Pes! Bayılttı,tecavüz etti, hamile bıraktı14 yaşındaki kıza tecavüz sanığına ’saygın tutum’ indirimi

burda amaç farklı. cübbeli bir fotograf koyup. eden tecavüz bu zihniyet demesi. kaldıki bu linkteki kişi sonradan hapishanede cübbe giymiş. amacı nedir bilemeyiz. resim koyan kişi algı yaratıyor.
neyin algısı,adam cezası düşsün diye sarık takmış,ne alakaysa mahkemeye seccade ile gelmiş,iyi hal indirimi almış

neyin algısı,adam cezası düşsün diye sarık takmış,ne alakaysa mahkemeye seccade ile gelmiş,iyi hal indirimi almış

peki sen neden bir sürü tecavüzcü kişi varken cübbeli bir fotograf koydun. üstelik belirtmeden. kimse sormazsa neler diyecek buradakiler.

tecavüzcüyü gösterdim diye ne hakkına giriyor muşum.ben aynı kişi diye koymadım zaten.o haberin emsali,aynı zihniyet işte.
tecavuz eden dovmeli dansci bir sahis mis. o zaman biri de dovmeli bi dansci koysun zihniyet bu diye.

habere yoruma gelince, sarik cubbe bosuna ugrasmis. zaten elini salllayan tecavuzcu indirim aliyor bu ulkede.

eğer dansçılığı ile cezası düşürülüyorsa koysunlar,mahsuru yok
sarikli diye indirim aldigini nereden biliyorsun?
belki oyle olmasa da alacakti ayni indirimi?
sanki hic olmamis duyulmamis bir sey.

Ceza hukuku dersinden çıktım bakınırken gördüm haberi. Böyle haberler gördükçe boşa çabalıyormuş gibi hissediyorum.. Zihniyet düzelmedikten sonra kanun neye yarar?

bakın ne yazıyor resmin üstünde;

bu sapık 14 yaşındaki çocuğa tecavüz etti.mahkemeue sarık ve seccade ile çıktı,iyi hal indirimi aldı....

sarikli diye indirim aldigini nereden biliyorsun?
belki oyle olmasa da alacakti ayni indirimi?
sanki hic olmamis duyulmamis bir sey.
zaten marliyn'in paylaştığı haberde duruşmadaki halinden indirim aldığı yazıyor, takım elbise giyse de alacaktı o indirimi.(asıl sorun bu olmalı)
iddia capsden öteye gitmiyor bu durumda.
ayrıca burda amaç tecavüzcüyü aklamak değil, hedef saptırılıyor.

takım elbiseyle çıkanlarda alıyor o indirimi.jandarma arasında elinde kelepçeyle nasıl kötü hali olacaksa.
ayrıca tecavüzcüsünü öldüren nevin yıldırım nasıl kötü hal gösterdiyse hiç bir indirim almadı.

işte bende tam bundan bahsediyorum, asıl sorun bu.
haber de iyi hal indirimi yazıyor bu paylaştığınız resimdeki adam için, sarık-cübbe ve seccadeli olduğu için yazmıyor, kravat taksaydıda alacaktı o indirimi. sizin paylaştığınız bi caps hepi topu. caps yapmak bu kadar kolay diye yaptım onu da.

Off.

Söylenecek o kadar çok şey var ki detaylarda boğulmayalım. Çok çok ciddi, çok çirkin bir olay. Nefret ediyorum, dünyadaki tüm insanların nefretini biriktirip kusuyorum bu insanlara. Hiç tecavüz edip pişman olan bir insana denk gelmedim. Sapıklıktan öte sapkınlık bu. Gerçekten caydırıcı cezaları olmalı. Çocuklar bu travmaları atlatamıyor.

Çekin pis ellerinizi şu çocukların üstünden diye haykırasım geliyor.

Olaya gelince adalet mi? Sadece parti propagandalarında duyduğum bir isim.

İlahi adalete güveniyorum.

bence de sorun bu.
tecavuz ve indirim? ne alaka?
hele su iyi hal indirimini omru billah anlamam mumkun degil.
acaba yabanci memleketlerde var midir? yoksa turkiyeye ozel bi durum mu?

bence de sorun bu.
tecavuz ve indirim? ne alaka?
hele su iyi hal indirimini omru billah anlamam mumkun degil.
acaba yabanci memleketlerde var midir? yoksa turkiyeye ozel bi durum mu?
yani hakaret davası olur anlarım indirimi, ama tecavüz yahu? üstelik küçücük çocuk. caydırıcı bi durum yok aksine sanki insanı suça teşvik var. indirimler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…