• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Perşembe 3 tane aşımız var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Viola
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.278
3
358
46
İzmir
Artık 6.ayımızı doldurduk,perşembe günü hepatit b ve karma aşımızı sağlık ocağında olucaz.daha sonra özel doktorumuza gidip pnömokok aşımızı olucaz.kontrollerimiz yapılacak ama bana şimdiden stres bastı.yavrum benim aynı gün kaç defa aşı olucakk:(((

sorma biz de olduk 6. ay aşılarımızı ve ilk defa aşılar ateş yaptı kızıma
ama biz de karma ve hepatit b aşısı biraradaydı yanitek aşı ile ikisini birden oldu belki sizin de öyle olur canım
size şimdiden geçmiş olsun canım aşılar işallah sizde ateş yapmaz

sorma biz de olduk 6. ay aşılarımızı ve ilk defa aşılar ateş yaptı kızıma
ama biz de karma ve hepatit b aşısı biraradaydı yanitek aşı ile ikisini birden oldu belki sizin de öyle olur canım
size şimdiden geçmiş olsun canım aşılar işallah sizde ateş yapmaz

Canım,size çok geçmiş olsun.inşallah ateş yapmaz.ben karma ve hepatiti bir arada duymamıştım.umarım bizde de bu şekilde olur da oğlumun çok canı yanmaz..şimdiden stres yaptı bende,kıyamıyorum ama iyiliği için elbettte..

kızlar bu ay sadece karma ve hepatit mi var?
bir de polio var die biliorum ama...
bizim doktorumuz pnomokok için acele etmeyin devlet karşılayacak onu 1-2 aya kadar dedi

bizimde var 3 gün sonra aşımız bende 1 tane aşı vurulacak diye biliyorum bizim aşı kartımızda verem bcg diyo yaa kafam karıştı nasıl oluyo şimdi

kızlar bu ay sadece karma ve hepatit mi var?
bir de polio var die biliorum ama...
bizim doktorumuz pnomokok için acele etmeyin devlet karşılayacak onu 1-2 aya kadar dedi

canım,ben hem aşı kartına baktım hemde nete baktım,karma hepatitb diyor.polio bildiğim kadarıyla karmanın içinde zaten..oral polioda ağızdan zaten..
pnömokok u 2 doz yaptırdığımız için şimdide yaptırmak durumundayım..:)

sağlık ocagındakı hemşireler ozelde aşı yapmanıza gerek yok hepsını devlet karşılıyor dedı..

ben anlamadım

bizimde var 3 gün sonra aşımız bende 1 tane aşı vurulacak diye biliyorum bizim aşı kartımızda verem bcg diyo yaa kafam karıştı nasıl oluyo şimdi

Biz verem aşısını haziranda iki aylıkken olduk,koldan.sonra şişti,patladı..hala tam geçmedi.bir daha da okula giderken olucak.belki yanlışlıkla işaretlemişlerdir.

sağlık ocagındakı hemşireler ozelde aşı yapmanıza gerek yok hepsını devlet karşılıyor dedı..

ben anlamadım

canım,karma aşı eskiden özel alınıyormuş ya.sonra devlet 5 lisini karşılamış.acaba onu mu kasdettiler..

biz bütün aşılarımızı özelde oluyoruz o yüzden pnömokokta yapıldı

Artık 6.ayımızı doldurduk,perşembe günü hepatit b ve karma aşımızı sağlık ocağında olucaz.daha sonra özel doktorumuza gidip pnömokok aşımızı olucaz.kontrollerimiz yapılacak ama bana şimdiden stres bastı.yavrum benim aynı gün kaç defa aşı olucakk:(((

viola merhaba,hosgeldin:)bızde cumartesı doldurduk 6. ayımızı,dun yaptırdık asılarımızı.karma,hepatıt ve agızdan palıo.ucuncu karmayla verılıyormus palıo.bende senın gıbı cok tedırgındım,o kadar ası ates yapacak yavrum mahvoldu dıye ama coooook sukur ne ates ne agrı huzursuzluk olmadı,oyle atlattık:nazar: :nazar::nazar:umarım sızde ateşsız atlatırsınız,gecmıs olsun sımdıden

viola merhaba,hosgeldin:)bızde cumartesı doldurduk 6. ayımızı,dun yaptırdık asılarımızı.karma,hepatıt ve agızdan palıo.ucuncu karmayla verılıyormus palıo.bende senın gıbı cok tedırgındım,o kadar ası ates yapacak yavrum mahvoldu dıye ama coooook sukur ne ates ne agrı huzursuzluk olmadı,oyle atlattık:nazar: :nazar::nazar:umarım sızde ateşsız atlatırsınız,gecmıs olsun sımdıden

Hoşbulduk canım:) siz atlatmışsınız ne güzel..biz bir de pnömoko olucaz aynı gün.bir sürü aşı..insan tedirgin oluyor.umarım kolayca atlatırız.

bizde seninle aynıyız viola pnömokok da var 15inden sonra olucaz hepsini, bakalım inşallah ateş olmaz

canım bcg yani verem aşını 3 ayda yapılmış olmalı yanlış işaretlenmiştir bu ay hepatit karma aşısı var birde agızdan damlatılan polio damlası yapılacak bide özel aşı olan pnömokok aşısı var okadar.a.s.

evet ya doktora sordum bişey olmaz dedi ama korkuyorum. aşıdan gelince hemen yarım ölçek şurup içiririz, 3-4 saat sonra da duruma göre tekrarlarız. bişey olma inşallah

Sağol canım ya içim rahatladı.bende doktora sordum,problem olmaz dedi ama eşim ağır gelmez mi deyip duruyor bende huzursuz olmuştum..

canım bcg yani verem aşını 3 ayda yapılmış olmalı yanlış işaretlenmiştir bu ay hepatit karma aşısı var birde agızdan damlatılan polio damlası yapılacak bide özel aşı olan pnömokok aşısı var okadar.a.s.

yapıldı verem aşısı ama kağıda öyle işaretlenmiş offf yaa .kafamçokkarıştı.zaten tam düzgün nerdeee pnömokok aşısı diyorum ,yok öyle bişiy diyolar şuan memleketimdeyim inşallah pnömokok aşısını yaptırırım FAKAT ben pnömokok aşısını 6 aya gelene kadar hiç vurdurmadım daha önceki aylarındada vurulması gerektiğini duymuştum yanılmıyorsam acaba şimdi vurdursam yine etkisi olurmu yoksa olmazmı.diğer hepatit ve karma aşısı birde polio damlası nı buradaki hemşirelere söylerim artık yapılacak diye bilgilendirdiğin için a.s.

Back