neyin algısı,adam cezası düşsün diye sarık takmış,ne alakaysa mahkemeye seccade ile gelmiş,iyi hal indirimi almışburda amaç farklı. cübbeli bir fotograf koyup. eden tecavüz bu zihniyet demesi. kaldıki bu linkteki kişi sonradan hapishanede cübbe giymiş. amacı nedir bilemeyiz. resim koyan kişi algı yaratıyor.
ben farklı bir şey mi diyorumresim attığın kişi sonradan cübbe giymiş. hapishanede yani. senin gibi algı yaratıyor olabilir
neyin algısı,adam cezası düşsün diye sarık takmış,ne alakaysa mahkemeye seccade ile gelmiş,iyi hal indirimi almış
çünkü, sarıkla seccadeyi kullanıp indirim aldığı içinpeki sen neden bir sürü tecavüzcü kişi varken cübbeli bir fotograf koydun. üstelik belirtmeden. kimse sormazsa neler diyecek buradakiler.
tecavuz eden dovmeli dansci bir sahis mis. o zaman biri de dovmeli bi dansci koysun zihniyet bu diye.tecavüzcüyü gösterdim diye ne hakkına giriyor muşum.ben aynı kişi diye koymadım zaten.o haberin emsali,aynı zihniyet işte.
eğer dansçılığı ile cezası düşürülüyorsa koysunlar,mahsuru yoktecavuz eden dovmeli dansci bir sahis mis. o zaman biri de dovmeli bi dansci koysun zihniyet bu diye.
sarikli diye indirim aldigini nereden biliyorsun?eğer dansçılığı ile cezası düşürülüyorsa koysunlar,mahsuru yok
he canım he,tecavüzcünün nesi zorunuza gidiyor anlamadımsarikli diye indirim aldigini nereden biliyorsun?
belki oyle olmasa da alacakti ayni indirimi?
sanki hic olmamis duyulmamis bir sey.
zaten marliyn'in paylaştığı haberde duruşmadaki halinden indirim aldığı yazıyor, takım elbise giyse de alacaktı o indirimi.(asıl sorun bu olmalı)sarikli diye indirim aldigini nereden biliyorsun?
belki oyle olmasa da alacakti ayni indirimi?
sanki hic olmamis duyulmamis bir sey.
takım elbiseyle çıkanlarda alıyor o indirimi.jandarma arasında elinde kelepçeyle nasıl kötü hali olacaksa.zaten marliyn'in paylaştığı haberde duruşmadaki halinden indirim aldığı yazıyor, takım elbise giyse de alacaktı o indirimi.(asıl sorun bu olmalı)
iddia capsden öteye gitmiyor bu durumda.
ayrıca burda amaç tecavüzcüyü aklamak değil, hedef saptırılıyor.
Eki Görüntüle 1677225
işte bende tam bundan bahsediyorum, asıl sorun bu.takım elbiseyle çıkanlarda alıyor o indirimi.jandarma arasında elinde kelepçeyle nasıl kötü hali olacaksa.
ayrıca tecavüzcüsünü öldüren nevin yıldırım nasıl kötü hal gösterdiyse hiç bir indirim almadı.
evet tam da tecavuzcu zoruma gittigi icin yazdim.he canım he,tecavüzcünün nesi zorunuza gidiyor anlamadım
bence de sorun bu.zaten marliyn'in paylaştığı haberde duruşmadaki halinden indirim aldığı yazıyor, takım elbise giyse de alacaktı o indirimi.(asıl sorun bu olmalı)
iddia capsden öteye gitmiyor bu durumda.
ayrıca burda amaç tecavüzcüyü aklamak değil, hedef saptırılıyor.
Eki Görüntüle 1677225
sadece caps değil,gerçek.işte bende tam bundan bahsediyorum, asıl sorun bu.
haber de iyi hal indirimi yazıyor bu paylaştığınız resimdeki adam için, sarık-cübbe ve seccadeli olduğu için yazmıyor, kravat taksaydıda alacaktı o indirimi. sizin paylaştığınız bi caps hepi topu. caps yapmak bu kadar kolay diye yaptım onu da.
yani hakaret davası olur anlarım indirimi, ama tecavüz yahu? üstelik küçücük çocuk. caydırıcı bi durum yok aksine sanki insanı suça teşvik var. indirimler falanbence de sorun bu.
tecavuz ve indirim? ne alaka?
hele su iyi hal indirimini omru billah anlamam mumkun degil.
acaba yabanci memleketlerde var midir? yoksa turkiyeye ozel bi durum mu?