• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

persil matik

poyrazmurat

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
327
21
318
İstanbul
kızlar dert değil biliyorum ama bişey sormak istiyorum sizlere. konuyu nereye açacağımı da bilemedim kusra bakmayın. dün akşam marketten çamaşır deterjanı olarak persil aldım indirimdeydi. bakmadan aldım sadece beyazlar içinmiş görmedim ben hem renkli hem beyaz için almıştım oysa. normalde her iki renk çamaşırlara ayrı deterjan kullanmıyorum. omo kullanıyordum daha önce. indirimde diye aldım persili. çocuğumuz yok iki kişinin çamaşırlarının sadece beyazlarını yıkasam 3 sene bitmez o deterjan. 9 kg çünkü sorum şu renklilere kullansam olurmu acaba. ya da deterjan çok uzun süre bekleyince bir sorun olur mu cvplarınızı bekliyorum kızlar.

:))))))))))))
Gülüyorum kusura bakma ama kendime...bende geçende alışverişe gitmiştim ama çok acelem vardı ve çok dikkat etmeden attım arabaya deterjanları...Persil Gold 7 kg almışım ama konsantre...10 kg ya eşdeğer yani......üzerinde soğuk aktif yazıyor..ve dediğin gibi indirimdeymiş..
eve geldiğimde marketi aradım dedim beyazlar için bu sanırım falan ama ordaki yetkili renklilerdede kullanılıyor deneyin memnun kalmazsanız olduğu gibi getirin dedi...kullandım ve çok memnunum...üstelik kokusu felanda çok hoş....yumuşatıcı v.s. gerektirmiyor...

:))))))))))))
Gülüyorum kusura bakma ama kendime...bende geçende alışverişe gitmiştim ama çok acelem vardı ve çok dikkat etmeden attım arabaya deterjanları...Persil Gold 7 kg almışım ama konsantre...10 kg ya eşdeğer yani......üzerinde soğuk aktif yazıyor..ve dediğin gibi indirimdeymiş..
eve geldiğimde marketi aradım dedim beyazlar için bu sanırım falan ama ordaki yetkili renklilerdede kullanılıyor deneyin memnun kalmazsanız olduğu gibi getirin dedi...kullandım ve çok memnunum...üstelik kokusu felanda çok hoş....yumuşatıcı v.s. gerektirmiyor...

saol cnm yorumun için 9 kg deterjan haftada bir kere 1 makine beyaz 1 makine renkli çıkar. yani sadece beyazlara kullansam 3 sene bitmez o deterjan :)))

saol cnm yorumun için 9 kg deterjan haftada bir kere 1 makine beyaz 1 makine renkli çıkar. yani sadece beyazlara kullansam 3 sene bitmez o deterjan :)))

sana bişey desem gülüceksin belki ama ben hergün 1 makine çamaşır illaki yıkıyorum...kışın haftada 2-3 kez ama yazın günde 1-2 kesinlikle yıkanıyor...çünkü yazın günde 2-3 kez üst değiştiriyorum ben sıcağa gelemiyorum ve terleyince huylanıyorum....o yüzden deterjan manyağıyım ve yumuşatıcı manyağıyım:)))

sana bişey desem gülüceksin belki ama ben hergün 1 makine çamaşır illaki yıkıyorum...kışın haftada 2-3 kez ama yazın günde 1-2 kesinlikle yıkanıyor...çünkü yazın günde 2-3 kez üst değiştiriyorum ben sıcağa gelemiyorum ve terleyince huylanıyorum....o yüzden deterjan manyağıyım ve yumuşatıcı manyağıyım:)))

yok niye güleyim benim dediğim haftada bir kış için geçerli. yazın tabiki bu sayı çoğalır. her gün üst baş değişir. çarşaflar kışa göre daha sık değişir. yukarda yazdıklarına göre beyazlar içinde olsa senin aldığın deterjan 1 ayda biter :1::74:

yok niye güleyim benim dediğim haftada bir kış için geçerli. yazın tabiki bu sayı çoğalır. her gün üst baş değişir. çarşaflar kışa göre daha sık değişir. yukarda yazdıklarına göre beyazlar içinde olsa senin aldığın deterjan 1 ayda biter :1::74:

Aynen 1 demiyim ama 1-2 aya kalmaz tüketiyorum...:)

beyazlar ve açık renklilerde kullanın ama kırmızılar da , kotlarda yada siyah lacivert kahverengi vb. koyu renklerde kullanmayın
renklerini solduruyor çünkü onlar içinde 1,5 kg lik olan colormatik deterjanlardan alın isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
beyazlar ve açık renklilerde kullanın ama kırmızılar da , kotlarda yada siyah lacivert kahverengi vb. koyu renklerde kullanmayın
renklerini solduruyor çünkü onlar içinde 1,5 kg lik olan colormatik deterjanlardan alın isterseniz

bende ilk öyle düşünmüştüm koyu renkliler için ayrı alırım artık saol cnm

Konu içeriği nedeniyle "Faydalı bilgiler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

iki kişisin ve 9 kg 3 senede sadece beyazları yıkasanda bitmez mi?:53: bana bir yıl anca dayanır bende 2 kişiyim ve bornozlardı tüllerdi çarşaflardı derken 3 sene asla gitmez emin ol..... fişi varsa değişebilirdiniz gerçi konu bayağı olmuş geçeli ama renklilere hiç kullanmayın bence....​

Back