Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
viola biz pnömokokun 2. dozunu olacağız 4. ayda başlamıştık siz 3. dozu oldunuz sanırım.
6 ay aşı yokmuymuş oh ne güzel ya ama bizim 2 ay sonra 3. doz var olsun tek aşı olur en azından
bir de hepatitle karma tek aşımı, polio oldu mu anlat biraz şekerim merak içindeyim valla:)
KIZLAR BU SİTEYİ OKURMUSUNUZ PNOMOKOK U YAPMAYIN DİYOR KAFAM KARIŞTI http://www.genbilim.com/content/view/4036/33/
bizde aşımızı vurulduk geldik yavrum gözlerimin içine içine baka baka ağladıı((((((.neyse şükür atlattık.birde ben sordum pnömokok aşısını doktora ben vurdurmadım çocuklarıma dedi zaten dedi bu vurdurulan aşılar dedi kimi si var içinde dedi ben tavsiye etmiyorum dedi şuan izmirdeyim izmirde dr söyledi bunu neyse bakalım başka dr tanışmak lazım dimi ama
canım fıyatı ne kadar...6 ayın ıcınde vuruluyor dımı
oh be biz de atlattık 6. ay aşılarını. polioyla birlikte 4 aşı oldu kızım çok stres yapmıştım doktorumuz yaptırın birşey olmaz demişti ama aşıyı yapan hemşire moralimi bozdu. küçük bebek 4 aşı ağır gelir bilmem ne. doktora sorduk diyorum. neyse salı günü olduk gelince yarım ölçek şurup içirdim bişeycik olmadı. sadece 3. aşıda ağladı onda da çabuk sustu kuzucum
kızım 6,5 aylık 31 ekimde hepatit ve karma aşısı var. polio demediler bize bakıyorum herkes 6. ayda yaptırmış. Bize neden vermediler ki.