Forumda baya bi araştırma yaptım ama aradıklarımın cevabını tam olarak bulamadım. Saçım hafif dalgalı omuzlarımın baya aşağısında uzun sayılabilir.Saçlarımı genelde hani bi yöntem var topuz gibi yapıp topluyoruz öyle yapıyodum artık uzayınca mı bılmıyorum çok kotu olmaya basladı. Sacıma perma yada su dalgası yaptırcam. bi kaç arkadaşımla konuştum su dalgası zaten perma gibi oluyo onu yaptır dediler. ama ben tam kıvırcık istiyorum. ama sorularım var mesela ben hayatta jöle sürmem saçıma. perma yaptırınca sürmezsem güzel olmuyomuş. ama ıslak bi görünüm olucak ben doğal durmasını istiyorum ve yağlı gibi oluyo sevmiyorum. su dalgası da bi süre sonra gerçek su dalgası olursa saçım yıprandığıyla kalıcak. bana ayrıntılı özellkle yaptıran arkadaşlarım anlatabilir mi sorduklarımı? teşekkürler
ben iki sene önce su dalgası yaptırdım ve hiç jöle kullanmadım hep köpük yada krem kullandım ve çok memnundm normal perma düşünmüyrm çünkü çok kabarıyor ben bidaha su dalgası yaptırcam bu aralar bakalm :))
bende yaptırmak istiyorum ama buradaki yorumların cogu moralimi bozdu yaptırmayan diyenler çok ben yaptırdım yanmadı diyenler çok. Saçlarım uzun ama kıvırcık uzun olmasını istiyorum kendimde değişiklik istiyorum. Perma neden saçı yakar? biri açıklarsa çok sevinicem..
perma ya da su dalgası aynı şey, saçı sarıp ilaç sürüyolar.
o ilaç kimyasal oldugundan yakıyo saçı. kaliteli olması lazım.
iyi bi kuaföre git, parasına bakma yoksa saçını mahvedersin.
perma mı su dalgası mı sorusuna da saçının yapısına göre tam olarak ne istediğine kuaförünle beraber karar verin.
hani bihterin saçlarındaki dalga vardı, iri su dalgası gibi ama su dalgası öyle durmuyo öyle iri dalga için maşa vs. kullanmak lazım
ne istediğini tam anlat, ben iri dalga istemiştim saçım yıkandığında permalı gibi olmuştu
2-3 ayda biraz açıldı o halini severek kullandım, bir yıl oldu gitmedi hala saçımdan bıktım da
Forumda baya bi araştırma yaptım ama aradıklarımın cevabını tam olarak bulamadım. Saçım hafif dalgalı omuzlarımın baya aşağısında uzun sayılabilir.Saçlarımı genelde hani bi yöntem var topuz gibi yapıp topluyoruz öyle yapıyodum artık uzayınca mı bılmıyorum çok kotu olmaya basladı. Sacıma perma yada su dalgası yaptırcam. bi kaç arkadaşımla konuştum su dalgası zaten perma gibi oluyo onu yaptır dediler. ama ben tam kıvırcık istiyorum. ama sorularım var mesela ben hayatta jöle sürmem saçıma. perma yaptırınca sürmezsem güzel olmuyomuş. ama ıslak bi görünüm olucak ben doğal durmasını istiyorum ve yağlı gibi oluyo sevmiyorum. su dalgası da bi süre sonra gerçek su dalgası olursa saçım yıprandığıyla kalıcak. bana ayrıntılı özellkle yaptıran arkadaşlarım anlatabilir mi sorduklarımı? teşekkürler
hmm su dalgası çabuk açılıyo sen perma yaptır ozaman.
jöle kullanman gerekmiyo ama krem ya da köpük kullanmak zorundasın, onlar doğal duruyo
mesela elidorun bukleli saçlar için olan kremini kullandım ben hep.
saçının yıpranmaması için iyi bi yerde yaptır, ucuza kaçma
Arkadaşlar benim istediğim kıvırcıklık böyle. Shakiranın doğal saçları sanırım ama süper benimde böyle olmasını isterdim okula giderken rahat toplarım benim saclarım tam dalgalı değil böyle toka izi kalmıs gibi bi yapısı var.. Salsam berbat gözüküyo ama permalı sacı salsam görüntüsü yine böyle olur tecrübesi olanlar yardımcı olsun. Bizim buradaki kuaförlerin cogu pahalı zaten yaptırırsam onlara yaptırıcam. Benim annem genç kızkende yaptırmıs normal kuaförlere ama hic yan etkisini görmedi aynı şekilde halamda.
Evet evet benim saçlarım aynı koyduğun fotoğraflar gibi oldu ince sardı kadın çok beğendim ama ilk yaptığında daha kıvırcıktı 1 hafta sonra aynı o resimdeki gibi oldu
Evet evet benim saçlarım aynı koyduğun fotoğraflar gibi oldu ince sardı kadın çok beğendim ama ilk yaptığında daha kıvırcıktı 1 hafta sonra aynı o resimdeki gibi oldu