- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
aynı haberi bi arkadaş daha paylaştı yazdım zaten, evet adam sarıkla cübbeyle gelmiş davaya, iyi hal indirimi yapılmış, ama cübbeden değil, adam takım elbiseli olsa da indirim alacaktı bunu tartışıyoruz.
neyse....aynı haberi bi arkadaş daha paylaştı yazdım zaten, evet adam sarıkla cübbeyle gelmiş davaya, iyi hal indirimi yapılmış, ama cübbeden değil, adam takım elbiseli olsa da indirim alacaktı bunu tartışıyoruz.
evet ben zaten biliyorum farklı olduklarını, marliyn doğrulamak için paylaştı ama daha da karıştıarkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş galiba o iki haber farklı, benim paylaştığım haber yeni bir mahkeme kararı
ben aynı haber diye paylaşmadım zaten canım,emsal diye paylaştım.ayrıca bence sonuca bağlayacak olursak çocuklara tecavüze, kadın cinayetlerine her ne sebeble olursa olsun indirim iyi hal verilmemeli, adamlar korkmuyor ki, caydırıcılığı yok, iki gündür yine gazete bi haber var, erkekliğime laf etti zoruma gitti öldürdüm diyor indirim alıyor, bu haberlerle karşılaşmak istemiyoruz artık
ben aynı haber diye paylaşmadım zaten canım,emsal diye paylaştım.
İfadesinde olay günü mağdur ile surların üstüne çıktıklarını ve yakınlaştıklarını belirten Y.T., "Ancak cinsel birliktelik olmadı. Bu olaydan 10 gün sonra benim düğünüm oldu. Düğünden sonra kendisiyle hiç görüşmedim. Kendisini darp etmedim. Kendisi beni arayarak hamile olduğunu söyledi. Hamile bırakacak şekilde birlikteliğimiz olmadı. Mağdureye tecavüz etmedim"dedi.
İFTİRA ATACAĞINI SÖYLEYİNCE BULUŞMAYI KABUL ETTİM
İfadesi alınan mağdur Z.B. ise olaydan önce Y.T.’nin telefonla kendisini arayarak görüşmek istediğini belirterek, "Gelmezsem bana iftira atacağını söyledi. Yürüdüğümüz sırada beni kolumdan tutup surların içine çekti. Beni dövdü, bayılmışım. Uyandığımda oturmuş, bana bakıp gülüyordu. Orada bulduğum taşları ona fırlattım. Eve gidince yüzümdeki yaraları soran anneme kapkaça uğradığımı söyledim. Bir süre sonra kilo almamdan şüphelenen annem beni doktora götürdü ve hamile olduğum anlaşıldı"dedi.