- 19 Ağustos 2011
- 809
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende yaptırmaya karar verdim de tutmazsa sonuç çok mu kötü görünüyor.?
İki gün önce yaptırdım süper bir şey.. Bence ince telli saçların kesinlikle yaptırması gerekiyor çünkü saç çok dolgun görünüyor permadan sonra.. Ben uzadıkça yaptıracağım :))
1 hafta önce perma yaptırmaya karar verdiğimde bu forumu okumuştum ve daha pek çok forumu da tabii ki. aslında olumsuz yorumlar daha fazlaydı ben de vazgeçer gibi olmuştum ama kırık fön çektirmeye diye gidip saçıma perma yaptırıp çıktım. öncelikle referansı sağlam olan kendime yakın bir kuaför seçtim.oradaki arkadaş çok güzel anlattı işlemi. bigudiler italyadan gelmeymiş. normal bigüdiler değidli. saşı tepeye doğru değil de aşağı doğru sardılar su dalgası olması ve çok kabarmaması için. ilacı da ithaldi. o bildik perma kokusu saşımda çok çok çok az kaldı. dalgalar tam istediğim gibi oldu. saçımda hiçbir dökülme yanma olmadı. ben çok memnun kaldım. nasıl dediysem öyle yaptılar. fiyatı da normaldi. ankarada su dalgası yada perma isteyen herkese öneririm. ODTÜ A4 kapısı tarafındaki villalarda LAL KUAFÖR. (kARAKUSUNLAR)
benım gorumcem gecen sene hep gıttığı bı kuafore gıtmıs saçlarına perma yaptırmaya karar vermıs uzun cok guzel sacları vardı.kuafor saçlarına işlemleri uygulladıktan sonra acmış.tabı gorumcem gormuyo meğersem sacları yanmış kuoforde bişey dememıs almıs makası elıne saclarını kesmıs caktırmadan anlasılmasın dıye.o guzelım sactan eser kalmamıs anlamamaı mumkun mu keçe gıbı bı tutam sacı kldı.tabı kuaforde kavga etmıs vs kuafor parasını bıle vermemış ben onun yerınde olsam neler olurdu bılemıyorum atık.daha sonra benım bı kuaoforum var guvenılır kocaelide bay bayan esımle gıderız hep dedık oraya gıt sonra duzelttıler orda.
bende uzun zamandır perma yaptırmak istiyorum saçlarım sarı ve boyalı omuz hızamda saclarımı ya duzlestırıorum yada masa yapıorum.kıvırcık sacı cok sevıyoum ve buyuzden kalıcı olmasını istıyorum sizce yaptırmalımıyım??
Kocaelide nereye gidiyorsunuz acaba?
Bay-bayan olarak birkaç yer geldi aklıma ama yine de sorayım dedim.
canm diyarbakirda nerde yapardn kim yaptı isim verebilir misin bende düşünüyorum. Ordaym cnkuben yaptırdım.. öyleki toka bile tutmuyordu çok düzdü.. korktum yana diye.. ama schwarskop uun perma ilacını kullandı.. d.bakırdayım 50 TL ye maloldu bana ve yanma kopma dökülme yok.. aslan gibi saçlarım ve kıvır kıvır..