Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
saçlarım kıvırcık güzel model oluyo jöleleyince duruşu harika oluyo ama yolda giderken tanımadıgım teyzeler veya toplu taşım araçlarında yaşlı bayanlar saçıma ya dokunuya ya çekiyo dönüp soruyom hayırdır teyze bişimi var diye kızım saçın çok güzel merak ettim perukmu diye yok teyze orcinal kendi saçım demekten bıktım alış verişte tezgahtar kızlarda aynı keza abla nerde yaptırdın kuaförünün adını versene diyen diyene ne yapayım valla bıktım keşke düz olaydı saçlarım
e bu anlatımın sonunda bi resim ekleseydin de bizde deseydik abla saçın peruk mu die kaydirigubbakcemile3 merak ettim vallahi oldum olası ne saçıma dokunan ne parfümümü soran yabancılar olmuştur yahu çok mu çirkin ve pis kokuluyum acep :hulya:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
ayy ben de düz saclarımı oyle kıpkıvırcık yapmak ısıtyorum ,ama perma olmadan ..
merak ettım ben de
benımde kıvırcık senınkını merak ettım gerÇekten resım koysana
ben de fotoğraf istiyorum :gitme:
Benimkide o kadar kıvırcık değiLdir ama okulda fılan soran sorana perukmu o saçın diye.Hocanın birisi sıradan bile geçirmemişti o peruğunu çıkarda geç diye :)
ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
evet peruk olayını küçüklügümden beri yaşıyom hatta kızımda bna çekmiş ögretmenleri bonus diyomuş sinir oluyo yavrum annem dua et ananın saçını çekiyolar sana bunu yapmıyorlar dedim de güldü
saçınızın bir fotosunu koysanız da bizde yorum yapabilsek şimdi ne desek boş..geyik muhabeti gibi olmuş konu başlığı...
Maşallah dedirttir.kaydirigubbakcemile5
yani anlamiyorum arkadan cekilmisbir resminiz bile göstermiyorsaniz, neden bu konuyu actiniz, cok tuhaf...
ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥+
Kayıtlı Üye
benimkinide postij(doğrumu yazdım bilmiyomwalla) sanıyolar doğal su dalgalı ve kalçalarım da maşallah ama nedendir bilmiyorum ama dökülmeye başladı sankiiiim
etrfata o kadar cok bayan varki sac ekleten postij takan, haliyle insanlar bilemiyor kimin gercek kimin ekleme
))
Eğrilere eş misin dünya
Kayıtlı Üye
hani yaşlı teyzeler çekiyo perukmu diye demişsiniz ya.ne kadar saçma bi hareket peruksa yani herkesin içinde kafanızdanmı çıkarıcaklar anlamak için
Özlemin dili olsaydı...
Kayıtlı Üye
eee fotoğraf yokmu yaaaa...............herkes merak etmiş
benim saçımda belime kadar uzundu ve kıvırcık herkesin hoşuna gidiyordu permamı yaptırdın diyorlardı dokunmayan kalmıyordu hiçde sevmem saçıma dokunulmasını. sonradan çok döküldü omuzlarıma kadar kısaldı saçım. şimdi pek fazla ilgilenmiyorum nazar değer diye vede sürekli kestiriyorum. kıvırcık saçın bakımı çok zor düz olmasını isterdim
yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
bu konunun amacını anlayamadım ki ben.
saçımı düzleştrcek bişey var mı diye mi soruyosun yoksa ne için??
ayhh canım varya banada olmuştu bikere ehliyet için emniyete müdürlüğüne gitmiştim oraya girerkende memur arkadaş demesin mi saçınız perukmu diye! aaaa şaşırdım başımdan aşşa kaynar sular döküldüüü durdum bi kaç sn neden sordunuz dedim x-ray ötüyo ondan dedi.bende hayır değil orjinal dedim. hiç unutmam o günü
ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
hani yaşlı teyzeler çekiyo perukmu diye demişsiniz ya.ne kadar saçma bi hareket peruksa yani herkesin içinde kafanızdanmı çıkarıcaklar anlamak için
aklıma geldikce gülüyorum lafınıza alkisalkisalkisdelikafadulden hayy allahımmm
doğru söylüyorsunuz ama...
ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
artık saçlarımı küt kestirdim resim isteyen arkadaşlar kusura bakmayın eşim resimlerimi koymamı istemez sadece kıvırcık saçın sorunlarından bahsetmek istemiştim kulanışsız 1 2 kere defrize yaptırdım oda saçları çook yıpratıyo keşke düz olsada kurtulsam diom ama ne yapalım allah vergisi katlanacız kaderimizde hep jöleli kafa ile dolaşmak varmış kader utansın ne diim