Pes! Bayılttı,tecavüz etti, hamile bıraktı14 yaşındaki kıza tecavüz sanığına ’saygın tutum’ indirimi

Şu olay sarığa cübbeye , oradan misilleme ile ak adalete falan bağlanmamalı.

Türk Ceza Hukukundaki ''saygın tutum'' indirimi sorgulanmalı . 150 yıl hapsi istenen tecavüz sanığına ; duruşmada kravat indirimi de yapıldı bu ülkede . Olay bu ciğersizlerin neyi masumiyet kılıfı olarak kullanıp kendilerine adam rolü verdiklerinde değil . Hükmün kendisi mesele .

Duruşmada hakime kafa tutacak kaç adam var ki , ''saygın tutum '' cezai indirimi maddesi var . ( Sanırsın ülke guguk kuşu dolu )

neyse....

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş galiba o iki haber farklı, benim paylaştığım haber yeni bir mahkeme kararı

ayrıca bence sonuca bağlayacak olursak çocuklara tecavüze, kadın cinayetlerine her ne sebeble olursa olsun indirim iyi hal verilmemeli, adamlar korkmuyor ki, caydırıcılığı yok, iki gündür yine gazete bi haber var, erkekliğime laf etti zoruma gitti öldürdüm diyor indirim alıyor, bu haberlerle karşılaşmak istemiyoruz artık

ben aynı haber diye paylaşmadım zaten canım,emsal diye paylaştım.

bunu anlamak çok kolay değil mi dna testi yapılamıyor mu, arabistandamıydı neydi, orda bile bi kadın tecavüze uğradığını bu yolla kanıtlamıştı

Cat Stevens'ın da dediği gibi "Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an' dan öğrenmişim."
bu burada din altına sıgınıp her haltı yiyenler için bir dursun ama olay sadece cübbe seccade değil, aklım almıyor benim zaten duruşmada kim kolay kolay kafa tutar ki, saygın tutum ne demek ya? bir takım haltları yerken neredeydi saygısı, böyle bir insan mahkemede ancak rol keser. artı sahtekarlıktan, ikiyüzlülükten ekstra ceza almalı bence.

Cok tuhaf bi durum
Bizim mahkememizde ayni yaata cocuk tacize uğradı buna ragmen sahite falan da gerek kalmadı tutuklu yargilandi ve alti yil kadar falan hapis cezasi alacak. Burada daha büyük bir olay var tecavuz var ve kanjtlanabilir degil mi.
Saygın tutm mudur nedir ne kadar etkili olabilir ki
Hem oyle sey mi olur ya tutumu ne olursa olsun
Boyle vicdansizlar ancak kendi başlarına gelince anlar ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…