• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Perma yaptrp memnun kalanlar/kalmayanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Selam kizlar,

Benim saclar dalgali. Yani en zor basedilmesi zor sac bence. Ne düz ne kivircik. Jöle sürmesem kabariyor, masayla düzlesem saca hergün hergün büyük zarar.

Ben tipki ekledigim resimdeki gibi istiyorum. Kendi sacimin jöleli halide buna yakin ama bu kadar belirgin degil.

Permaninda cok saglikli olmadigini duydum ama birde sizden ögrenmek istedim. Aranizda perma yaptirip cok pisman olanlar varmi?

Bu arada benim sac tellerim cok kalin, normal 3 sac telini bir araya getirdiginizi düsünün aynen öyle. Kalin sac teline daha mi az zarar verir acep?

Eklentiler

• $ImageDisplay.jpg
    $ImageDisplay.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 4.143
mrb canım,
ben de kuaföre su dalgası yaptırmaya gittim,permalı çıktım.o kadar pişman oldum ki anlatamam.onların derdi parayı almakta,yakışmış,yakışmamış çok da umrunda değil.daha sarmaya başladığında aç bunu çok sıkı sarıyorsun bonus olcam dedim ama aldırmadı.malesef upuzun saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım.bırak seninki de olduğu gibi kalsın.doğal haline söz geçirmek mümkün ama permalıya çook zor.
sevgiler...

mrb canım,
ben de kuaföre su dalgası yaptırmaya gittim,permalı çıktım.o kadar pişman oldum ki anlatamam.onların derdi parayı almakta,yakışmış,yakışmamış çok da umrunda değil.daha sarmaya başladığında aç bunu çok sıkı sarıyorsun bonus olcam dedim ama aldırmadı.malesef upuzun saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım.bırak seninki de olduğu gibi kalsın.doğal haline söz geçirmek mümkün ama permalıya çook zor.
sevgiler...

resmini görebilme imkanımız varmı?

bende permaya kafayı takmış durumdayım

bir örnek istiyorummm :gitme:

canım o haliyle resim çeker miyim hiç:olmaz:
valla o günleri hiç delil bırakmadan maziye gömdüm-tatlicadiarzu-

bende geçen martta yaptırdım perma. saçlarım belime kadardı nerdeyse ve çok zayıftı. gür olsun isterdim hep saçlarım.
neyse bi hatadır gittim yaptırdım. ve saçım tutmadı.ertesi hafta gittim tekrar yaptırdım.yine olmadı.aynı gün 2 kez daha denedik. bu defada ahu tuba gibi oldum-tatlicadiarzu- bu arada sorun bnm saçlarda.öle kolay kolay çekle girmez.
ama fena değildi. görenler çok beğendi. yada öle göründü.
ama ben hiç memnun kalmadım.pişman oldum o an.
ve adam bana demesinmi 9ay garanti veriyorum diye.anaaa-tatlicadiarzu-
neyse 1ay sora gittim uçlarından aldırdım.düzelttirdim.
bnm niyetim saçımın yağlanmasını önlemekti ama ben hergün jöle,köpük,krem kullandıktan sora yıkamk zorundayım. yıkamak sorun değil,ona şekil vermek sorun.
pazar düzleştriyorum saçımı 4gün dayanıyordu. bana tek faydası bu oldu.düzleştirdimmi 4.gün yıkıyordum bide.
zmnla uzadıkça saç dipleri, düzleşti. ve iyice şekilsizleşti.
2ay önce omuzlarıma kadar kestirdim saçlarımı.
oysa ne emeklerle uzatmıştım ben onları.
okadar düzleştirmeye rağmen hala uçları kıvırcık. 1-2 aya kadar tekrar kestiricem.bian önce bitsin istiyorum..
ha bide saçımın rengi çok güseldi bnm.çok beğenirlerdi ama permadan sora sarıya döndü.rengi açıldı yani.
offf ne kadar uzun oldu..nekadar dertliymişim bee-tatlicadiarzu-

bende bi ara yaptirmayi cok istiyordum ama iki arkadasim yaptiktan sonra hemen vazgectim.
permadan sonra saclar acaiip cok yipranmisti cok kotuydu gercekten zaten tanidigim butun perma yaptiranlar cok pisman canim.

mrb ben aranıza yenı katıldım benim saclarımda cok düz memnun kalan yokmu aranızda

Back