve bu beni çok üzüyor onların hiçbir suçu yokne yapacağımı bilmiyorum Bir kafesin içinde sıkışmış gibiyimvarsa benim gibi olanlar ve bu durum anlatanlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var
((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)