Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ay sadece karma ve hepatit mi var?
bir de polio var die biliorum ama...
bizim doktorumuz pnomokok için acele etmeyin devlet karşılayacak onu 1-2 aya kadar dedi
bizimde var 3 gün sonra aşımız bende 1 tane aşı vurulacak diye biliyorum bizim aşı kartımızda verem bcg diyo yaa kafam karıştı nasıl oluyo şimdi
sağlık ocagındakı hemşireler ozelde aşı yapmanıza gerek yok hepsını devlet karşılıyor dedı..
ben anlamadım
Artık 6.ayımızı doldurduk,perşembe günü hepatit b ve karma aşımızı sağlık ocağında olucaz.daha sonra özel doktorumuza gidip pnömokok aşımızı olucaz.kontrollerimiz yapılacak ama bana şimdiden stres bastı.yavrum benim aynı gün kaç defa aşı olucakk((
viola merhaba,hosgeldin:)bızde cumartesı doldurduk 6. ayımızı,dun yaptırdık asılarımızı.karma,hepatıt ve agızdan palıo.ucuncu karmayla verılıyormus palıo.bende senın gıbı cok tedırgındım,o kadar ası ates yapacak yavrum mahvoldu dıye ama coooook sukur ne ates ne agrı huzursuzluk olmadı,oyle atlattık umarım sızde ateşsız atlatırsınız,gecmıs olsun sımdıden
bizimde var 3 gün sonra aşımız bende 1 tane aşı vurulacak diye biliyorum bizim aşı kartımızda verem bcg diyo yaa kafam karıştı nasıl oluyo şimdi
bizde seninle aynıyız viola pnömokok da var 15inden sonra olucaz hepsini, bakalım inşallah ateş olmaz
canım bcg yani verem aşını 3 ayda yapılmış olmalı yanlış işaretlenmiştir bu ay hepatit karma aşısı var birde agızdan damlatılan polio damlası yapılacak bide özel aşı olan pnömokok aşısı var okadar.a.s.