perwoll siyah inci

zmec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
46
4
48
Kütahya
bayanlar internetteki tavsiyeler üzerine perwoll siyah inci aldım süper kokuyor denilen şeyin hiç çamaşırda kokusu yok ne kadar kullanmalıydım az mı kullandım 1 kapagı biraz geçmişti miktar yoksa spot ürünmüydü 3l 10 liraya aldım bazı yerlerde toz deterjanların 1 kiloluklarıyla 5 7 kilolukları arasında fiyat farkı olur bunu markette çalışan biri söylemişti büyük boylarda spot ürün oluyormuş için o markaya ait olmuyor ucuz herhangi bi deterjan oluyormuş alo karçiçeği kullanıyordum 1 kiloluk aldığım ürünün kokusuna bayılıp en büyüğünü almıştım hiç çamaşırda o güzel koku yoktu bende doğru olacağını düşünüyorum perwollun fiyatı böylemiydi bana mı ucuz geldi bir de kokmama sebebi nedir acaba

bayanlar internetteki tavsiyeler üzerine perwoll siyah inci aldım süper kokuyor denilen şeyin hiç çamaşırda kokusu yok ne kadar kullanmalıydım az mı kullandım 1 kapagı biraz geçmişti miktar yoksa spot ürünmüydü 3l 10 liraya aldım bazı yerlerde toz deterjanların 1 kiloluklarıyla 5 7 kilolukları arasında fiyat farkı olur bunu markette çalışan biri söylemişti büyük boylarda spot ürün oluyormuş için o markaya ait olmuyor ucuz herhangi bi deterjan oluyormuş alo karçiçeği kullanıyordum 1 kiloluk aldığım ürünün kokusuna bayılıp en büyüğünü almıştım hiç çamaşırda o güzel koku yoktu bende doğru olacağını düşünüyorum perwollun fiyatı böylemiydi bana mı ucuz geldi bir de kokmama sebebi nedir acaba

Evet cnm fiyatı öyle. Ama ben kullanmayı bıraktım. Çamaşırların üzerinde bir tabaka bırakıyor. Eşimin ayakları sürekli mantar oluyordu. Normal çamaşırlara omo kullanıyorum. Şimdi colorunu aldım onu kullanıyorum perwoll yerine. İçinde kumaş boyası var bi de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyle mi bende omoya gececegim zaten o vardi aklimda omonun cesiti varmi varsa hangisi guzel kokup guzel temizliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben beyazlara active fresh, renklilere color alıyorum. Siyahları da ters yıkayıp tersten ütülüyorum. Hiç solmuyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben siyahlari pervolle yikiyorum. Kokusu cok kalici. Kiyafeti 1 kez giydikten sonra bile kokusu devam ediyor.

Bence size biraz tuhaf gelecek belki ama en saglikli fiyatida uygun konsantre sekilde satiliyor Turmepa adindaki urunun camasir yikama deterjani cok memnunum ayrica hijyen sagliyor beyazlar ve siyahlar icinde uygun carrefour metro magazalarinda bulasik deterjanindan yer temizlemeye agir yaz cozucusude var gayet guzel urunler yapmislar ben cook memnun kaldim uzun suredir kullaniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back