• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Perşembe 3 tane aşımız var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Viola
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
nisan annesi pnömukoka 6. ayda da başlayabilirsin sorun olmaz 4 doz değil de 3 doz yapılı heralde onu bir doktoruna sor canım.

violacım naptınız nasıl geçti aşı günü?

Arkadaslar pnomokok aşisi 2. Aydami oluyo 3. Aydami

Ayrica bi arkadasimizin doktoru sağlik ocaklarinin pnomokok aşisini yapacaği yazmis benim kardesim sağlik ocağinda çalisiyor ebe olarak ama böyle bi söylenti bile duymadiklarini söyledi

Günaydın kızlar,dün bütün aşılarımızı olduk..gecemiz çok rahat geçti:nazar:ateş,ağrı olmadı..doktorumuz pnömokok un ocak ayı gibi devlet tarafından karşılanacağını söyledi.bizim artık 6 ay aşımız yok darısı sizin başına.sevgiler.

günaydın şükür atlatmışın hadi gözün aydın.bizimde bugun bakalım aşılarımız inşallah bizdede ateş olmaz şimdi ocakta vurdurursak geç kalınmazmıı pnömokok aşısına?????

viola biz pnömokokun 2. dozunu olacağız 4. ayda başlamıştık siz 3. dozu oldunuz sanırım.
6 ay aşı yokmuymuş oh ne güzel ya ama bizim 2 ay sonra 3. doz var olsun tek aşı olur en azından
bir de hepatitle karma tek aşımı, polio oldu mu anlat biraz şekerim merak içindeyim valla:)

viola biz pnömokokun 2. dozunu olacağız 4. ayda başlamıştık siz 3. dozu oldunuz sanırım.
6 ay aşı yokmuymuş oh ne güzel ya ama bizim 2 ay sonra 3. doz var olsun tek aşı olur en azından
bir de hepatitle karma tek aşımı, polio oldu mu anlat biraz şekerim merak içindeyim valla:)

Canım,anlatayım hemen..pnömokoku 2. ve 4. aylarda vurdurmuştuk.bu 3.dozu 6.ayda vurulduk.Dün sağlık ocağına götürdüm oğlumu,önce ağızdan damla şeklinde oral palio verdiler.sonra bacağından karma aşısını yaptılar..daha sonra da kolundan hepatit b..yani hepsi ayrı ayrı..hepatit bacaktanda olur ama ben pnömokokte vurduracağım için koldan istedim.doktorum tembihlemişti.daha sonra özel doktorumuza gittik,o da diğer bacaktan pnömokok yaptı..şimdi önümüzdeki 6 ay hiç aşımız yokk..

KIZLAR BU SİTEYİ OKURMUSUNUZ PNOMOKOK U YAPMAYIN DİYOR KAFAM KARIŞTI http://www.genbilim.com/content/view/4036/33/

tatlım hiç bir uzmanın dediği birbirini tutmuyorki yaptırsan dert yaptırmsan dert bizim doktor yapalım dedi yaptık o tatildeyken yerine bakan doktor ben tavsiye etmiyorum dedi ama bir kez yaptırdınmı devamını yaptırmak zorundasın ama nöbetçi doktor aşıların içinde en masum olan aşı bu dedi en azından zararıda olmaz diye içim rahatladı işte insanı bu hale bile sokuyorlar.

bizde aşımızı vurulduk geldik yavrum gözlerimin içine içine baka baka ağladıı:(((((((.neyse şükür atlattık.birde ben sordum pnömokok aşısını doktora ben vurdurmadım çocuklarıma dedi zaten dedi bu vurdurulan aşılar dedi kimi si var içinde dedi ben tavsiye etmiyorum dedi şuan izmirdeyim izmirde dr söyledi bunu neyse bakalım başka dr tanışmak lazım dimi ama

Canım geçmiş olsun öncelikle...ben pnömokok aşılarını yaptırıyorum oğluma,önümüzdeki yılda zaten devletin zorunlu aşıları içine giriyor.şu ana kadar da fiyatlı olduğu için devlet karşılamıyordu zaten.zorunlu tutulacak bir aşının gerekli olduğunu düşünüyorum ben..tabi her doktor farklı konuşuyor,bende izmirdeyim.behçet uz hastanesinin doktorlarından birinin özel muayenesine gidiyorum,bana önermişti..

oh be biz de atlattık 6. ay aşılarını. polioyla birlikte 4 aşı oldu kızım çok stres yapmıştım doktorumuz yaptırın birşey olmaz demişti ama aşıyı yapan hemşire moralimi bozdu. küçük bebek 4 aşı ağır gelir bilmem ne. doktora sorduk diyorum. neyse salı günü olduk gelince yarım ölçek şurup içirdim bişeycik olmadı. sadece 3. aşıda ağladı onda da çabuk sustu kuzucum

kızım 6,5 aylık 31 ekimde hepatit ve karma aşısı var. polio demediler bize bakıyorum herkes 6. ayda yaptırmış. Bize neden vermediler ki.

oh be biz de atlattık 6. ay aşılarını. polioyla birlikte 4 aşı oldu kızım çok stres yapmıştım doktorumuz yaptırın birşey olmaz demişti ama aşıyı yapan hemşire moralimi bozdu. küçük bebek 4 aşı ağır gelir bilmem ne. doktora sorduk diyorum. neyse salı günü olduk gelince yarım ölçek şurup içirdim bişeycik olmadı. sadece 3. aşıda ağladı onda da çabuk sustu kuzucum

Canım,geçmiş olsun..bizim sağlık ocağındaki hemşirede öyle.yok ağır gelir,yok çok kilolu..ben artık duymuyorum..benim oğlumda pnömokok te çok ağladı sanırım ilacı çok yakıyor...

kızım 6,5 aylık 31 ekimde hepatit ve karma aşısı var. polio demediler bize bakıyorum herkes 6. ayda yaptırmış. Bize neden vermediler ki.

Canım,karma ve hepatiti yaparken palıoyuda yaparlar.zaten ağızdan damla şeklinde..aşı kartında yazıyordur:)

Back